Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 20:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 21:05 | |
| skužio sam ali su malo tu big |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 08.12.08 13:59 | |
| Zdravo, stavila sam ikone za forum nove (ove različite pahuljice), ukoliko vam se sviđaju mogu ostat ukoliko ne vraćamo na staro. Mogu se još promjenit tako da i na topicsima budu pahuljice a ne stare, ali nisam htjela ništa dirati dok ne dobijem povratne informacije (i dok gazda ne odobri ). Ugl. dear Gogy nebi se htjela previše pretljat jer ne znam što imaš na umu pa javi ... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 08.12.08 23:05 | |
| meni je super.. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 09.12.08 16:46 | |
| Sve je super što je do sad mijenjano, sad je i logo slika cool, neka za sad ostane sve kako je. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 0:04 | |
| Dragi Admini i moderatori. Evo ga da vam kažem nešto. Od sutra pa ja mislim sve do Božića neću biti aktivan na forumu! Razlog tome je odlazak u Stranu Zemlju puštati muziku te pokazati šta Hrvati znaju!!! Poželite mi sreću.Evo većeras se spremaju ploče i tako!!! |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 0:12 | |
| Sretno Kenny, pokaži im što znaš! p.s. mogao bi ponekad i na pp odgovoriti. :P _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 0:16 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- Dragi Admini i moderatori. Evo ga da vam kažem nešto. Od sutra pa ja mislim sve do Božića neću biti aktivan na forumu! Razlog tome je odlazak u Stranu Zemlju puštati muziku te pokazati šta Hrvati znaju!!! Poželite mi sreću.Evo većeras se spremaju ploče i tako!!!
sretno ken i nemoj me zaboraviti tam kam ideš ponesi nekaj crno sa sobom i evo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 0:19 | |
| Vidi vidi, darky dijeli pusice! :shock: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 0:23 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:01 | |
| opa Darky oćeš ti samnom?? |
|
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:04 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- opa Darky oćeš ti samnom??
a kam ideš? da vidim jel mi se sviđa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:05 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:06 | |
| sviđa mi se bila sam u Francuskoj ali ne u Parizu, kad krećemo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:11 | |
| sutra.Krećem iz zagrebačke luke |
|
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:13 | |
| e pa sretan put i zabavi se : : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:18 | |
| Imate chat i druge teme za ovakve razgovore. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 1:21 | |
| ovo mi se čak ne da ni komentirati ali ipak moram, ti si zadnja osoba koja bi mogla si mogla žaliti zbog ovakvih stvari | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 16:13 | |
| Katarina rijeći nisu dovoljne da ti zahvalim za tvoj trud, lijepu sliku i poruku koje nam sad krase forum! HVALA! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 17:03 | |
| - Goran je napisao/la:
- Katarina rijeći nisu dovoljne da ti zahvalim za tvoj trud, lijepu sliku i poruku koje nam sad krase forum! HVALA!
Molim... : : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 18.12.08 20:58 | |
| Što bi ja da nemam tako vrijedne administratorice?! :queen::queen: :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 19.12.08 18:44 | |
| Ne znam zašto Teov nick nije posebno obilježen, a sve je u postavkama uredno postavljeno??! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 20.12.08 1:30 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ne znam zašto Teov nick nije posebno obilježen, a sve je u postavkama uredno postavljeno??!
Zašto treba biti obilježen? Za moderatora? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 20.12.08 1:33 | |
| Da. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
| |
|
| |
| Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
|