|
| Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 22.11.08 20:08 | |
| First topic message reminder :
Evo ga tema samo za nas. Dakle ovdje možemo raspravljati o forumu i njegovom izgledu.
Vaši prijedlozi i kiritike.
Malo sam zbunjen pa nek od admina stavi o čemu se još može raspravljati. :shock: |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 15:28 | |
| neke koje bi maknuo stavio sam cheers jer ima malo dolje onaj koji se miće te je bolji |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 15:41 | |
| ok...mičem ove..stavljam nove |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 16:25 | |
| bem vam miša već 2 sata stavljam smajliće dosta :skočko: |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 16:26 | |
| - tana je napisao/la:
- Molim te kiksy aj naštampaj sve smajliće koje bi valjalo izbaciti. Ja sam već dosta ih pobacala tako da sam stavila nove. Imam ih još za uploadat ali ne znam da ne izbacim nečiji omiljeni. Nastojala sam sačuvat one koji se često koriste
Odlično Tana,sada bolje izgleda Ali ja bi još neke pa sad ako se uvaži. Ima dva sleep ovo zzzzz nepotrebno da ima dva-jedan dovoljan. Ovaj pale :pale: bi ja izbacila(ne koristi se nikad) flower isto(vidjela sam da ga neki koriste sad kako želite) :flower: I ovaj soap(pranje)-bezveze :pranje: Ostali su mi smajlići legendarni | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 16:28 | |
| E taj zzzzzz sam i ja gledala da mi je glupo da su dva. Još ih trebam malo pomjestit da nisu tako zbrčkani, ali to kad budem završila svoj "prave obaveze" pozz ljudovi |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 21:05 | |
| Hvala, zadovoljen sam malo sa emicima. | |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 24.11.08 22:00 | |
| E, a zas ne ne bi dodala neka trazilica vo~no? | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 12:10 | |
| - kiksy je napisao/la:
- Meni je ovaj forum u početku bio sjeban za skužiti,to znači kad idem vidjeti nove postove moram šesto dana tražiti tko je što komentirao pa onda odmah i ja izgubim volju da bilo što i komentiram( da nema onoga aktualno s desne strane ne bi ni znala di je šta pa zato svaka čast onome tko se toga sjetio i stavio :val: ).Mislim da bi se tu moglo malo poraditi jer zbunjuje ljude evo za primjer bi dala našu staru forumašicu VelikuMalu koja je to pitala i očito je i dalje buni to isto pa je ni nema na forumu jer se žena ne snalazi,što je minus jer kao prvo smatram da se prvo treba prilagoditi članovima da bi i forum bio bogatiji,ovako smo ostali bez jedne po meni jako dobre i simpatične forumašice.
Druga stvar što mislim da je nepotrebno je ona oko onih pp-a,mislim da ne treba ono odlazno,spremljeno,i te šeme..sasvim je po meni dovoljno onako kao što je bilo i na t-portalu no dobro to manje više. Smajlići-e tu imam puno toga..recimo jel itko od vas ikad koristio smajla onu svinju,majmuna,one tamo životinje i tako to...to je po meni nepotrebno jer kao prvo zauzimaju mjesto bezveze a ne koriste se a toliko je puno boljih smajlića koji se mogu staviti,moj prijedlog je da se maknu ti smajlići koji se ne koriste ili koji se koriste ali jako rijetko(eventialno tko ih jednom ili dva puta stavi) jer uvijek se smajl neki može s nekim zamjeniti..barem približno pokazati nešto.Tako da bi ja da se mene pita izbacila pola onih životinjskih smajlova jer su nepotrebni i ne koriste se. Izbor avatara je također nepotreban i bezveze tamo stoje(slike nisu nikakve,molim bez ljutnje tko god je stavio,ako čemo iskreno idemo onda iskreno) jer smatram da je svatko dovoljno maštovit i sposoban da si sam stavi i pronađe avatar...to mi je tamo nepotrebno.(dobro zanemarite mene i to što ja nemam avatar,ja ću sebi već naći neki ubrzo ) A što se tiče samog izgleda i naziva foruma meni se to jako sviđa i tu ne bi ništa mjenjala. Kiksy dosta toga je postavljeno tako kako je, jer su to postavke forumotiona koje se ne daju promijeniti, u globalu mislim da je sve ok. Nije se neki problem snalaziti, ima dolje aktualne teme da klikneš, a i sa strane sve piše kad je tko odgovarao - mislim da stvarno snalaženje na forumu ne bi trebao biti problem. Galerija avatara je isto dio originalnih postavki i nema potreba da se makne, jer je za vecinu novih clanova korisna. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 12:23 | |
| Ej Gorane trebao bi mi epp kod ako ga imaš!!! To bi mi trebalo da prebacim forum na novu domenu i naravno još uplata a to ću ovih dana |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 15:27 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- E, a zas ne ne bi dodala neka trazilica vo~no?
Definitivno podržavam ovo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 19:26 | |
| Dragi admini, ja pokušala stavit phazer box za BiH programe ali neće ( :ljutt: ) ...molim nekog kompetentnijeg (Desty) da to riješi |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 22:48 | |
| A sta kazete da se stavi filter za psovke vo~no? Meni bi jako dobro doslo jer previse njamke... | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:11 | |
| Ti kic moraš sam sebi ugraditi taj filter! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:20 | |
| Ma znam, ali na ovom drugom forumu na kojem jesam je stavljen taj filter i moram priznati da je predobro jer mos rec sta god oces prosto, a cenzurirano je! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:21 | |
- Ma znam, ali na ovom drugom forumu na kojem jesam je stavljen taj filter i moram priznati da je predobro jer mos rec sta god oces prosto, a cenzurirano je!
Pa koja ti je onda poanta prostog govorenja? :eh,da: |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:33 | |
| Ma shvati da prostote i vrijeðanja uopce nisu fora, cenzurirane ili ne. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:35 | |
| Ali jebiga... Takav sam... | |
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:36 | |
| ^^Vidis o cem pricam... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 25.11.08 23:37 | |
- ^^Vidis o cem pricam...
Sorry kaj ti to moram reć ali one ideje o pucanju u glavu su meni gore od pokojeg jebi ga |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 29.11.08 15:07 | |
| Bravo Tanice, najbolja si! : : :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 04.12.08 22:29 | |
| Vidiš kako je Tanica dobra i misli na sve KIC! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 05.12.08 13:43 | |
| E samo jedno pitanjce...govorilo se o nekoj božićnoj oblekici foruma, će to biti ili smo odustali? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
| |
| | | | Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|