Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 05.12.08 13:46 | |
| Nismo odustali, sve prepuštam tebi gazdarice! : : Imaš bolji komp od mene, maštovitija si i sposobnija! Napravi kako je tebi lijepo i meni će biti! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 05.12.08 13:47 | |
| Eee ali samo gazda može stavit novi skin ...ako ćemo onaj o kojem smo govorili. ja mogu samo slike čenjđat ko što sam na Suncu (ako si vidio) |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 05.12.08 22:51 | |
| Iskemijati čemo nešto! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 14:57 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 16:53 | |
| Evo jedan od Banner-a. Radi se još par njih . ako želite nešto stavit od slika samo recite pa ćemo napraviti Ovo je tek početak |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 16:57 | |
| Bravo kenny, baš sad radim na promjeni pozadinskih i ostalih sličica. Gdje ti smanjuješ fotke kad trebaš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 17:00 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 17:03 | |
| tnx _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 18:12 | |
| Evo ga još jedan novi.Ovaj mi se čini boljim. Jedno pitanje jel dobro da se mjenjau slike ili je lijepeš da ostane jedna???
Zadnja promjena: Kennydj; 07.12.08 18:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 18:14 | |
| dajte molim vas pretražite mi malo božićnih kapica tako da mogu neš napravit u skaldu sa Božićem |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 18:17 | |
| - Kennydj je napisao/la:
Evo ga još jedan novi.Ovaj mi se čini boljim. Jedno pitanje jel dobro da se mjenjau slike ili je lijepeš da ostane jedna??? Ovaj je meni isto bolji ...meni se sviđa kad se mijenjaju |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 18:22 | |
| - tana je napisao/la:
- Kennydj je napisao/la:
Evo ga još jedan novi.Ovaj mi se čini boljim. Jedno pitanje jel dobro da se mjenjau slike ili je lijepeš da ostane jedna??? Ovaj je meni isto bolji ...meni se sviđa kad se mijenjaju Potpisujem Tanine rijeci! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 18:53 | |
| jel prebrzo ili je ok brzina. šta biste vi promjenili tako da znam??? Ajde vaša mišljenja i ako hoćete neke bolej slike da stavim za pozadinu!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:05 | |
| Meni je brzina taman. ... a slike? nemam pojma ... ovisi što još imaš |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:06 | |
| Ovo je meni super kenny! Jel ti se cini prekicasto sad na forumu? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:17 | |
| Ok je samo ovo tu me malo buni jer su imena foruma zelena a ove grančice su također zelene!!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:33 | |
| U admin panelu imaš display ...onda opcija pics menagment ... i tamo imaš sve ...uplodaš slike ili imaš opciju see examples gdje su ti već uplodane slike pa samo mijenjaš. Ako uplodaš svoju sliku poslije ideš u to see examples da bi je vidio i stavio. sa strelicama se tamo krećeš |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:34 | |
| - tana je napisao/la:
- U admin panelu imaš display ...onda opcija pics menagment ... i tamo imaš sve ...uplodaš slike ili imaš opciju see examples gdje su ti već uplodane slike pa samo mijenjaš. Ako uplodaš svoju sliku poslije ideš u to see examples da bi je vidio i stavio. sa strelicama se tamo krećeš
Se može mjenjati tamo font teksta na forumu??? i mjesto gdej bit stajalo??? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:37 | |
| font može ... to ti je na colors ... mjesto na kojem stoji malo teže |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:54 | |
| ja mislim da sam neš zafrknuo daj tana pogledaj malo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 19:57 | |
| Ja sam promjenila boju u crno da se bolje vidi...za tebe ne znam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 20:02 | |
| pogledaj na Icons for the Forums!!! Tamo sam nešto zajebao |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 20:04 | |
| ti si stavio kuglice, djede mrazeke i bor ... samo ih nisi strelicama pronašao ...ima 62 ikone uplodane zadnje su na kraju ... do njih dođeš onim strelicama |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore 07.12.08 20:09 | |
| - tana je napisao/la:
- Kennydj je napisao/la:
Evo ga još jedan novi.Ovaj mi se čini boljim. Jedno pitanje jel dobro da se mjenjau slike ili je lijepeš da ostane jedna??? Ovaj je meni isto bolji ...meni se sviđa kad se mijenjaju slažem se s golupčićima i meni se ovaj više sviđa i super mi je kaj ste promjenili u crnu boju | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
| |
|
| |
| Važne rasprave - samo za admine i moderatore | |
|