|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:32 | |
| Ovaj ples dame biraju
ovaj ples dame biraju one to inace bolje znaju bez dileme biras mene
pocnimo bez veze i reci tom tvom da zaveze opusti se pridji blize
sad vec kasno je ali da mi je bar jednom bar jednom proci suncanom stranom
uvijek me nervira kad neka tako lijepa zena voda kretena
oprezno da necuje on sapuces mi na uho adresu i telefon
kao sav fini svijet slazi mu da ides u toalet i eto to je to
nista posebno al meni je vec pomalo dosadno da radim ono ono
naravno sad kasno je ali bar jednom da mi je bar jednom (x3) proci suncanom stranom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:33 | |
| Meni se ne spava
Doj do vece do vece siznut cu
Evo svisnut cu eksplodirat cu sto te nema duga noc
Duga noc hladna zima depresivna sto te nema
Mirise snijeg mirise nocas umrijecu
Evo, evo vristat cu nocas abortirat cu sto te nema
Javi se tesko mi je lose mi je sto te nema
Ref. 2x Meni se ne spava ne budi blesava dodji mi do vece ne budi govece doj do vece, do vece
Javi se tesko mi je lose mi je sto te nema
Duga noc hladna zima depresivna sto te nema
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:33 | |
| Mogla je biti prosta prica
U stvari ordinarna prica Kao pepeljuga Telefon, krevet malo pica I zaplet i poruka I sve je moglo sasvim tako biti Da nije ritam brz Vec' bi se snasli i ona i ti Uz valcer, tango i bluz
Mogla je biti prosta prica Fina, duhovita Malo zurskog kica I lagane muzike I sve je moglo samo tako biti Pros'o bi, pros'o bi fol Vec' bi se snasli i ona i ti Al' ne znas plesat rock and roll
A to je bas prosta stvar A vi ste bas zgodan par Probajte, bas prosta stvar |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:34 | |
| Cudesno jutro u krevetu gospodje Petrovic
Dobro jutro Petrovic Petre dobro vam jutro vjeciti lafe bilo je jutros i malo stare vatre onako sneni prije kafe
Dobro vam jutro Petrovic Petre dobro jutro, sta ste nocas snili ljeto, avgust, naivne svabice jedre sezdeset druge, sezdeset trece kad ste mladji bili
Ja da vam kazem, ja da vam kazem
Ref. 2x Sve u finu materinu, vas san je ukakan, vas dan dosadan bas me briga svakako, sve vam mogu reci mirno mene niko i onako ne uzima za ozbiljno
Ref. 2x
Dobro vam jutro Petrovic Petre dobro jutro, sta ste nocas snili ljeto, avgust, naivne svabice jedre sezdeset druge, sezdeset trece kad ste mladji bili
Ja da vam kazem, ja da vam kazem
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:34 | |
| Da sam pekar
Da sam pekar, mala moja ne znam bi l' me htjela kad bi nocu bila sam zemicke bi jela
Imam dragu, al' je zlo al' je zlo nismo nikad zajedno zajedno, zajedno
Kad sam sa njom citav dan citav dan, citav dan ona hoce dan i noc dan i noc
Za jedan dan za jednu noc za jednu noc il' dv'je dala bi sve
Imam dragu, nisam kriv nisam kriv svak' je na svoj nacin ziv nacin ziv, nacin ziv
Kad je ljubim citav dan citav dan, citav dan ona hoce dan i noc dan i noc, dan i noc
Ref. Da sam, da sam, da sam pekar koji nocu radi da sam, da sam, da sam pekar sta bi da
Hej, da sam, da sam, da sam pekar da li bi me htjela janje moje bijelo da li bi mi i tad rekla
(stoj) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:35 | |
| Glavni junak jedne knjige
Glavni junak jedne knjige dosao mi da se zali dosao mi da se zali dosao mi da se zali
Divno bjese glavni biti dok me nisu procitali dok me nisu procitali dok me nisu procitali
Ref. Svijetu je svega dosta niceg zeljan nije osim glavnih junaka
Saznali su moje mane moje tajne, moje tuge moje tajne, moje tuge moje tajne, moje tuge
Pokidali neke strane i posli da traze druge i posli da traze druge zatim posli da traze druge
Ref.
Svijetu je sveg', sveg', svega dosta on ceka svog' gosta a dusa se trudi svaka da ima svog junaka (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:35 | |
| Djurdjevdan
Proljece na moje rame slijece djurdjevak zeleni djurdjevak zeleni svima osim meni
Drumovi odose, a ja osta nema zvijezde Danice nema zvijezde Danice moje saputnice
Ej, kome sada moja draga na djurdjevak mirise na djurdjevak mirise meni nikad vise
Ref. 2x E, evo zore, evo zore Bogu da se pomolim evo zore, evo zore ej, Djurdjevdan je a ja nisam s onom koju volim
Njeno ime neka se spominje svakog drugog dana svakog drugog dana osim Djurdjevdana
Ref. 2x
A ja nisam s onom koju volim (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:36 | |
| Lose vino
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit cu ti vise ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina sve je to od loseg vina
Ne ljubi me nocas bit' ce suza, stihovi ce teci ne slusaj me, mala, jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina sve je to od loseg vina
Ref. Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze prevarit' cu sebe, srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina sve je to od loseg vina
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit cu ti vise ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina sve je to od loseg vina
Ref. |
| | | Gost Gost
| Izgledala je malo cudno
izgledala je malo cudno u kaputu zutom krojenom bez veze pricala je uvijek mnogo filmovi knjige moda i uvijek sve bez veze
heeeej i ko zna zasto se sjecam nje
govorio sam da je glupa da se oblaci smijesno a ona je rekla pa sta
lagala je zenski lose klela se u boga plakala ponekad pa nista
ponekad je sretnem cini mi se da je sama ne znam zasto imao sam poslije i druge ljepse zene od nje sve mi se cini da volim je |
| | | Gost Gost
| akcent, ni parfem, ni glas Ni tvoje ime, nista ne znam Odvec brzo i hotel i kljuc Hladna soba i budjenje u osam
Pricaj mi - reci mi bilo sta Pricaj mi - samo sad ne cuti Pricaj mi jer tek sam stigao Bosna Expressom i njena slika sa mnom
Jedna slika, skoro bijela slicica Miris caja od jasmina Bijeli konji, ona i ja I maslacci gore u brdima
Pricam ti o njoj Pricam ti o njoj - i mada nisam htio Pricam ti o njoj, ek sam stigao Bosna Expressom i njena slika sa mnom
Hotel - ne podnosim Hotel - motel mrzim Hotel, motel i ovu ljubav Hotel, motel |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:37 | |
| Milicija trenira strogocu
Milicija ima dobrih strana sto je mlada, lijepa i okretna dobrocudna i naoruzana pa su djeca sigurna i sretna
Tako, tako mlada, i lijepa, i okretna tako, tako mlada, i lijepa, i okretna milicija
Jer milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu mi-li, milicija opa opsasa, lomi ga, aj, aj, aj
I njihov poziv ima losih strana kad je kisa, blato ili zima a lopovi dodju toga dana i moraju se igrati sa njima
Milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu mi-li, milicija opa opsasa, lomi ga, aj, aj, aj
Milicija trenira strogocu kao glumci pred uloge teske da ne bude sve kako ja hocu ako volim da ponavljam greske |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:38 | |
| Sta je tu je
Mislio sam, mislio sam mislio sam sve ce stati kad se moja pjesma cuje svi ce samnom zapjevati
Ref. Sta je a sad sta je tu je sta je, sta je a sad sta je tu je
Sta se moze, sta se moze ostavio nisam traga skratilo mi vrijeme, tu je izvana je divlja snaga
Ref.
Nista vise, nista vise nista vise nije cudno protiv vjetra i oluje pjevati je uzaludno
Ref. 4x |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi | |
| |
| | | | Bijelo dugme - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 246 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 246 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|