|
| Bijelo dugme - tekstovi | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:24 | |
| A i ti me iznevjeri
Ti, nisi ti vise i sto mi je najbolnije nikom na svijetu kao meni nije liju mi teske novembarske kise a ti ne pitas kako mi je jer ti, nisi ti vise
Kazu, da me varas kazu, da me ostavljas kazu mi da si zavoljela drugog i da ti nista moje drago nije a ti ne pitas kako mi je
Ref. Godine prolaze laste mi ne dolaze ne mirisu mi zumbuli a i ti me iznevjeri
Ti, nisi ti vise i sto mi je najbolnije kazu mi da si zavoljela drugog i da ti nista moje drago nije a ti ne pitas kako mi je
Ref.
Laste mi ne dolaze ne mirisu mi zumbuli a i ti me iznevjeri _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:27 | |
| Doživjeti stotu
Prija vam jabuka i Eva i grijeh Al' bore, bore vam prave suze i smijeh Ucite jogu, kamasutru, zen Cuvajte nerve, kosu, zube, ten
Eo,eo, eo, eo, al' ja vam nisam bas za to Ne, ne, ne, ne, ne, ne,
Pazite srce, pluca, holesterol No sex, no drugs no rock and roll Planine, mora, plaze, cisti zrak Da ne bi lues, psorijaza, rak
Eo,eo, al' ja vam nisam bas za to
Mora da je strasna gnjavaza u zivotu Mora da je grozna gnjavaza u zivotu Mora da je jeziva gnjavaza u zivotu Dozivjeti stotu, dozivjeti stotu
Strasna, strasna gnjavaza u zivotu, Dozivjeti stotu, dozivjeti stotu.
Krmelja jutra na Kavkazu tamo Budite vjecno lijepi, fes Moj kofer skidaj, idite samo Proteza dusi, make up na les Eo,eo, al' ja vam nisam bas za to
Mora da je strasna gnjavaza u zivotu Mora da je grozna gnjavaza u zivotu Mora da je jeziva gnjavaza u zivotu Dozivjeti stotu, dozivjeti stotu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:30 | |
| Lipe cvatu
Ljeto ide kako si mi ti gdje si, s kim si, da mi je znati ko li mi te ugrijao dok je zimus snijeg padao ko li mi te ljubio, grom ga ubio
Bas me briga gdje si otisla ravna ti je Jugoslavija bas me briga nisi dijete sve u korist tvoje stete samo tvoje ali moje, srce boluje
Ref. Lipe cvatu sve je isto ko i lani hej samo, srce moje i srce tvoje u ljubavi vise ne stoje
Zaklinjem se dusom i Bogom krvi mojom plavom seljackom kunem ti se i umrijet cu ali ja te trazit necu necu, necu a umrijet cu a umrijet cu
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:32 | |
| Na zadnjem sjedistu moga auta
Gnjave kina i kafane male droce, satro dame i gnjave (ne, ne) svega preko glave (ne, ne, ne)
A ona isla bi negdje da obuce finu novu haljinu kako stvarno (ne ne) izguzvana stalno (ne, ne, ne)
A ja joj kazem, ne budi luda bice nam bolje sto puta na zadnjem sjedistu moga auta
Dosta cvrkuta i pejzaza vec je postalo sve gnjavaza a i mravi (ne, ne) gnjave me u travi (ne, ne, ne)
A ona isla bi negdje da je ptice bude, gdje su livade i mirisu trave (ne, ne) i neba se plave (ne, ne, ne)
Ma srce moje, ne budi luda bice nam bolje sto puta na zadnjem sjedistu moga auta pa da
Zivoti gnjave, smrti gnjave mrzim price i suplje glave i mudrace (ne, ne) uvijek iste face (ne, ne, ne)
A ona isla bi negdje gdje se ludo igra da se izigra i da me ljubi (ne, ne) kad ne vide drugi (ne, ne, ne)
A, duso moja, ne budi luda bice nam bolje sto puta na zadnjem sjedistu moga auta pa da
Gnjave me kina gjave i kafane gnjave droce, gnjave dame svi gnjave, i to preko glave
A ona isla bi negdje da obuce finu novu haljinu kako stvarno (ne ne) izguzvana stalno (ne, ne, ne)
A ja joj kazem, ne budi luda bice nam bolje sto puta na zadnjem sjedistu moga auta _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:47 | |
| Sve ce to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šas
Sve ce to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i sas i dvije ce pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug nijedna suza nimalo volje nijedna slutnja ni glas a moglo je bolje
Reci ces malo je tuzno a on je bio kopile i jad i stat cemo goli i sami pred ovo ledeno nebo u mrak mirise pelin pusto polje procvale ruze i med a moglo je bolje
Ref. Gdje, pokazi mi gdje kad tuzne sudba ne voli i cime od svijeta da se branis kao ruza sa dva smijesna trna ili snom uzalud, uzalud, sve je protiv nas
Sve ce to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i sas i dvije ce pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug nijedna suza nimalo volje nijedna slutnja ni glas a moglo je bolje
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:51 | |
| Napile se ulice
Napile se ulice jer na tebe mislim curice napile, jer nocas me zvijezde svrbe ko bubuljice ovo nije pjesma za tebe i ne vjeruj ni jednu rijec dok se pretvarah da te volim nisam ni slutio da te volim vec
Zazvonit ce telefon reci cu halo ko je tisina saputat ce da to samo zvoni srce moje pokucat ces reci cu halo ko je tisina saputat ce da to samo kuca srce moje
Ne znam sta se desilo iskacem iz sina pomalo cini mi se seceru sitna greska u kompjuteru dosla si preskacuci srca ko neka umiljata rijec dok se pretvarah da te volim nisam ni slutio da te volim vec _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 11.04.09 14:54 | |
| Ala je glupo zaboravit' njen broj
i bolje pamtim tudje a i svoje ali sam glup da zapamtim njen broj
ja nikad ne zapisem njen sta mi je danas o ala je glupo zaboravit njen broj
i vrtim i opet vrtim i opet djon i vrtim taj prokleti telefon
a sto ne bi ona nazvala i ona ima ovaj glupi stroj mozda isto ona ne pamti moj broj
i onda mislim nije losa stvar a i sto moram javit se bas njoj mozda je najbolje zaboraviti broj
308-208 302-202 307-201 111-111 _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 12.04.09 22:30 | |
| Ako ima Boga
Negdje u tvome adresaru Pod slovom B je moje ime Prekriži ga noćas i stavi Krst pepela i krst tišine Ako ima Boga
Sto zima a nijedno ljeto Poneka mrvica sa tvog stola A nikad niko nije čeko Kao što čekah ja do bola Ako ima Boga
Moji drugovi odavno Kuće imaju Samo moja kuća je Bez krova Prokleta bit ćeš O ako ima Boga U paklu gorit ćeš
Sanjao sam E kako ulaziš u moju pjesmu Ulaziš prosto ko u svoju baštu Pod pazuh dolijeću ti lastavice Ja pjevam bijela mi krila rastu A više me ne boli
Sanjao sam E kako s anđelima jedeš trešnje I kako anđeli na mene liče I kako šapućem u tvoje krilo Rađaj mi djecu kao kolačiće A više me ne boli |
| | | mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.08.09 23:30 | |
| Lazes
Lazes zlato, lazes duso lazes vjestice lazes tvojim slatkim jezikom kurve svetice
Medeno, sve mednije kobno k'o sto niko nikog lagao nije
Postoji milion nacina da te ostavim ali ne postoji nijedan da te prebolim
Ja sam crn sedef za tvoje uho ja sam ludak od marcipana, duso
Ref. O, bit ce mi zao bice meni zao, zao uzet ce je drugi uzet ce je moja biti nece
Pjevaj, tuga je iznad tebe pjevaj, Bog je danas na tvojoj strani golube
Ref.
Lazes zlato, lazes duso lazes vjestice | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:28 | |
| A koliko si ih imala do sad - Bijelo Dugme Stani, stani i ne kvari sve Zagrli me ili radi bilo sta, al' suti molim te. Stani, stani, necu da znam Sta ti znaci ime neko, neka stara pjesma, neki dan.
Pusti to, ni otrov ni lijek Osim toga, ovo je dvadeseti vijek.
Stani, stani, saznacu i sam Bezveze je da ceprkam stvari koje bole, ja ih znam. Stani, stani, nemoj mi rec Sss sta me briga sta je bilo kad je bilo vec.
Pusti to, ni sreca ni par Al' reci, a koliko si ih imala do sad.
Nije ljubomora, nije ljubomora Nije ljubomora, ipak reci A koliko si ih imala do sad. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:28 | |
| Ako mozes zaboravi - Bijelo Dugme Gdje da krenes u ovo strasno doba, nemas gdje, Sama u tom haljetku cirkuske jahacice. Milijun rubalja za tvoja glatka ramena, Daj, makar ne varaj ovog andjela na dlanu, Zaboravi, ako mozes. Zaboravi, Zaboravi Ako mozes.
Otmijeno izgubljena opklada to ti je. Kao spremljen krevet malo tijesan za dvoje, Kao haljina kada se rasiva, Evo porodi me kao srna na snijegu, I zaboravi ako mozes. Zaboravi, Zaboravi, Ako mozes.
Gdje da krenes u ovo strasno doba, nemas gdje. Tebi svaki krevet ovog svijeta tijesan je. Idi pod laznim imenom, Idi i putuj sjeverom, Ili porodi me kao srna na snijegu I zaboravi. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:29 | |
| Bitanga i princeza - Bijelo Dugme Luda noc Ja sam momak na losem glasu u ovom gradu A ko si ti? A ona kaze: Luda noc Ja sam bila mamina princeza sve do sad I sta mi bi?
Tebe traze, ponoc je vec Tebe traze, sta ce tat rec A ne, ne, ne bitanga i princeza par O-o-o, ne ide to
Svice dan
Ja sam momak na losem glasu u ovom gradu Moras poc
Ma ne trebam Jos' bih malo bila s tobom, bas si dobar Jos jednu noc.
Tebe traze, ponoc je vec Tebe traze, sta ce tat rec A ne, ne, ne bitanga i princeza par O-o-o, ne ide to
Rek'o sam joj da sam sit princeza Svih drugih prevarenih zena A i nje. Rek'o sam joj da cu otic Otic iz ovog smijesnog grada A sad me pusti da spavam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:30 | |
| Blues za moji bivsu dragu
I nikad se necu vratit' u svoj rodni grad tamo me ne ceka niko i vec odavno su izblijedila sva lica i vec odavno imena i mi ne znam
Samo ponekad zimi dok vjetrovi oplakuju dane sjetim se tebe tebe moja bivsa draga neke njeznosti davne nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam
I da te ponovo vidim sta bih ti o sebi mogao reci osim da sam sreo mnogo ljudi a da ni prijatelj nije bio nijedan
I da sam bio i gladan i slavan i veseo i placan i bijedan i da me ljubilo mnogo zena a da nijednu volio nisam
Nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam
Moja draga moja draga bivsa draga, moja draga i evo umoran starac sam sad mada izgledam mlad _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:31 | |
| Dede bona sjeti se
Dede bona sjeti se de tako ti svega Stani stani ili prodji Jel ti bolje sa mnom bi ili sad uz njega Stani stani ili prodji Ko ce znati zensko srce Ko ga zna, ko ga zna
Podsjeti se boli me kada s drugim ti si Stani stani ili prodji Sad te gledam veselu mada znam da nisi Stani stani ili prodji Ko ce znati zensko srce Ko ga zna, ko ga zna _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:31 | |
| Da te bogdo ne volim
Pitaju me za tebe A ja cutim Na kojem boku spavas, pomislim ...
Pitaju me za tebe A ja stavljam Ruke u dzepove i osjecam ...
Budis se i oblacis Bijelu haljinu za novu godinu I odlazis sa njim Odlazis s njim E da te bogdo ne volim ...
Da te bogdo ne volim Da te bogdo ne volim ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:32 | |
| Dosao sam da ti kazem da odlazim
Odlazim odlazim ostavljam te ali ne kao prije ovaj put zauvijek sad placi nikad vise ti necu doc ni kada padaju kise ni kad me tuga svlada ni kad mi lose ide nikad nikad vise
oprosti mi dane buduce oprosti mi sto cu mozda i sretan biti sto cu zaboravit sve ovo sto mi u ovom casu tako mnogo znaci i ovu posljednju njeznost sto boli i suze i tvoje nevjerstvo sto mi u srcu gori
dosao sam da ti kazem da odlazim odlazim odlazim odlazim jer srce ne mogu da prevarim i zato odlazim odlazim odlazim prastat ne mogu jer odvec te volim odvec te volim _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:33 | |
| I kad prodje sve pjevat cu i tad
Vidio sam svijet Vidio sam istok zapad i jug Vidio sam bijedu sjaj i glad Ipak je mir, ipak je pjesma u mom srcu i sad
Samocu znam Bio sam voljen, ostavljan i sam Bio sam tuzan svaki dan Ipak je mir, ipak je pjesma u mom srcu i sad
Pjevao sam kad za ljubav molim Pjevam zeni koju volim, volim, volim Ko zna gdje cu biti jos Ko zna sta cu radit jos
Ko zna kog cu voljet jos I kad prode sve, i kad prode sve pjevat cu i tad _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 20.03.10 7:34 | |
| Ipak pozelim neko pismo
Nisam te izgleda volio mnogo Sve je po starom, al' vise nisam tvoj. I nije mi vazno s kim si nocas Slusas li ovu pjesmu i places li. Ipak, pozelim neko pismo Ipak, mada zajedno nismo.
Ref: Pisi, pisi ko nekad dva-tri reda Pisi, znam da je guzva i da neces stici Pisi, opisi mjesta gdje nas dvoje skupa Nikada necemo ici.
Ti si zadnji romantik na ovome svijetu Sto se sporo krece i ceka raj Malo si samo promijenila glumce Al' isti je komad, isti je zaplet i kraj. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 27.03.10 11:53 | |
| Evo, zakleću se
Nosite ovu pjesmu zadnji put u jednu ulicu kraj rijeke zauvijek zabranjenu samo za moje korake
Ej kada bi neko granu masline na jedna vrata odnio vrata što sam zauvijek davno davno zatvorio
Evo zakleću se ja pred svima Svim na svijetu i svime što imam Da je nikad nisam htio Da je nisam volio i da ne bolujem Pred svima se zaklinjem Pred svima, al' pred Bogom ne smijem
Pjesma uvijek miriše na uspomene Recite joj da katkad pita za mene
E kada bi neko granu masline na jedna vrata odnio vrata što sam zauvijek davno davno zatvorio
Evo zakleću se ja pred svima Svim na svijetu i svime što imam Da je nikad nisam htio Da je nisam volio i da ne bolujem Pred svima se zaklinjem Pred svima, al' pred Bogom ne smijem | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 27.03.10 11:53 | |
| Te noći kad umrem, kad odem, kad me ne bude
Te noci kad me stignu potjere kurve sudbine I kada udjem iza ovoga kao kod rodbine Kao zvijezda padalica ko neki lijepi kaput sa dva lica
Te noci zepsces na tvom prozoru umornih ociju Tesko je cekati na vozove koji tumaraju To je tesko, a lako je zivjeti i umrijeti pile moje
Te noci, te noci kad umrem kada odem, kad me ne bude Samo ce dvije zene da se probude jedna je moja mati, ona ce plakati druga si ti, ti ces me kleti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:17 | |
| Sanjao sam nocas da te nemam
Ref. Sanjao sam nocas da te nemam da lezim budan na postelji od snijega i tiho, tiho neka druga zena moje ime doziva kroz noc ruzan san
Vidio sam u snu ljiljan bijeli crne konje i svatove bez pjesme i tiho bez glasa odlaze nekud neki dragi ljudi gdje, a gdje ruzan san
Hej noci stani zora nek' svane (2x)
Ref.
Hej noci stani zora nek' svane (2x)
Vidio sam u snu ljiljan bijeli crne konje i svatove bez pjesme i tiho bez glasa odlaze nekud neki dragi ljudi gdje, a gdje ruzan san
Hej noci stani zora nek' svane neka zora svane
Hej noci stani zora nek' svane neka zora svane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:17 | |
| Selma
selma putuje na fakultet ona putuje ja kofer nosim molim tezak je al posto njen je licno ja i taj kofer volim
selma na ulasku u voz ti htjedoh rec nesto njezno nesto sto izaziva pozor al rekoh samo zdravo selma i molim te ne naginji se kroz prozor
selma selma zdravo selma putuj selma i molim te ne naginji se kroz prozor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:18 | |
| Pristao sam bicu sve sto hoce
Pristao sam bicu sve sto hoce Evo prodajem dusu vragu svome I ostacu samo crna tacka Poslije ove igre kad me slome Kad me mirno slome Pristao sam bicu sve sto hoce La la la la la la la la la la
Mislio sam da se zvijeri boje Ove vatre koja trag mi prati I to sam mislio A sad nosim kako mi ga skroje Po meni se nista nece zvati Po meni se nista nece zvati
Zablude sam, evo, prestao da brojim Nemam kome da se vratim kuci Dokle pjevam dotle i postojim Prijatelji bivsi, prijatelji buduci Pamtite me po pjesmama mojim Pamtite me po pjesmama mojim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:18 | |
| Ruzica si bila
Ruzica si bila jedna u mom srcu ruzica si bila moja al' nije za tebe divlja kupina ni covjek kao ja
Bog mi daje Bog mi odnosi ruzica si bila sada vise nisi
Ref. S vremena na vrijeme kao da cujem stope ko da ides preko mog praga
S vremena na vrijeme a znam da nemam prava ti nisi vise moja draga
Letjele su nocas iznad moga krova letjele su ptice selice a ja sam sanjao tvoja koljena i tvoje poljupce
Bog mi daje Bog mi odnosi ruzica si bila sada vise nisi
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi 06.04.10 0:20 | |
| Padaju zvjezde
Padaju zvjezde
Ona spava, luduje mjesec ona spava i smijesi se sutra putujem, pamti moje ime pozeli srecu i ne zaboravi me sanjaj, ne budi se jutro ionako pokvarit ce sve
Ona spava, sanja mene, ona spava Boze, cuvaj mi ovo pile ovu mrvu zlata i svile sanjaj, ne budi se jutro ionako pokvari sve
Ref. Padaju zvjezde za nju tu na mome jastuku tiho, tiho padaju zvijezde za nju ptice se gnijezde tu na mome jastuku tiho tiho
Padaju zvjezde Boze, cuvaj mi ovo pile ovu mrvu zlata i svile sanjaj, ne budi se |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bijelo dugme - tekstovi | |
| |
| | | | Bijelo dugme - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 111 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 111 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|