Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto je turbo folk toliko popularan?

Go down 
+8
mea
sanjich
Staša
Blizanka
Kikica
Axis
king_in_crimson
Goran
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 Empty
PostajNaslov: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime19.02.09 14:43

First topic message reminder :

Volim poslušati razne glazbene stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. Nešto što mi je vrlo zanimljivo, jest to koliko je zadnjih godina turbofolk popularan na ovim prostorima. Večina mladih sluša turbo folk, a oni koji slušaju nešto drugo, poput jazz-a, klasike, ragea, se proglašavaju čudnima.
Kako to da je turbo folk toliko popularan i potpuno je preuzeo medijski prostor?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
sanjich
Zagrijao tipkovnicu
sanjich

Female
Scorpio Dragon
Broj postova : 495
Godine : 36
Datum registracije : 11.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:25

Staša je napisao/la:
I kakve to veze ima sa nama?
Šta ćeš nam diktirati šta da slušamo?

samo odgovaram na temu...

i ispričavam se ako si se prepoznala u mom postu...

Svaka slicnost sa stvarnim osobama i događajima je slucajna!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:27

Šta bilo ovdje... Laughing

Ja od narodnjaka slušam Sinana Sakića jer mi je king i šta sada... cerekalo:
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female
Broj postova : 1033
Datum registracije : 12.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:29

sanjich je napisao/la:
Staša je napisao/la:
I kakve to veze ima sa nama?
Šta ćeš nam diktirati šta da slušamo?

samo odgovaram na temu...

i ispričavam se ako si se prepoznala u mom postu...

Svaka slicnost sa stvarnim osobama i događajima je slucajna!

Nisam se prepoznala.ali si toliko napela,kao da ćeš nam još diktirati šta da slušamo..I ja samo odogovaram na temu..
Smorih više temu..Slušaj šta hoćeš..ja ću šta ja poželim..
[Vrh] Go down
sanjich
Zagrijao tipkovnicu
sanjich

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:30

Goran je napisao/la:
Ne treba generalizirati Sanjich. Niti po pojedincima suditi kompletan stil i sve koji ga slušaju.

ne sudim po pojedincima, nego po cijelom klubu cerekalo: a o konobaricama, tj. hostesama neću ni pričat Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:34

Nikad nisam bio pobornik generalnog pljuvanja po nekome Sanjich, nitko nije manje vrijedan i svatko ima pravo na slobodan izbor.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
sanjich
Zagrijao tipkovnicu
sanjich

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:37

ok... očito se ne smije iznijeti vlastito mišljenje koje nije u skladu s mišljenjem mase!

toliko od mene!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:38

Ajde ne pizdi Sanjich, piši što hočeš, briga me. Samo ne vrijeđej nikoga.
Tko ti brani iznošenje mišljenja?

[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:45

Čuj ne smije iznjeti mišljenje.Pogledaj koliko si postova napisala... Laughing

Na temu CAJKi...Turbo folka.Kako hoćeš..

Malena ti imaš 20 godina,ja 9 više od tebe.Naučuićeš još mnogo toga.Kad treba stati,i da nismo svi najpametniji..Svako ima pravo na mišljenje,ali ne da ga nabija drugome na nos.Wow,pa ti slušaš cajke?
Ma daj..nije ok..Ali samo daj..
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:48

Staša je napisao/la:
Čuj ne smije iznjeti mišljenje.Pogledaj koliko si postova napisala... Laughing

.
Mislim da je kod nje riječ o frustracijama koje je pokupila na nekim drugim forumima vjerojatno. Jednom riječju joj nitko ne brani iznošenje vlastitog stava. cerekalo:

[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 18:51

Pa ovdje smo da iznosimo mišljenja,ali pri tom da ne vrijeđamo nikoga,a ne da liječimo vlastite frustracije..
Naopako,nije dotle došlo...

Evo ja sad slušam Maksima Mrvicu i baš mi paše za uvce...Exodus...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:05

mi smo jednom cini mi se imali raspravu na tu temu ...i bez veze je o tome raspravljati ...ja ne volim nesto posebno narodnu muziku ...ali nekad mi pase ...i ne bi nikad nikog cijenila po tome sta slusa....sad trebam ignorirat one koji slusaju narodnu ..tj ..tf...a forumi i jesu za razmjenu misljenja i prijateljstva a ne da neko nekog pljuje...

goran je napisao
Citat :
Nikad nisam bio pobornik generalnog pljuvanja po nekome Sanjich, nitko nije manje vrijedan i svatko ima pravo na slobodan izbor.

king

Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:21

Hwe,he,he,eh jsete se rakokodakali Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:23

Ma jbt..strava... Laughing
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:48

https://www.youtube.com/watch?v=3b-ScWvWmi0&feature=related..

.ma ne volim ali ko ne bi razbio

https://www.youtube.com/watch?v=d8PPn66eb7k

hajte u kafic ja castim veseli veseli

Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:52

Vrijedi Blizanko, evo me! veseli bravo

[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 19:53

Idemo rukice..nogice... Laughing

veseli
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime16.07.09 21:20

Ma Sinan Sakić... king imam sve njegove albume...sve šta je ikada otpjevo... king
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:06

poslušam dvije, tri narodnjačke pjesme, ali dalje od toga ne idem...
više sam orijentiran na rock... i pop....
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:08

ja slušam sve što mi paše uvcetu,ali turbo -folk mi paše..Valda zato što sam porijeklom iz tih krajeva..Ma trubači su zakon i Guča...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:10

Ja isto volim trubače, Bregovićev orkestar pogotovo. veseli

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:11

obećao sam nekome da ću poslušati pjesme sinana sakića...
to će biti moj vrhunac... Smile
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:11

A tek da odeš na sabor trubača u Guči..Tri dana ,haos..

Srce igra.. veseli
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime27.07.09 16:18

Gledam prijenos na tv svake godine, hajmo zajedno uživo Stašo! veseli

[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime02.05.10 10:29

Goran je napisao/la:
Volim poslušati razne glazbene stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. Nešto što mi je vrlo zanimljivo, jest to koliko je zadnjih godina turbofolk popularan na ovim prostorima. Večina mladih sluša turbo folk, a oni koji slušaju nešto drugo, poput jazz-a, klasike, ragea, se proglašavaju čudnima.
Kako to da je turbo folk toliko popularan i potpuno je preuzeo medijski prostor?

Popularan je iz prostog razloga sto su tekstovi toliko prosti, glupi bez ikakvih emocija. Zato ih i slusaju samo maloumni ljudi kojima je tesko da skontaju neke lepe pesme koje i imaju neku svoju pricu...
Najgore je sto ne zele da cuju nista drugacije. Ja na primer slusam rock, metal, house i sl. ali ako mi neko kaze da cujem nesto drugacije, ja preslusam par pesama...otkud znas, mozda mi se i svidi...
A oni, zalepili se za Seku A. i ostalo je sranje...
Jednom na fizickom u svlacionici pustili neku pesmu i nisam mogla da izdrzim i prokomentarisala kao "sta vi slusate, svaka vam cast kako mozete..."...tek cujes devojku kaze meni "pa bolje da slusam grand nego METALIKU kao ti" ...s tim "metalika" mislila je na vrstu muzike koja se zove "metal" a ne na grupu... Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 969280
Boli me kako su glupi...
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime17.10.10 10:12

Joj...pre neki dan nisam radila fizicko i sedela tako u svlacionici s jednom devojcicom, i pitam je ja sta slusa, ona meni "rok najvise" i nesto pricale i ja kao da uzmem fon njen da prebacim neku muziku il tako nesto, ulazim u muziku ono sve grand...
Dosli su dotle da se stide da priznaju sta slusaju... Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 12363 Cuti, mozda ih na kraju bude blam da to uopste i slusaju, pa se okrenu kvalitetnoj muzici... Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 765814
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 4 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto je turbo folk toliko popularan?
[Vrh] 
Stranica 4 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Zasto zene toliko vole modu?
» TEST Volvo S60 2.0 T: Sportska pojava turbo limuzine!
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Zar su kućni poslovi toliko strašni?