|
| Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
|
+8mea sanjich Staša Blizanka Kikica Axis king_in_crimson Goran 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 14:43 | |
| First topic message reminder :
Volim poslušati razne glazbene stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. Nešto što mi je vrlo zanimljivo, jest to koliko je zadnjih godina turbofolk popularan na ovim prostorima. Večina mladih sluša turbo folk, a oni koji slušaju nešto drugo, poput jazz-a, klasike, ragea, se proglašavaju čudnima. Kako to da je turbo folk toliko popularan i potpuno je preuzeo medijski prostor? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Axis Početnik
Broj postova : 29 Datum registracije : 10.03.2009
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:15 | |
| Ma znam Gogi ali nisam ja ništa loše pitala niti rekla. Jer zanimalo me samo objašnjenje,a rekla sam da apsolutno nemam ništa protiv onoga tko šta sluša.Ajd nećemo više o ovoj temi,sve smo si rekli. : : | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:20 | |
| meni ovde uopste nije jasno o cemu bi se kic svadao i sta za tebe axis ne vrijedi objasnjavat.. kazete nek slusa sta ko hoce, svak ima svoj ukus a nabacuje te u fazonu kako mogu drugi nije vam jasno...ja licno ne slusam turbo folk kad sama sebi pustam muziku i kad cujem na tv okrenem program ali ne komentarisem kad dodem komsinici i ona slusa tf i ne kazem da ne razumijem ljude koji sve slusaju...gdje god dodem prilagodavam se ne moram sad pjevat i znat rijeci ali postujem onde gdje sam dosla...i nije mi jasno sta fali poslusat i neku klapu a isto tako i dobru pjesmu od gunsa...o ukusima nikad ne treba raspravljat a isto tako ne treba cijeniti covjeka po onome sto slusa... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:21 | |
| Samo opušteno Axis! : : A o ovoj temi bi se itekako još moglo pisati. Možda je turbo folk na ovim našim prostorima toliko popularan zbog balkanskog mentaliteta koji vlada u globalu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:23 | |
| Dobar post blizanko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:34 | |
| Jooooooj uvijek ispada da sam ja svađalica zato što me zanimaju samo neke stvari. Vidi blizanac nemam pojma što ti sad hoćeš tu meni pokazati niti me zanima. Mislim ovo je forum i cura je dala komentar na koji sam se ja osvrnila zato što me nešto zanimalo,nisam nikoga napala,ne znam zašto ti sad tu reagiraš ako te se ne tiče. To se tiče mene i ane jer sam nju pitala i cura mi je objasnila zašto tako i to je to (iako meni to malo opet smješno ali nema veze prihvaćaš tuđe mišljenje i to je to) Ja ne znam šta svi trebamo se uvijek slagati sa svakim i sa potvrđivati svačije mišljenje??? To nije bit foruma onda,nijednog. Sto puta sam rekla ako je greška iznjeti svoje mišljenje onda smo svi u kurcu. Ja sam pogriješila u samo jednom a to je da idem i ja sa svakim pričati o nečemu a vidim i sama u startu da to neće dobro završiti. Ali ovdje se komentira,i ja očekujem ako sam citirala nečiji post da mi se odg.kao što bi i ja da je netko citirao moj post objasnila što i kako,zato nemam pojma što si se uspjenila nepotrebno. O ukusima se ne raspravlja,ali možemo komentirati,nitko nije rođen naučen o masu stvari pa tako ni o glazbi. Smatram a i dalje stojim iz svoga da nisam ništa loše pitala ali mi se ne da samo objašnjavati nešto što nećete skužiti. A kic-a kužim u potpunosti i s pravom zamrači na neke stvari kao i ja no dobro to je neko naše mišljenje i to je to,ali nitko nije rekao da čemo se svađati i bla bla...dajte ljudi opustite se, pa nitko nije na forumu da bi se svađao ali nekad očito moraš nešto reći da bi netko shvatio poantu..ne znam zašto svi odmah planu..pa nitko se ne namjerava svađati..velika je razlika između svađanja i komentiranja,a ovdje se nitko nema namjeru svađati. Zato slušaj što želiš slušati ali pusti druge da komentiraju ono što ih zanima bez da se vas 6000 nadoveže na jedan post. Joj puna mi kapa takvih. Ne mislim ništa loše samo želim reći da kad se o mjuzi radi se masa sa masom neće složiti zato ja neću raspravljati o tome i to sam gore navela.
Ajde ljudi laku noć. | |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:35 | |
| - Goran je napisao/la:
- Samo opušteno Axis! ::
A o ovoj temi bi se itekako još moglo pisati. Možda je turbo folk na ovim našim prostorima toliko popularan zbog balkanskog mentaliteta koji vlada u globalu. Ti sad meni opušteno a ja se raspištoljila Nemam ništa protiv ali mišljenje valjda možemo iznjeti : : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:38 | |
| Ma kakva rasprava....meni se ne objašnjava zašto ja volim sve....volim i gotovo.....bezveze....ja sam se osjećala napadnuto niti te znam niti li imam potrebu da objašnjavam.....i čemu sad rasprava.....o tome da neću da komentiram...? |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:39 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:43 | |
| - ana je napisao/la:
- Ma kakva rasprava....meni se ne objašnjava zašto ja volim sve....volim i gotovo.....bezveze....ja sam se osjećala napadnuto niti te znam niti li imam potrebu da objašnjavam.....i čemu sad rasprava.....o tome da neću da komentiram...?
Pa dobro,odgovorila si mi i to je to. Ali to je između mene i tebe,a ne između mene i tebe i blizanca. Treći nam ne treba. | |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:44 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:45 | |
| Taman smo se našle ja i ti..... hebi ga svi se osjećamo ugroženo....svako brani svoje stavove......... |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:47 | |
| ako ti treci ne treba trebali ste to raspraviti preko PP...ja sam isto tako samo komentirala i iznjela svoje misljenje bez ikakve frke i ljutnje a ako si se iznervirala dodi u kafic pa ce mo jednu s nogu popit zajedno bez frke _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:50 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:56 | |
| ko voli nek izvoli slušati tu vrstu glazbe ja nemam ništa protiv takvih jedino ne volim da meni nabija ta vrsta glazbe. zašto ga neki ljudi je vole slušati i zašto je popularna ta vrsa glazbe nemam pojima to bi trebao objasniti netko ko sluša turbo folk |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:21 | |
| Oni koji slušaju tf će ti dati jednostavan odgovor - reći će da je najbolji. Definitivno je tf glazba jako loših tekstova i melodija, malo je tu normalnih pjesama. Htio sam da tema krene u smjeru razjašnjavanja jesmo li mi balkanci u globalu toliko zatupljeni da 60-70% ljudi sluša tf, da li je to dio mentaliteta ili nešto treće. Mislim da je tu riječ o zatupljenosti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:25 | |
| ne bih se složio da ako netko sluša tu vrstu glazbe da je zatupljen, to se može reći samo za one koji su opsjednuti TF-om, no i opsjednutost i drugim oblicima glazbe može zatupiti. Treba biti umjeren u takvim stvarima. |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:33 | |
| Istina, krivo sam se izrazio, mislio sam na one koji slušaju samo tf. Bome si dobro pogodio bit, zatupljen možeš biti i sa ostalim stilovima, ako slušaš samo jedno, tj. ako si opsjednut s nečim kako si rekao Teo. Ostaje pitanje zašto je tf najpopularniji glazbeni stil na ovim prostorima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:41 | |
| Vidim da se spominjalo moje ime u prijasnjim postovima zasto bi se svadao... E pa je se ne zelim svadat, ali nma kraju se pocnem zato jer kao glazbeni kriticar znam dosta srat po svemu pa dode do toga. A sto se tice cajki i turbo folka - ja sam svoje rekao prije vec na drugim forumima i drugim temama, a tko me zna sa drugih foruma znaju kakve sam naravi kad je u pitanju mjuza i kritike... | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:48 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Vidim da se spominjalo moje ime u prijasnjim postovima zasto bi se svadao... E pa je se ne zelim svadat, ali nma kraju se pocnem zato jer kao glazbeni kriticar znam dosta srat po svemu pa dode do toga.
A sto se tice cajki i turbo folka - ja sam svoje rekao prije vec na drugim forumima i drugim temama, a tko me zna sa drugih foruma znaju kakve sam naravi kad je u pitanju mjuza i kritike... Što si onda na ovoj temi počeo pisati bilo što, ako ne namjeravaš komentirati temu? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:49 | |
| nemam pojma zasto je tf najslusaniji....da razmisljam o tome godinama opet ne bi skontala... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:54 | |
| Možda zato što lako baca ljude u euforiju, velika lova se vrti oko njega i zato je toliko prisutan u medijima, a sve to veže jedno drugo. Na hrvatskim televizijama (osim na CMC), se vrti 90% folka i turbo folka i samim tim je normalno da mladi dosta slušaju samo to, jer nemaju prilike čuti ništa kvalitetnije - ako nemaju satelitsku ili kablovsku tv. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 22:55 | |
| Doduse komentirao sam prije, kad je tema tek pocela (kao sto se vidi iz prilozenog na prvoj stranici), ali ipak cu se ukljuciti pa makar popio ban...
Dakle, posto cajkani seru po metalu i rocku ja cu sad malo srat po njima. Ako se zaletim sa prostotama, zao mi je, previse sam se uzivio...
Jebemu mater, zasto oni vole srat po drugim zanrovima glazbe? Mogu rec da i ja serem po drugima, ali to je zbog buduce hobi-profesije tako da ne odgovaram za nikakve uvrede... Po meni folk zatupljuje i smanjuje inteligenciju i ne volim kad se u taj kos stavlja i sevdah i narodno jer nije isto... | |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 23:02 | |
| Sevdah i narodno spadaju u folk, ali ne u turbo folk kic. (folk znači narodno) A ban ne možeš zaraditi tako lako, osim ako me ne hebeš u zdrav mozak. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 23:05 | |
| Ja pod folk mislim Turbak i cajke i samo to! Znam ja jaako dobro sta znaci folk i kamo sta spada, nisam bezveze prozvan "Music Guru" u ekipi... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
| |
| | | | Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 530 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 529 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|