|
| Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
|
+8mea sanjich Staša Blizanka Kikica Axis king_in_crimson Goran 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 14:43 | |
| Volim poslušati razne glazbene stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. Nešto što mi je vrlo zanimljivo, jest to koliko je zadnjih godina turbofolk popularan na ovim prostorima. Večina mladih sluša turbo folk, a oni koji slušaju nešto drugo, poput jazz-a, klasike, ragea, se proglašavaju čudnima. Kako to da je turbo folk toliko popularan i potpuno je preuzeo medijski prostor? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 19:33 | |
| Ovo je vjecno pitanje koje ce uvijek ostati otvoreno, dok se svi koji slusaju TF medusobno ne pobiju ili shvate da je to glazba samo za praznoglavce. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 19:39 | |
| Sve je to stvar osobnog izbora, ali mi je ipak malo prejadno što sa svih strana trešti turbo folk. One koji slušaju samo to, sasvim sigurno ta glazba zatupljuje. Ima toliko očajnih TF tekstova da je to za ne povjerovati, a neki uživaju i u njima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 19:44 | |
| Evo ti moj primjer:
Bratic u Puli slusam samo to i nis vise. I njegova ekipa cijela. I kad ja dodem tamo na godisnji se odmorit ja se jos vise umorim jer sam PRISILJEN slusat tu je*** mjuzu koja nema "ni smoka, ni soli" i onda oni kao (posto iam dugu kosu) kao zas slusas to smece, te sotonjare i tako slicno, a ja im zelim obj neke stvari (posto se razumijem u mjuzu jaako dobro) te se sjetim "da, oni me nece slusat i uzalud trosim rijeci na njih"...
Al jedno ne kuzim isto: kako to da ja njima nikad u facu ne govorim kako to ne valja i to slicno, a oni mene stalno prozivaju kao slusas govno, postao si sotonjara bla bla bla...? | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 19:50 | |
| Ti to njima ne govoriš jer je tebe između ostalog i kvalitetna glazba uzdigla iznad ograničenih razmišljanja, a TF zatupljuje, ne vide ništa osim toga i pljuju po svemu ostalom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 19.02.09 20:06 | |
| Upravo tako! I onda kad ja kazem nes protiv njih sam k**** koji nema pojma o pojmu, da mene ta moja mjuza (naci rock, metal, blues, jazz, old school rap, hip-hop...) zatupljuje, zas se ne osisam i te fore...
MA DAJ NE JEDI GOVNA!!! | |
| | | Axis Početnik
Broj postova : 29 Datum registracije : 10.03.2009
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 16:48 | |
| To se i ja pitam. Osobno nemam ništa protiv toga tko šta sluša ali ja ne znam ja tu cajku ne mogu podnjeti. Imam brdo prijatelja koji slušaju taj folk i nemam ja ništa protiv toga ali ja ne znam kako se ljudi mogu zabavljati uz tu glazbu. Bila sam na tom folku jer mi pola ekipe to sluša a u Vu.samo to nažalost se i može čuti a večinom se uvijek pokupim i odem kući ili si odem na neko drugo mjesto. Ne zamjeram nikome što to sluša,samo ja znam da ja to ne mogu slušati,a dobre glazbe ima koliko ti srce poželi.Očito se ljudi na tu glazbu zabavljaju što meni nikako ne ide u glavu. Uostalom uopće ne vrijedi raspravljati o glazbi ovako ovdje jer nema smisla,tu se ne može raspravljati jer svatko sluša što voli,ali hvala Bogu ima istomišljenika što se tiče neke dobre glazbe pa se tako već može pričati o glazbi. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 16:56 | |
| Ja slušam sve,ako mi je pjesma o.k. nije mi bitno jel turbo folk,tehno,jazz....al nije mi baš uredu da svugdje udara recimo t.folk....... |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 17:00 | |
| Meni su ok neke folk stvari, ali ima nekih turbo folk tekstova i melodija za riknuti od smijeha, a hitovi su... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 17:04 | |
| Posebno ove nove pa rječi nemaju vezu s vezom......užas.......... |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 17:11 | |
| Nije mi jasno kako netko pada u delirij na takve pjesme! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 17:21 | |
| - ana je napisao/la:
- Ja slušam sve,ako mi je pjesma o.k. nije mi bitno jel turbo folk,tehno,jazz....al nije mi baš uredu da svugdje udara recimo t.folk.......
Kako slušaš ama baš sve??? Kad mi netko kaže slušam sve onda pod tim ja podrazumijevam da sluša i cajke,rock,metal,pop,punk,hip-hop,rap,gluposti poput minee,maje šuput i tih kao pjevačica, šokačke,sevdalinke i još puno puno toga. Valjda imaš neki žanr koji slušaš? : : | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 17:34 | |
| Nije mislila na baš sve izvođače, nego sve glazbene stilove. I ja mogu poslušati sve stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 18:09 | |
| - Goran je napisao/la:
- Nije mislila na baš sve izvođače, nego sve glazbene stilove. I ja mogu poslušati sve stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno.
Opet dođe na isto. Super ako možeš tako,ja recimo ne volim svašta slušati,mogu poslušati ali na onome što mi se ne svidi odmah u startu se ne zadržavam. Ok moja isprika ani što je nisam skužila,ali krivo se izrazila. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 18:47 | |
| Da slušam sve i cajke i severinu sve......nemam žanr šta ti tu nije jasno....Svako ima svoje.......... |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 18:50 | |
| Meni je osobno glupo ograničavanje na samo jedan žanr, ali o ukusima je nepotrebno raspravljati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 18:51 | |
| Normalno...... |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 19:11 | |
| - ana je napisao/la:
- Da slušam sve i cajke i severinu sve......nemam žanr šta ti tu nije jasno....Svako ima svoje..........
Naravno da ima svatko svoje. Praviti ću se da mi je sve jasno. Da Gorane naravno da je glupo ograničavati se,uostalom ne da mi se pisati više kad ne vrijedi. | |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 19:12 | |
| Bolje da ja sutim jer ako se ubacim cemo se gadno posvadat... XD
Samo cu rec ovo: Mozart i ekipa su majka cijele glazbe! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 19:14 | |
| Ja nisam protiv nikoga ništa rekla samo da slušam sve.......i kao što sam već rekla svako zna svoje i nek uživa to je to........... |
| | | Axis Početnik
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 19:23 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Bolje da ja sutim jer ako se ubacim cemo se gadno posvadat... XD
Samo cu rec ovo: Mozart i ekipa su majka cijele glazbe! Pa očito je ovdje tako. Ovdje samo nekoga pitaj nešto napadnu kao da si ne znam šta napisao. A ja samo pitala kako netko može SVE slušati. Ja pod SVE podrazumjevam dosta toga. Ajd neću više komentirati,ionako moje komentare neki ljudi krivo shvate. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 20:03 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 20:05 | |
| Šta tebi nije,sorry nisam skužila..... |
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:07 | |
| - Axis je napisao/la:
- king_in_crimson je napisao/la:
- Bolje da ja sutim jer ako se ubacim cemo se gadno posvadat... XD
Samo cu rec ovo: Mozart i ekipa su majka cijele glazbe! Pa očito je ovdje tako. Ovdje samo nekoga pitaj nešto napadnu kao da si ne znam šta napisao. A ja samo pitala kako netko može SVE slušati. Ja pod SVE podrazumjevam dosta toga. Ajd neću više komentirati,ionako moje komentare neki ljudi krivo shvate. @KIC - ne znam zašto bi šutio i zašto bi diskusija morala rezlutirati svađom. @Axis - prvo malo bolje upoznaj ljude prije donošenja generalnih sudova o nekome. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? 11.03.09 21:12 | |
| Ma, mislim ne slušam ga, pa meni nije popularan. Ne kritiziram nikog tko sluša ikoju vrstu glazbe, meni je svejedno, koga što čini sretnim, neka sluša. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
| |
| | | | Zašto je turbo folk toliko popularan? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 452 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 452 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|