Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto je turbo folk toliko popularan?

Go down 
+8
mea
sanjich
Staša
Blizanka
Kikica
Axis
king_in_crimson
Goran
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 Empty
PostajNaslov: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime19.02.09 14:43

First topic message reminder :

Volim poslušati razne glazbene stilove i u svakom pronađem nešto kvalitetno. Nešto što mi je vrlo zanimljivo, jest to koliko je zadnjih godina turbofolk popularan na ovim prostorima. Večina mladih sluša turbo folk, a oni koji slušaju nešto drugo, poput jazz-a, klasike, ragea, se proglašavaju čudnima.
Kako to da je turbo folk toliko popularan i potpuno je preuzeo medijski prostor?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:14

king_in_crimson je napisao/la:
Ja pod folk mislim Turbak i cajke i samo to! Znam ja jaako dobro sta znaci folk i kamo sta spada, nisam bezveze prozvan "Music Guru" u ekipi...
Što će se sad mijenjati glazbene definicije zbog tebe? looool
Malo se educiraj što je folk glazba. Po tvom je onda i primjerice njemački folk turbak i cajke. Laughing big smile Laughing ne valja cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 395
Godine : 66
Datum registracije : 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:18

Ne, sad me krivo tumacis... Ja sam rekao svoje i drzim se toga kao pijanac boce u kartonu!

Educiran sam ja dovoljno da znam sta je "folk glazba". Ne, njemacki folk je njemacki folk!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:27

Ne, sad me krivo tumacis... Ja sam rekao svoje i drzim se toga kao pijanac boce u kartonu!

Educiran sam ja dovoljno da znam sta je "folk glazba". Ne, njemacki folk je njemacki folk!
Još uvijek si u krivu, ponekad se ne treba tvrdoglavo držati svog mišljenja, već treba preispitati stavove. Folk je folk, neovisno o državi u kojoj se izvodi. Pod turbo folk spadaju primjerice Ceca i Dj Krmak, a pod folk Halid Bešlić, Safet Isović, hrvatski tamburaši, u biti sve što predstavlja narodnu glazbu jednog naroda. Folk je dobio ime po njemačkoj riječi za narod.
Turbo folk je ovo .

[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:34

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!! JEBEMU MATER!

Objasnjavam sam sebe i svoje znacenje: folk - turbak i cajke
narodno - sevdah i narodna glazba neke zemlje, nije bitno koje

Tako ja tumacim i briga me!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:37

Ti tumači kako želiš, ali službene definicije su drugačije.
I molim te da izbjegavaš vulgarnosti i psovke, jer im ovdje nema mjesta.

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:45

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!! JEBEMU MATER!

Objasnjavam sam sebe i svoje znacenje: folk - turbak i cajke
narodno - sevdah i narodna glazba neke zemlje, nije bitno koje

Tako ja tumacim i briga me!
pi...pi...pi...pi...odbit cemo ti od honorara

Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime11.03.09 23:51

Goran je napisao/la:
A ban ne možeš zaraditi tako lako, osim ako me ne hebeš u zdrav mozak.
Vis da mogu dobit ban vrlo lako na temelju prostota...

Sluzba je sluzba, ali ja sam ja...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime12.03.09 8:32

king bilo bi lijepo kulturno od tebe da sva svoja mišljenja izneseš bez psovki i prostota jer na forumu se na taj način ne iznose vlastita mišljenja
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime12.03.09 9:24

Goran je napisao/la:
A ban ne možeš zaraditi tako lako, osim ako me ne hebeš u zdrav mozak.
Vis da mogu dobit ban vrlo lako na temelju prostota...

Sluzba je sluzba, ali ja sam ja...
Svakom se može dogoditi lapsuz i greška, ali neke stvari ne treba svjesno potencirati, nema potrebe za tim. Nije tako teško komunicirati bez vulgarnosti i držati se teme. :;):

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime14.03.09 10:21

Ja mislim da je to zato što svako podneblje ima svoju neku, ajmo ju nazvati, glazbu za široke mase. Ne želim nikoga vrijeđati. Jednostavno je svugdje tako, da neku vrstu glazbe koja je lako slušljiva sluša većina, koda nas je to turbo folk.
Zašto je sada opet toliki bum na nju. Ja vjerujem, zato što je 90ih sve što je imalo podsječalo na susjede bilo kao zabranjeno, mislim nitko ti nije branio, ali nije niti odobravao. Sada kada su se strasti smirile koliko toliko opet se vratio i večina ga sluša.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.03.09 11:27

Istina Kiki. cerekalo:

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime23.03.09 9:50

kad cujem Beslica..
ajdmo..

"Ne cuje se sa Cardaka..pjesma stara pjesma laka"..
vec sam na stolu..ha ha

naravno..ne palim se na..

Suzama sam lepio tapete kad si otisla i uzela dete..ha ha

stvar je vrlo jednostavna...
postoje pjesme..od kojih case lomis..
koje otvaraju dusu...
ovdje je rijec o Turbo folku...
stoga necu ulazit u nista drugo po pitanju muzike...

da ima srota i sunda u tome..APSOLUTNO...
ali isto tako ima i dobroga..
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime25.03.09 13:13

Suzama sam lepio tapete kad si otisla i uzela dete..ha ha

looool

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime24.04.09 18:27

Evo vam još malo stvarnih turbo folk stihova:
Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male!

Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku!

Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete!

Kuče laje, a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi!

Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti!

Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!

Uz vetar sam uvek iš'o i nikoga nisam siš'o, od malena radim tako ja sam rođen naopako!

Što na kafu zoveš mene kad nemaš samlevene!

Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu!

Imam garažu i mercedesa tri, jos samo mi fališ ti!

Plači mala plači, ost'o sam na Rači…

Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na traktor i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema!

Na kući se odžak puši na tavanu meso suši, ja sam seljak u srcu i duši…

Puče puška u dolini Drima pa udari mili babo Ibrahim Selima.

Ustaj more babo iz te zemlje ladne, pa nahrani mili babo siročiće gladne.

Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode!

Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče, gradiram svako piće pa ga punim u buriće!

Kaži mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Neće cica tu da srlja, hoće samo da podrlja!

Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!

Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor!

Dva loša ubiše Miloša, a mene će jedan što mu ženu gledam!

Hop mala bosonoga, kako živiš bez onoga. Sladak šećer, hladna voda, hajde mala dok je zgoda.

Plitak potok, a voda duboka... >>Ne kontam<< !!!

Naša je ljubav duga kao dugotrajno mleko!

Nisam lopov al' bi znao tom čoveku šta bi krao!

Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista!

Milane moja ružo, ćale mi se naoruž'o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!

…nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš!

Vetar ljulja čamac, riba trza mamac, a obalom cura šeta, pecanje ometa!

Na moj račun pićemo, prijatelji bićemo, tugu ćemo sprečiti, jedan drugog lečiti, jer za mojim stolom, sve je pod kontrolom!

Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu, divlja mačko kandže skrati u jagnje se preobrati!

Mala žena od velike slađa, mala žena u srce pogađa, mala žena lepa kao slika, telo malo a duša velika!

Da dogovor kuću gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko!

Zeka voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i golu i bosu!

Crna il' plava, crna il' plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il' ništa, obe il' ništa, obe il' ništa idem do kraja!

Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanišani!

Neću da ljubim jednu ili dve, ja sam čovek za devojke sve!

Joj sto volim piti vode što šljivove grane rode. Da je časa od tri kila jedna bi mi dobra bila!

Drum dugačak, kola trula, mala moja jesi l' čula. Jesi l' čula ej garava ja ne vozim za badava!

Ej da su suze srebrni novčići, palatu do neba mogla bih podići!

Samo o njoj stalno mislim i na svetu više ništa, možda je iz Deliblata ili je iz Bavaništa!

Ja nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure!

Svakog dana gledam ja njena divna oka dva. Nekad su je zvali klinka, sada najlepša Kovinka!

U majku se klela ti, krstila pred svima, da te neću imati sigurna si bila!

Da zavoliš mene ti nije bilo sile, 1:1000 šanse su mi bile!

Opasan je jež kad ga neko takne, izbo' je Snežu ne može da makne!

Prvo pa muško nek se zove Duško, kolo veze sitno ime nije bitno!

Komandante, silo vojna, lomiš srca mnogobrojna!

Hej konobaru donesi mi štok, hoću da se napijem da zaigram rok!

Ej mesece pobratime samo noćas isprati me, popio sam koju više, sokaci se ukrstiše, dok pronađem onaj pravi, već će zora da zaplavi!

Uvek svratim na po jednu, ali imam dušu željnu, potego sam noćas dobro, pomozi mi stari pobro!

looool

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime24.04.09 18:32

Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime24.04.09 18:33

Stvarno ima legendarnih stihova! Laughing

[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime01.05.09 16:54

To nie smijesno, to je zalosno do ibera!
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female
Broj postova : 1033
Datum registracije : 12.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:05

Ja uopšte slušam svu vrstu muzike,ma kako je ko zvao.Nisam ograničena osoba,i sve što mi paše za uvce slušam.I naravno poštujem što drugi slušaju.Pa pobogu nismo svi isti.Svako sluša nešto,ali ne moramo se pljuvati,joj ti slušaš to,fuj,i te svari..

Poštujem sve,tako sam vaspitana..
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:08

Tako je. I meni je smiješno pljuvanje po drugim stilovima. U turbo folku doista ima loših stvari, ali ima i dobrih. Neka svatko sluša što voli.

[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:09

Upravo to Gorane.. bravo
[Vrh] Go down
sanjich
Zagrijao tipkovnicu
sanjich

Female
Scorpio Dragon
Broj postova : 495
Godine : 36
Datum registracije : 11.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:12

sanjich je napisao/la:
po meni turbo folk nije stil zato što je 90% pjesama kopija nekih drugih... kao i ova djoganijeva.. to je ukradeno...
i zato mi idu na živce, jel ne mogu smislit sami svoju pjesmu!!

još da dodam... ostavite ukuse sa strane... mene živcira to što oni koji slušaju TF, cijelo vrijeme tupe kako je to kvalitetna glazba... :shock:

to s ukusom nema apsolutno nikakve veze...ali šanse nema da mi itko dokaže kako je recimo

ovo kvalitetnije od ovog

jednom sam na nagovor sestrične i njezine ekipe izašla u osijeku u neki turbo folk klub...i izašla sam u roku odmah... cure (curice) od 14-15g u dopičnjacima i "majici" (čitaj ostatcima majice)

loše loše loše loše
[Vrh] Go down
mea
Zagrijao tipkovnicu
mea

Female
Libra Monkey
Broj postova : 274
Godine : 44
Datum registracije : 15.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:14

sanjich, ni meni se to ne sviđa, i da dodam - našminkane i izgledaju bar par godina starije. iskreno ne znam kako ih roditelji puštaju van takve iz kuće jer ja nisam u tim godinama sigurno smjela izaći takva van

a što se tiče glazbe, mogu poslušati sve tako i ovo, ali one starije pjesme tipa Halida i to..
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:17

I kakve to veze ima sa nama?
Šta ćeš nam diktirati šta da slušamo?
Ili tupiti ovo je super,ovo nije...Slušaj šta hoćeš,ja slušam šta ja hoću...
Poštujem,ne pljujem po drugima i tu se završava moja priča na ovu temu.Jer svi ne slušaju,a svi su na narodnjacima.heh..Toliko...
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:22

I da ,kakve veze imaju ti dopičnjaci sa narodnjacima..
Izađi u diskoteku pa ćeš videti,kako se oblače mladi..
Sanjić ja radi na takvom mjestu ,i znam ko šta sluša,ko gdje izlazi,ko se kako oblači.To nema veze sa muzikom...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime16.07.09 18:23

Ne treba generalizirati Sanjich. Niti po pojedincima suditi kompletan stil i sve koji ga slušaju.
Ne znam zašto neki toliko histerično reagiraju na spomen turbo folka? Ako ti se ne sluša ne ide na mjesta gdje se svira takva glazba, ne gledaj takve tv kanale i gotova priča.
Idea

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto je turbo folk toliko popularan?   Zašto je turbo folk toliko popularan? - Page 3 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto je turbo folk toliko popularan?
[Vrh] 
Stranica 3 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Zasto zene toliko vole modu?
» TEST Volvo S60 2.0 T: Sportska pojava turbo limuzine!
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Zar su kućni poslovi toliko strašni?