|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 8:09 | |
| Touch me little girl
The sun is hiding from the shadow of an old oaktree The dark of night is knocking on my door and bringing mystery. A little girl is walking with a candle in her hand, she looks for secrets in her castle of white sand ooh little girl.
I recall when I was small I was a kid who stood alone I didn't want relity so I dreamed all on my own.
I would leave my house at night with a solitary friend a broken doll I had from way back when
The children fear the clicking of night the grow ups fear the pain of the light you are the past that I ride
TOUCH ME LITTLE GIRL LOVE ME LITTLE GIRL OOH TOUCH ME LITTLE GIRL BRING ME BACK MY GIRL OOH TOUCH ME LITTLE GIRL KISS ME LITTLE GIRL OOH OH GIRL, MY GIRL
Now I'm standing here alone and the past is far away the crazy world is not for me so I have to find my own!!!!!! | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 8:10 | |
| TV kralj
Umoran sam ja Zivot moj je ludnica Umoran sam ja Ja sam zvjezda spotova
Ja sam kralj Ja sam mag Ja sam vrag
Uzmi me
Ja sam mega star Ja sam idealan par
Ja sam kralj Ja sam show mag Majstor za mrak Ja sam sad I vrag
Uzmi me za noc Uzmi me za dan Uzmi me
Zaboravi na mene Budi samo svoj Ne vjeruj u lazi Pakao je zivot
Zaboravi na mene Budi samo svoj Ne vjeruj u zivot Pakao je zivot moj
Bolestan sam ja Ovaj svjet je pustinja
Idi do vraga Budi sretan sto nisi ja
Ja sam kralj Ja sam show mag Majstor za mrak Ja sam sad I vrag
Upali me za let Upali me za pad Uzmi me
Zaboravi na mene Budi samo svoj Ne vjeruj u zivot Pakao je zivot moj
Ref: | |
| Ulica na losem glasu
Najgora je kazu ta ulica u gradu slaba svjetla,kante svud djevojke su vuku trotoarom i cekaju da naplate trud.
Nemoj da te put tamo nanese zaobidi cetvrt tu osim ako neces da vidis sta je zivot na plocniku.
Igre na srecu karte tombola miris krdze i alkohola nesto skriva baraka pusta prica kruzi od usta do usta. | |
| Vatra
Kao gospodarica uzimas mi dah Dirigujes prstima htjela bi me u prah I ne vrijedi fer plej, ti si moja kob Ocima me gutas vec, postajem tvoj rob
Upomoc, upomoc Plamen pi prijeti tvoj
Ref: Vatra, non stop vatra Non stop strasna vatra
Vrazijem ti ujedu nasao vec lijek Ali tvojim usnama pokosen sam i mek Prilazis mi opet da pometes sjaj U ruci imas aduta svog, ja samo deblji kraj
Upomoc, upomoc Plamen mi prijeti tvoj
Ref: Vatra, non stop vatra Non stop strasna vatra | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 8:11 | |
| Vodarica
Svu u zlatu jutarnjega sunca U planini nasao sam nju Stajala je s krcagom u ruci Na mjestu kuda vodi mene put.
A ja ja, smijesila se njezno tad A ja ja, i ne znam sta cu sad I ne znam sta cu sad.
Sramezljivo mi nazva dobro jutro I pogledom mi nudi krcag svoj U toj vodi skrivala se tajna I ne znam kada ispih gutljaj svoj.
A ja ja, smijesila se njezno tad A ja ja, i ne znam sta cu sad I ne znam sta cu sad. | |
| Za one do tebe nemam vise ni banke
Za sankom u guzvi trazim dio tvog bica dok u meni vri krv od bijesa i zadnju cigaru grizem ko pas kost izbjegavam tebe proslost mi je gost
Za one do tebe nemam vise ni banke
Dosada u dusi minuta svaka vjecnost a ti se topis u moru laznih ideja jednog ne zelis da imas samo za sebe laskavo drustvo vidim pruza ti vise | |
| Zaboravi
Yea, yea... Pitas sta, veze nas, ljubav, strast, il' oboje? Ja sam tip za jednu noc, ma sta ces, sreco, od mene. Vazno je da, nama je bolje, mmm
Zaboravi, nocas sve, sva imena i godine. Ako zelis ostani, ako neces ti obuci se, sreco moja, obuci se.
Trebas mi, ovu noc, ma ne volim da budem sam. Misli mi, lutaju, o tjelu tvom, zelim te. Vazno je da, nama je bolje, mmm
Zaboravi, nocas sve, sva imena i godine. Ako zelis ostani, ako neces ti obuci se, sreco moja, obuci se, jea.
Vazno je da, nama je bolje
Zaboravi, nocas sve, sva imena i godine. Ako zelis ostani, ako neces ti obuci se, sreco moja, obuci se, obuci se.... Probaj me, probaj me, sreco probaj me, mmmm... | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 8:12 | |
| Zagrizi rock 'n' roll
Hej ti okreni se bas je dobro uz rock 'n' roll sta te muci kazi mi ja sam doktor za svaku bol
je li tata danas ljut il mu smeta sminkanje bice bolje nasmijesi se cemu suze plakanje
Zagrizi sada rock 'n' roll zaboravi na slatku bol... | |
| Zauvjek tvoj
Zima je, Decembar, mokri snijegovi, svuda su tragovi tvoji ostali. Na tren pomislim, nisam ni za sta, nikad gore godine, duso, vjeruj mi.
Sjecanja me bole sva, moja ljubavi Sibaju me vjetrovi, modri grijehovi. Zauvijek tvoj (tvoj) Zauvijek tvoj (zauvijek tvoj) ...
Sjecam se, ti i ja, moja jedina, pamtim sve, ti i ja, plave ulice. Mjesec svud oko nas, a ti ljubis me, Topla si, drhtis sva, da li sjecas se.
Stajala si tu kraj mene, sva u suzama, kao srna uplasena, zbunjena. Zauvijek tvoj (tvoj) Zauvijek tvoj (zauvijek tvoj) ... | |
| Zbog tebe draga
Kisa pada lije s´ krovova, kisa pada lije s´ prozora i lije cijelu noc i dan zar moram biti sam, kad kisa pada i pust je ovaj grad zbog tebe draga mrzim septembar, svaki je dan bez tebe ko gladna godina, zbog tebe draga ja mrzim septembar svaki je dan bez tebe ko gladna godina.
Bijela magla putuje nocima, bijela magla u mojim crnim ocima i ptice vec su dole na jugu da li ti osjecas tugu, kad bijela magla donese miris kestena zbog tebe draga mrzim septembar, svaki je dan bez tebe ko gladna godina, zbog tebe draga mrzim septembar svaki je dan bez tebe ko gladna godina.
Kisa pada lije s´ krovova kisa pada lije s´ prozora i lije cijelu noc i dan zar moram biti sam, kad kisa pada i pust je ovaj grad zbog tebe draga mrzim septembar svaki je dan bez tebe ko gladna godina, zbog tebe draga ja mrzim septembar svaki je dan bez tebe ko gladna godina.
Kisa pada, kisa pada, kisa pada.. | |
| Zelim da te imam
O kako dugo sanjam njezno tijelo tvoje ma sta po njemu secu snazne ruke moje
strpljivo cekam svojih 5 minuta da medju kose tvoje ruka mi zaluta
zelim zelim da te imam samo jednu noc zelim zelim da te imam samo jednu noc
sinoc sam sanjo da sam ljubio te strasno danas te s drugim vidim sad je za nas kasno
o kako ludo bjese san prekinu java od svega nema nista sad me boli glava
zelim da te imam zelim da te imam... | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 8:14 | |
| Zvijezda sjevera
Sedam godina je iza nas zvijezdo sjevera kad sam patio ti si shvatila da sam bez tebe sam, sedam godina je iza nas to nije mala stvar, sto si starija sve si sjajnija ti zvijezdo sjevera.
Ref:2x Jos si lijepa isto kao i prvi put meni najljepsa zvijezda sjevera.
Sedam godina je iza nas zvijezdo sjevera kad sam patio ti si shvatila da sam bez tebe sam, sedam godina ti cekas da kazem rijeci te, za tvoje cekanje rijeci su preslabe nek ti pjesma kaze sve.
Ref | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Divlje Jagode | |
| |
| | | | Divlje Jagode | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 245 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 245 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|