Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra! Empty
PostajNaslov: Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra!   Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra! I_icon_minitime10.10.11 16:54

Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra! Lucy_431754S1

Stanari Vrbanićeve i Nodilove ulice godinama su bijesni na umirovljenice koje hrane mačke na igralištu za djecu.

ZAGREB - Bila je to klasična sačekuša. Vidjela je kako se pudlica Lucy sa svojim vlasnikom vraća kući iz obližnje trgovine pa ih je odlučila pričekati u haustoru zgrade u Nodilovoj ulici. Dok se njen vlasnik lijeno vukao ulicom, Lucy je trčkarala ispred njega i veselo mahala repom. Pudlica je zastala ispred zgrade u Nodilovoj i tamo odlučila pričekati gospodara. To je iskoristila zločesta umirovljenica koja je istrčala iz haustora i nogom udarila preslatku kujicu i slomila joj tri rebra.

Bijesni stanari
Pudlica Lucy tako je postala koleteralna žrtva u višegodišnjem ratu stanara Nodilove i Vrbanićeve ulice s tri umirovljenice koje hrane desetak mačaka na obližnjem dječjem igralištu u središtu Zagreba. Zbog hranilišta mačaka, stanari su bijesni jer se djeca ne mogu zabavljati na igralištu sa kojeg se širi smrad, a boje se i svakojakih zaraza.

Zbog toga su jučer potpisivali peticiju koju će poslati Gradu, komunulanom redarstvu, veterinarskoj inspekciji, a sastavili su i kaznenu prijavu protiv gospođa koje ih svakodnevno uznemiravaju.

Umirovljenice prijete
Jedan od najaktivnijih boraca za “igralište bez hranilišta za mačke” upravo je vlasnik pudlice koji je, kako smatra, upravo zbog toga bio meta “pomahnitale starije gospođe”.

- Nisam mogao vjerovati da netko to može napraviti. Što im je moja Lucy kriva da ju je tako morala udariti? Ionako joj je teško, budući da ima već 14 godina. No, znao sam da će se to dogoditi jer su mi prije mjesec dana zaprijetile da će me udariti tamo gdje najviše boli. Znam da su mislile na moje pse - rekao je Lucyn vlasnik koji je podnio tužbu protiv ratoborne umirovljenice.

Napadačica šuti
Do napadačice jučer nismo uspjeli doći, ali njena kolegica Mira Stambolić, koja također hrani mačke na igralištu, smatra kako je cijeli slučaj napuhan. Tvrdi kako je za slučaj brutalnog napada na kujicu krivac isključivo Lucyn gospodar. Brani svoju kolegicu i tvrdi da se Lucy sama ozlijedila.

- Nitko nju nije napao. Kujica je već stara, i tko zna kako se ozlijedila. A taj gospodin je nama nekoliko puta verbalno prijetio. Priče o nehigijenskim uvjetima su gluposti jer smo mi sterilizirali tri mačke - tvrdi Stambolić.

jutarnji.hr

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra! Empty
PostajNaslov: Re: Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra!   Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra! I_icon_minitime10.10.11 17:15

Bolesne budale. Pa što su im životinjice krive za išta. Joj sve bih na ulicu i pustila da budu bez krova na glavi i bez novaca, da spavaju na ulici pa da vide kako je tim životinjicama. Što im toliko smeta što babe tamo hrane mačke. Pa neka se dogovore s njima da ih hrane na drugom mjestu, pa životinja ide tamo gdje je hrana, a ne gdje je tobogan.
[Vrh] Go down

Divlje bakice pretukle su psa, maloj pudlici Lucy slomile rebra!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Rukometašice na OI slomile i Crnu Goru
» Divlje Jagode
» Prva ambulanta za divlje životinje
» Zašto žene imaju divlje snove?
» Ubila se britanska glumica Lucy Gordon