|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:49 | |
| Let na drugi svijet
Opet neki glas u noci Crni jastuk, plavi snovi Divlji konji mjesec vuku Sto po nebu baca sjaj.
Dijele se karte za raj U dva i pet Let na drugi svijet. Dijele se karte za raj U dva i pet Let na drugi svijet.
Iznad grada lete strasni snovi Djeca u snu broje zvijezde Zvonik pao sa vrh tornja Sat je stao, al' nije kraj.
Dijele se karte za raj U dva i pet Let na drugi svijet. Dijele se karte za raj U dva i pet Let na drugi svijet. | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:49 | |
| Living in my dreams
Like a blind man in the cell I wonder how I wonder when To turn the day into the night To live my life with no pain
Here I am Bouncing out of time Here I am Flying high above the sun
Here I am Falling on the edge Here I am Dancing on my head
Living in my dreams In my dreams
Questions and all That's either said Pulling me the hour Out of line
Searching for instance I can't find To live my life with no hate | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:50 | |
| Ljubav moze sve
Otvori prozor da udje dan sunce zivot donosi nam i slusaj vedrog neba glas ljubav je spas za nas
Otvori srce kad pokucam zlatan osmjeh ti nosim na dar i nema drugog nacina ljubav je spas za nas
REF: Ljubav moze sve ona zna i za bolji svijet ljubav moze sve ona ima snagu i lijek prati njezin trag i vjeruj u sutra | |
| Ljubavi, daj mi ljubavi
Jos vjerujem da postis, ko sjena ne uhvatljiva. U snovima mi dolazis, opojna gola zanosna.
Ljubavi, daj mi ljubavi.
Dok zovem te i trazim te, krijes se vjesto od mene. Kad osvane dan bez tebe, u zaboravu gubis me.
Ljubavi, daj mi ljubavi. Ljubavi, daj mi ljubavi.
Mjesec lud dal te nocas dira kraljice nemira, mjesec lud samo tebi svira pjesmu svemira | |
| Ljubi me i ostani
Ja tražim istinu, a to je često najteža stvar Kucan na tvoja vrata još uvijek zatvorena Koliko pokušaja toliko padanja Ja moram ići dalje bez stajanja zaustavljanja
Svake noći tu si kraj mene Znam opet dolazi taj osjećaj da nestaje vrijeme Moje ruke, tvoji pogledi
Ljubi, ljubi me i ostani Toliko dugo da zaboravim Kada bude zadnji put i zadnji dan Bit ću slobodan; ja bit ću slobodan
Ono što nebo spaja naša su gola tijela voda i vatra Ostati ništa neće između svijetla i mraka Koliko pokušaja toliko padanja Ja moram ići dalje bez stajanja zaustavljanja
Svake noći tu si kraj mene Znam opet dolazi taj osjećaj da nestaje vrijeme Moje ruke, tvoji pogledi
Ljubi, ljubi me i ostani Toliko dugo da zaboravim Kada bude zadnji put i zadnji dan Bit ću slobodan; ja bit ću slobodan
Ljubi, ljubi me i ostani Toliko dugo da zaboravim Kada bude zadnji put i zadnji dan Bit ću slobodan; ja bit ću slobodan | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:51 | |
| London
Duga noc, ljuta kao pas U daljini cujem underground Znam da pricaju da sam lud Cak i to da vise nemam kud Nemam kud.
Spreman sam za vise Ja pobijedicu ...
London, Boze gdje si sad London, kurvin grad London, Boze gdje si sad London, kurvin grad Kurvin grad ... Boze gdje si sad ...
Cudan strah osjecam Dok kurvi samo vodi put Vodi put Koliko dugo cekati Samo dragi Bog zna.
Vjerujem u ljubav Ja pobijedicu ...
London, Boze gdje si sad London, kurvin grad London, o moj Boze gdje si sad London, kurvin grad Kurvin grad ...
London, Boze gdje si sad London, kurvin grad London London, kurvin grad. | |
| Love is in your hands
I've tried to find a way to love you I've tried to keep my love inside I can stand what you get used Please let my dream comes true I need your smile to make me stronger I need your love to carry on Open your heart and stay with me Show me what a love can be You are all i need Ooo my love is in your hands Ooo please try to understand Ooo my heart is full of dreams Ooo take away my fears All my memories are wake and nice I see pain in your eyes All your tears,are they all live lives with my lonely nights Your love is all i need from you Your touch is only thing i need Spread your head down on me Show me what a love can be You are all i need Ooo my love is in your hands Ooo please try to understand Ooo my heart is full of dreams Ooo take away my fears | |
| Marija
ti i ja smo sunca dva ti i ja ko andjeli spojili se nebom letjeli
do duge mi smo zeljeli do duge mi smo plovili na krilima od sjena mjeseca
nisam bio mnogo jak da odolim na tvoj tajni znak zemlju si ocarala zauvjek si mene uzela
trebam te Marija od neba do neba povedi me Marija moja Marija trebam te Marija od neba do neba povedi me Marija moja Marija
vjeruj mi Marija od neba do neba moja si meni sudjena zajedno smo plovili morem plavim nebeskim zajedno u vjecnom nestali
nisam bio mnogo jak da odolim na tvoj tajni znak zemlju si ocarala zauvjek si mene uzela
trebam te Marija od neba do neba povedi me Marija moja Marija trebam te Marija od neba do neba povedi me Marija moja Marija | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:52 | |
| Meni je lijepo, ja volim slijepo
Jos jedan prodje dan,hladan sivi okean I kao ukleti brod uranjam u mrak
Da l' si zaspala il' si u onoj ludackoj bijeloj kosulji sna koju sam nosio ja otkad za tebe znam
Meni je lijepo ja volim slijepo barem sam na tren bio zaljubljen | |
| Metalni radnici
Odlaze u zoru Odlaze u vece Da ukrote rjeku Od gvozdza sto tece
Dok nad gradom nebo spi Svako od njih za nas bdi Budni sanjaju
Metalni radnici,(radnici) Metalni (metalni) radnici,radnici
Hiljadu stepeni oko njih da gori U znojavoj ruci celik progovori Da nam zivot bude ljep Iskovace novi svjet Oni mogu to
Metalni radnici,(radnici) Metalni (metalni) radnici,radnici | |
| Moj dilbere
Moj dilbere kud se seces aj sto i mene ne povedes aj sto i mene ne povedes
Povedi me u carsiji aj pa me prodaj bazardziji aj pa me prodaj bazardziji
Uzmi za me oku zlata aj pa pozlati dvoru vrata aj pa pozlati dvoru vrata | |
| Moja si
Prica obicna kao svaka ljubavna Krao sam ti sve zore danima
O znam bajke te, ispricao ti sve
Ljubim,ljubim te Dugo ljubim te Njezno ljubim te
Moja si
Kao vode kap na dlanu cuvao te Sati lopovski su tekli pred nas
Mjesec tajne sve o nama znao je
Ljubim,ljubim te Dugo ljubim te Njezno ljubim te
Moja si | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:53 | |
| Mojoj ljubavi
U moj svijet si dosla ti tiha kao suton blag moje misli i moj trag nasao je lik tvoj drag
Ispred nas dug je put nad njim bdije strepnja strah trazim njezni pogled tvoj dok te ljubim gubim dah
Sav nas put, moja ljubavi prati strah i sumnje dah tvoje misli nekud lutaju kuda vodi njihov trag | |
| Morrison
Djelili smo sve od Boga svaki dan pastetu, hljeb i grijeh i mastanja kroz san
A ti, u morrisona si tad, klela se....
Voljeli blue jeans po svijetu krili se ko parce nade znam za sebe cuv'o te
A ti, u morrisona si tad, klela se.... | |
| Motori
U daljini cuju se kao gromovi Auto putem prolaze kao vjetrovi
Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati
Motori, motori, motori....
Izlizane traperice jakne cizmice usijane kacige kozne torbice
Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati | |
| Mrak za dvoje
Mala soba pozvano drustvo vec se vrti lagana muzika gase svjetlo svako svojoj praznih ruku ja ostadoh sam.
Zar cigare obasja tijela vlazan dim suzava vid dal' to Sonja leda mi dira mrak za dvoje ne mijenja stvar.
Opet svjetlo solidan red znana lica znojava sva a iz coska Sonja me tjesi kaze okom za drugi put sam izabran ja. | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:54 | |
| Na tvojim usnama
Dusa te trazi ili barem laz Otjeraj tugu ti to znas
Putu nema kraja vrijeme ocaja Ljubav je grijeh Moja ljubavi
Nisi znala , put ti nisi znala Do mene
Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima Ja sam lik samo lik Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima U tvojim snovima U tvojim suzama
Dusa te trazi ili barem laz Otjeraj tugu jer ti to znas
Putu nema kraja vrijeme ocaja Ljubav je grijeh Moja ljubavi
Nisi znala , put nisi znala Do mene
Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima Ja sam lik samo lik Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima U tvojim snovima U tvojim suzama
O,oooo,oo na tvojim usnama O,oooo,oo U tvojim snovima O,oooo,oo Na tvojim usnama O,oooo,oo U tvojim snovima
Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima Ja sam lik samo lik Na tvojim usnama Ja sam krik samo krik U tvojim snovima U tvojim snovima U tvojim suzama | |
| Nasmjesi se
Neka kraljica zore utone u more Za sobom stvori zvjezdani trag Dok ruke njezne tvoje traze moje U ocima otkrih da sam ti drag.
Sjene neke secu, odlaze u noc I pospan ponocni bal smiruje se sad Kasni su sati, ti moras poc Odavno spava luka i grad Luka i grad.
Hej, hej, nasmijesi se I ako sam grijesio, nasmijesi se Hej, hej, nasmijesi se I sapnut cu ono Sto nitko nije jos sapnuo.
Neka kraljica zore utone u more Za sobom stvori zvjezdani trag Dok ruke njezne tvoje traze moje U ocima otkrih da sam ti drag Da sam ti drag.
Hej, hej, nasmijesi se I ako sam grijesio, nasmijesi se Hej, hej, nasmijesi se I sapnut cu ono Sto nitko nije jos sapnuo. | |
| Nazovi me
Pozvoni triput u dobru noc Ma bila bilo gdje Otmimo sebe od cutanja Tisina gusi me
Ko dan sto ode vec prazan sam Tako je glupo sve Ma dao bi pola kraljevstva Samo da cujem te
Nazovi me, pomozi mi Nazovi me, na stari broj
Skoro me nema to osjecam Nemoj da igras se Ostavi sva ta mudrovanja Pogazi rijeci sve
Ne budi luda odluci se Prevari, dokazi se Najsladja hajde bar javi se Sam sam i strah me je | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:55 | |
| Ne brini sestro, veceras sam tvoj
Yeah Lijepa si i pametna dobar stas i dobar glas. Tatina i mamina, cerkica im jedina. Ti dobro znas ko sam ja, ti dobro znas, ja nisam Bog. Ja vidim sjaj u oku tvom, ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se.
Osmijeh tvoj, cudo ljubavi, korak tvoj, carobna stvar. Isti film po ko zna koji put, da li znas, C'est la vie.
Probaj me samo ovu noc, probaj me, i to je sve. Probaj me, i vjeruj mi, ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se.
Ti dobro znas ko sam ja, ti dobro znas, ja nisam Bog. Ja vidim sjaj u oku tvom, ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se. Okreni se, okreni se, okreni se... | |
| Ne krivi me
Rađa se novi dan Budan sam, ne spavam Želja je nestala Što je život grijala Ooo, zašto, tko zna
Bojim se riječi kraj Bojim se preći prag Ja bojim se pogleda Kada riječ savlada strah Kada riječ savlada strah
REF.:Sad je kraj Samo led na usnama Sad je kraj za nas Ne krivi me, ne krivi me Što je želja nestala
Rađa se novi dan Zora je čarobna Ne krivim nikoga Bili smo samo navika Ooo, samo navika
REF.:Sad je kraj..... | |
| Ne zelis kraj
Ne zelis kraj, mada je tu Medju nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam Ali idi, ne daj se, ne daj, ostat ću sam
Bili smo luckast par Mada vec prosla stvar Sada jos molim te Odbacimo gluposti sve | |
| Nemam ništa protiv
Objektivno ti uopće nisi komad loš Subjektivno ja za to neću dati ni groš Puder i ruž, izgledaš ti top Briga te baš što skitaš non stop
Nemam ništa protiv, a nisam ni za I veze neću s tim da imam ja
Proćelav i sjed, otac ti je vrlo strog Mama još i gora, tebi je već dosta tog Mada bi ti ludovala ovu noć Ne sumnjam rado proverila svoju moć
Nemam ništa protiv, a nisam ni za I veze neću s tim da imam ja
Puder i ruž, izgledaš ti top Briga te baš što skitaš non stop
Nemam ništa protiv, a nisam ni za I veze neću s tim da imam ja | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:56 | |
| Od neba do neba
Ja sad mogu svukuda ici Ja znam necu nikuda stici
Znam srce pratiti treba na dugi put Put od neba pa do neba
Od neba Pa do neba
Zurimo neznam gdje to idemo Pricamo neznam sta to kazemo Zemlja se stalno u krug okrece Nju ti ni ja niko zaustavit nece
Zurimo mi samo zurimo
A ljubav je Kada volis me
Ljubav kada volim te Ljubav kada cekam na tebe
Ljubav kada sanjamo Ljubav kada zelimo
Ljubav je sve sto trebamo
Gdje nebo je mir nas ceka sve Gdje nebo je mir nas ceka sve Gdje nebo je tu sloboda je
Zurimo neznam gdje to idemo Pricamo neznam sta to kazemo
Zemlja se stalno u krug okrece Nju ti ni ja niko zaustavit nece
Zurimo mi samo zurimo
A ljubav je Kada volis me
Ljubav kada volim te Ljubav kada cekam na tebe
Ljubav kada sanjamo Ljubav kada zelimo
Ljubav je sve sto trebamo
Gdje nebo je mir nas ceka sve Gdje nebo je mir nas ceka sve Gdje nebo je tu sloboda je Ljubav , ljubav… | |
| Naslov: Re: Divlje Jagode 07.06.11 7:56 | |
| Oluja
Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas
Putujem ja Uvjek bez kofera Putujem sam Iza sebe ja ne gledam
Dolazi oluja Nosi me Ko zna gdje
Dolazi oluja Ljubav s njom umire
Ispod zvjezda jedan je put Svako od nas bira ga sam Vatre gore na obali Ja vise nemam sta da ti dam
Dolazi oluja Nosi me Ko zna gdje
Dolazi oluja Ljubav s njom umire
Ref: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Divlje Jagode | |
| |
| | | | Divlje Jagode | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 201 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 201 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|