|
| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|
+19cinnamon duckie rogovito Rokerka Bobić lady0123456789 Christine von Cahill Malecka bodomiere Jasminko fejk Wind Niky Kikica Mixi mentalistica Blizanka Lux boomba Goran 23 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.01.09 20:42 | |
| First topic message reminder :
Nekoliko novih korisnika mi se požalilo da se teško snalaze na forumu, ovu temu otvaram za testiranje foruma i pitanja novih korisnika. Što vam god nije jasno pitajte ovdje ili pošaljite privatnu poruku nekom od administratora ili moderatora; također ovdje možete i testirati forum. Osnovna uputstva: - ADD REPLY > odgovor na temu. - NEW TOPIC > otvaranje nove teme (otvarajte je tamo gdje sadržajno pripada). - QUOTE > citiranje prethodnika (ako je post dugačak citirajte samo najbitnije). - EDIT > uređivanje posta ako ga želite nadopuniti ili promijeniti. - X > brisanje posta. - Kad dobijete privatnu poruku gore vam blinka PM, u profilu možete urediti da dobijete posebnu obavijest o pp. Gore u PROFILE možete upisati svoje osobne informacije ili si odabrati avatar.
Gore desno vam prolaze aktualne teme, a na dnu imate popis svih danas aktalnih tema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 16.02.09 21:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:47 | |
| Da da, zato i kažem... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:48 | |
| | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:51 | |
| Čitaš me kao otvorenu knjigu... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:51 | |
| A kad ćeš bit zatvorena? | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:54 | |
| Kad me pročitaš do zadnje stranice : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:55 | |
| Pročitat će tebe Blizanka do zadnje stranice | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:56 | |
| Već je : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:56 | |
| Uvijek se nove otkriju :p | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:57 | |
| Idem prošetat na topic o ljubomori da vidim koliko je blizanka ljubomorna i jel mi je za očekivat neki fajt |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:57 | |
| E sad si pobrkala kodove... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 19:58 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 20:01 | |
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 21:04 | |
| Ja tvoj GricGric čitam GicGic | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 21:09 | |
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 21:19 | |
| | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 22:50 | |
| Zašto ja ne vidim svoj potpis? A stavila sam 'Da' na Uvijek dodaj moj potpis? Edit: radi | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 18:48 | |
| Može mi netko objasniti kako netko makne da se ne vide godine, a netko ne može? | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 19:03 | |
| To je obavezno polje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:33 | |
| Ako je obavezno zašto netko ima, a netko ne? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:36 | |
| Svi imaju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:37 | |
| mislim da nemaju svi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:39 | |
| Imaju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:40 | |
| nemaju |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 18.05.10 20:41 | |
| Eto ja imam oko 150, vise nego Bleky ali sam upisao manje.Toliko zive gavrani! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |
| | | | Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 525 korisnika/ca online; 2 registriranih, 0 skrivenih i 523 gostiju. :: 2 Bots Biografija, GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|