|
| Poezija i proza - najljepše pjesme | |
|
+41Otelo Sinistra Besna_glista Carolija dea_ Talia mila01 Luca Milan01 Luna2 Šefik pfirsichblute januska Zagy Ines Mala Mario-x LuckyM5 kala Lunaneaktivna bonaca Zlatokosa clara Oleg520 cassia black-devil len facaabc4 scorpio57 Rokerka jaran legija Kikica Ary Markop Staša Meh Blizanka Niky ajmeivana silvinka Goran 45 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| | | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Markop Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 133 Godine : 39 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 12.08.2009
| Naslov: Mojoj ljubav 12.08.09 21:31 | |
| "Mojoj" ljubavi
Ne mogu više da letim, Odrezali mi krila... Ne mogu više da sanjam, Oka sklopim, Jer onda tebe snivam. U zagrljaju tvojem... Ne puštaj me, Tu osjećam se sigurno, Ne odlazi još noćas, Ostani tu. Ne mogu više da živim, Srce ne želi da kuca Bez tvog dodira, Nisam više svoj, Sada izgubljen, Tražim te u obrisima vode, Oblačnim Karlovačkim jutrima, Mislima svojim, Izgubljen nepovratno, Gdje si, s kim si, Nije ni važno, Ne mogu više da stihove ove pišem, Ruka ne dopušta, Suza već je krenula, Zbogom „ moja „ ljubavi...
by Marko Pudina visit https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/Marko-Luka-Pudina/69871449576 | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:33 | |
| Jako dirljiva pjesma Marko. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Markop Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 133 Godine : 39 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 12.08.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:35 | |
| - Goran je napisao/la:
- Jako dirljiva pjesma Marko.
Hvala.....imam ih preko stotine....pa ću se potruditi u nekim periodima stavit pjesme ovdje Samo ne želim pretjerat heheeh, da me se ne bana:) | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:37 | |
| Marko ovo je prekrasno... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:39 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:39 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:41 | |
| Ma samo ti stavljaj pjesme tekstove...što god želiš...i opusti se nitko te ovdje neće napadat radi ičega... stvarno preksrano pišeš, svaka čast... | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:43 | |
| | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 21:48 | |
| - marko.pudina@gmail.com je napisao/la:
Imam, ali zapravo sve moje pjesme su nekako tugaljive hehe....jednostavno pišem samo kad sam u nekakvim negativnim stanjima ... Nekad je tada stvarno pjesnička inspiracija najjača i posluži za pretočavanje tih emocija ipak u nešto lijepo, divne stihove koje pišeš. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 12.08.09 22:10 | |
| negativna stanja...treba uvijek pretocit ...u nesto korisno ...pisanje ...crtanje ...slikanje...i sl ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 13.08.09 7:54 | |
| markop...malo sam listala tvoje stranice ...i nemam rijeci.... marko je napisao - Citat :
- Nemam snage da te ne volim
Pod mojim prstima, prah i pepeo tvoje ljubavi. Bacam čini uskovitlane rijeke, potonule lađe davnih sječanja izlaze iz blatnih tla. Pulsirajuće mnoštvo negativne energije. Nemam snage da te ne volim.... Tisuće suza da isplačem, godine ispratim iznova. Opet mislim o meni i tebi kao nekoć se vratim. Nema mene ako ne mislim na tebe-- Život mi se smije, prijatelji guštaju, da se utapam u tugi za tobom drage volje dopuštaju... Nemam snage da te ne volim....
marko je napisao - Citat :
- Ponekad ( samo )
Moje oči više isto ne vide, moje srce više isto ne kuca, moje misli više ne misle, ne osjećam, gubim nadu u ljubav, žudim za osjećajem, ne osjećam, dal' ću sretan ikad biti, tvojim se i tada zvati, ili više nikad neće da se vrate ti sati... Reci mi , šapni nježno, svoje usne na moje uši priljubi, nježno, lagano, šapni volim te, i znat ću ostati u tom trenu, dočekat novu mjesečevu mijenu, sebe, sutra, dan, i ponekad te prizvati u svoj dom... možda ću i osjećati, tko zna, puste su riječi, pusti su dani, puste su misli, bez tvojeg volim te, moje oči više isto ne vide, moje srce više ne kuca, umirem.
nadam se da se ne ljutis ..sto sam postavila ovo ... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: :=) 13.08.09 13:20 | |
| Nemam se zašto ljutitii Može mi samo biti drago Hvala veoma mi je drago što ti se svidja moj opus heeh | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 13.08.09 13:24 | |
| Lice koje ne poznajem
U svijetu bez svijetla, tama mi zbori riječi nerazumljive. Svijeće, rasuti vosak, bolne rane na tijelu. U mraku bez slike tvoga lica, samo prazni pogled u tamu. Strah da te više ne poznajem, gasim i posljednju svijeću, prihvaćam istinu…. tvoje lice više ne poznajem.
Marko | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 13.08.09 13:46 | |
| Prekrasno.... | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 16:36 | |
| Hvala ti…Hvala ti… Hvala ti što se budiš sa mnom, I dane mi poklanjaš svoje, Što svaki trenutak smisao ima, Dok uz svoje osjeæam i srce tvoje. Hvala ti… Hvala ti što koraèaš sa mnom, I kada hodati napor traži, Što imam tebe i kad mi je teško, Jer tada svaki teret je lakši. Hvala ti... Hvala ti što praštaš meni, Kada za praštanje hrabrosti treba, Što srce tvoje ljubi baš moje, Hvala ti, najdraži daru Neba!! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 20:09 | |
| - Goran je napisao/la:
- Hvala ti…
Hvala ti… Hvala ti što se budiš sa mnom, I dane mi poklanjaš svoje, Što svaki trenutak smisao ima, Dok uz svoje osjeæam i srce tvoje.
Hvala ti… Hvala ti što koraèaš sa mnom, I kada hodati napor traži, Što imam tebe i kad mi je teško, Jer tada svaki teret je lakši.
Hvala ti... Hvala ti što praštaš meni, Kada za praštanje hrabrosti treba, Što srce tvoje ljubi baš moje, Hvala ti, najdraži daru Neba!!
hvala tebi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 20:55 | |
| Oplođena želja Poletimo, najdraže moje, Dodirnimo rukama nebo, Nježnošću me povedi, Na put do samih zvijezda. Pusti me da ti se, kao ruža, Rascvijetam na obrazima. Neka se opet jedan dio mene, Odlomi i otplovi uzvodno, Tamo gore, prema tebi, U samo našim odrazima Mi rušimo sve zakone Prirode Palimo Sunce, gasimo Mjesec, Iz dodira plamen stvaramo. Igramo se vragolasto, tišinom, Ukroćujemo vjetar i vodu. Godine razdragano rasipamo Kroz prste obje ruke. Dugim stazama čekanja Udahnjujemo život zajedništva Uranjamo jedno drugome U onaj neistraženi dio nas. Pratimo dugu u stopu. Rasčlanjujući joj boje. Pticama zlosutnicama Oduzimamo glas. I više nema tvoje i moje, Nema zemaljskog brojanja vremena. Sve je sada u vrtlogu Svemira, Bez razdvojenosti,boli, sumnji i nemira. stihovi by Dahlia Miris Dunje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 21:16 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 21:23 | |
| Zagrli me....
Zagrli me....u mene se stopi.... sa usana mi popij prve proljetne kiše i smiri to srce sto za tebe diše.... taj nemirni pogled na mome tijelu razvuci od ruke do ruke.... i samo me vodi....po svijetu me vodi da se sa tobom budim.... gdje se zvijezde roje mazno i ljubljeno moje.... važno je samo da te imam tamo gdje ljubav priča svoje najljepse priče... da progledam jednom u očima tvojim.... DA BUDES SRETNA....A JA DA SE NE BOJIM... Samo za tebe draga moja B. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 21:25 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 21:33 | |
| PRIJATELJ Prijatelj bi trebao biti radikalan: Trebao bi te voljeti kad si odbojan, Zagrliti te kad nisi za grljenje, I podnositi te kad si nepodnošljiv. Prijatelj bi trebao biti fanatičan: Trebao bi te bodriti kad cijeli svijet sumnja u tebe, Plesati kad imaš dobre vijesti I plakati kad ti plačeš. Povrh svega prijatelj bi trebao biti matematičar: Trebao bi umnažati radost, dijeliti žalost, Oduzimati prošlost i dodavati sutrašnjici, Izračunavati duboku potrebu tvog srca, I uvijek biti veći nego zbroj svih njegovih djelova. Sv. Vinko Pallotti | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 21:36 | |
| Ari divno zapisano...netko je pisao srcem, a ne olovkom... : : | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 22:06 | |
| P J E S M A N O Ć I Mistika noći privlači me. I neke nove nade budi. Njen zrak poput vina opija me. I nove pute nudi. Glazba tišine noći, uhu mome najljepši je zvuk. I ja krećem na putovanje snova, a Mjesec osvjetljuje mi put.
L U T A NJ E Duše noću lutaju i po oblacima svilenim srodne duše traže. Naći će je. Spojit će se. I vječno. Zajedno. Spokojno. Snivati će. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 14.08.09 22:14 | |
| ary...i ti me sad :rida: ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme | |
| |
| | | | Poezija i proza - najljepše pjesme | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 442 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 442 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|