|
| Poezija i proza - najljepše pjesme | |
|
+41Otelo Sinistra Besna_glista Carolija dea_ Talia mila01 Luca Milan01 Luna2 Šefik pfirsichblute januska Zagy Ines Mala Mario-x LuckyM5 kala Lunaneaktivna bonaca Zlatokosa clara Oleg520 cassia black-devil len facaabc4 scorpio57 Rokerka jaran legija Kikica Ary Markop Staša Meh Blizanka Niky ajmeivana silvinka Goran 45 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| | | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:35 | |
| Trazim te u snu.
Ti dolazis s oblacima boje purpura
i bacas pred mene latice crvenih ruza,
a ja...skrecem pogled u stranu
da ne bi primetio
moje oci pune suza radosnica.
Sanjam te
kako u ranu zoru budis sunce da mi sja
i pravis mi hlad svojom rukom,
umivas me beharom i hladnom rosom.
Vidim u snu
kako skupljas ostatke svoje proslosti
i bacas na vatru za moju ljubav...
A onda se budim...
Nalazim te...
Nalazim te u crnoj javi kako mi srce lomis
i bacas pod noge da ga bolje unistis.
I ja placem od bola dok ti skreces pogled
da ne bi primetio moje suze.
I vidim
kako ranom zorom navlacis zavese,
izbegavas sunce.
Ti volis kisu jer osecas dok pada,
da ceo nebeski svod place zbog tebe.
Umivas me otrovom iz ociju,sa usana...
I jos vidim
kako si sve svoje uspomene iz mladosti
spremio na gomilu
jos danas ces mi ih baciti u lice.
Ne;
Ne zelim vise ni da te sanjam.
Stvarnost je mnogo teze podneti
kad se iz lepog sna probudis.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:36 | |
| LAKU NOĆ!
Tiho mila nojca pada.
Naokolo svečan mir.
Sa listića cvijeća mlada
Razlijeva se miomir.
Grudi diže rajska moć -
Laku noć!
Kroz dolinu milocvjetnu
Vesô stiže potok drag;
Otpozdravlja nojcu sretnu
I lahora šumor blag.
Dušu njiha milja moć -
Laku noć!
Kao milo oko tvoje,
Sitnih zvijezda gori plam.
U gradini tiho poje
Pod ružicom slavuj sam;
On ljubavi pjeva moć -
Laku noć!
Već se iza gora javlja
Na obzorju mjesev plav.
Tihi sanak mrežu stavlja,
Zemlju poji zaborav.
Tog je pića slatka moć -
Laku noć!
Spavaj i ti, čedo milo,
Ružičasti snivaj san.
Dok ti sanak stere krilo,
Ja ću čekat svijetli dan,
Pjesmom slavit tvoju moć -
Laku noć!
Aleksa Santic _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:36 | |
| Samo tvoja
Ispod tvog pogleda,
Kao ispod nebeskog svoda,
Razlijeva se ljepota buđenja.
Dah ti osjećam, topao,
Negdje ispod lijevog uha,
Dok ti se čitava uvlačim,
Onako snena, u zagrljaj.
Trnci me prožimaju
U nadolazećim valovima
Požude i sjedinjenja.
Nije se noć još osvijestila
Od udaraca damara u nama,
A sad je i zori naviješćeno
Kako će biti nadigrana.
Nižem drhtaje, kao perle,
Raspamećena od tvojih dodira.
Ljuljaj me dušo, na uzglavlju žudnje,
Samo sam tebi posvećena cijela,
Ogrni me strašću koja isijava
I eruptira u dodiru razuzdanih tijela. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:37 | |
| Tebi
Koritom kreposnog života
Bujica emocija teče.
U tajanstvu trenutka
Tvoj nenadani dolazak,
I jedno uljepšano veče.
Izazvan osmijeh na licu
Što odavno zablistao nije,
Naučio si me, dušo,
Kako se iz srca smije.
I plove odsjaji tvojih riječi
I prelijeva se vodopad želja.
I opet mi u postojanje unosiš
Pregršt radosti i veselja.
Ti, jesenji, tajanstveni dječače,
Koji i vjetar znaš sigurno ukrotiti.
Reci mi, kako si samo uspio,
Mene, opreznu i krutu, osvojiti? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:37 | |
| U potpunom predavanju
Razoružaj me poljupcem,
Prije nego smisliš izgovor,
Neiskren, jeftin i otrcan.
Zaustavi nadolazeću salvu riječi,
Jer znaš da uvijek najprije planem,
A nakon toga redovno opraštam.
Onda me razapni slobodno,
Na križ tvoga opijajućeg tijela,
Ispaštat ću sve tvoje pogreške
I grijehe, kao da su moja djela.
I svetica i grješnica
Uvijek se vladam po svom.
Inpulsivna i temperamentna,
Znam prirediti i praznik i lom.
Zagrli me čvrsto i snažno,
I ništa mi nemoj reći.
Ne troši u prazno
Svoje isprane riječi.
Nagnut nad mene,
Pogledom mi sve pokaži,
Prstima prelazeći po tijelu,
Svojom krepošću me osnaži
Utisni mi pečat svojih usana,
Negdje između drhtavih bedara,
Ovjekovječi me u svome zagrljaju,
Gdje tijelo sa tijelom naiskrenije razgovara. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:38 | |
| Pjesnici
Pjesnici su čuđenje u svijetu
Oni idu zemljom i njihove oči
velike i nijeme rastu pored stvari
Naslonivši uho
na ćutanje što ih okružuje i muči
pjesnici su vječno treptanje u svijetu.
Antun Branko Šimić _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:39 | |
| Budim je
zbog sunca
koje objašnjava sebe biljkama
Zbog neba
razapetog između prstiju
Budim je zbog reči koje peku grlo
Volim je ušima....
Treba ići do kraja sveta
i naći rosu na travi...
Budim je zbog dalekih stvari
koje liče na ove ovde...
Zbog ljudi
koji bez čela i imena
prolaze ulicom
Zbog anonimnih reči
trgova
Budim je zbog manufakturnih pejzaža
javnih parkova
Budim je zbog ove naše planete
koja će možda biti mina
u raskrvavljenom nebu
Zbog osmeha u kamenu
drugova zaspalih između dve bitke
kada nebo nije bilo više veliki kavez za ptice
nego aerodrom!
Moja ljubav
puna drugih
je deo zore koju budim
Budim je zbog zore
zbog ljubavi
Branko Miljković) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:48 | |
| Čarobna večera Ostavi vrata otvorena pozovi sreču na večeru izbaci nemire kroz prozor mali veo na ljutnju u tortu stavi nadu umjesto čokolade za jelo: poljubac ili dva umjesto jaja u salatu nemoj ništa dodati može malo nježnosti u prahu po volji milovanje duha bez mjere paprike punjene hrabrošću flaša vina radosti nekoliko zrna razuma žlićicu slobode posoli ljubavlju nije bitna ljubomora svijece neka gore ruže na stolu skuhaj kavu na kraju dodaj malo magije ne zaboravi čašicu rakije ako ne dođe sreča da ona sa tobom večera oko rane zore, doći ču ja sigurna budi, doći če sreča ili ja ostavi vrata otvorena. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:51 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 20:55 | |
| Kada pripadam tebi, tada konačno pripadam i sebi. Prva si misao koja me zagrli ujutro kad se budim, Posljednja si misao koja me poljubi i ušuška u san. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 21:58 | |
| Ja cu znati da si to ti
Posalji mi poljubac na kapima kise Neka se njezno spuste na moje usne I dozvole da ih upijem Ja cu znati da si to ti...
Posalji mi dodir na krilima vjetra Neka se zaplete u moju kosu I poigra nestasnim pramenovima Ja cu znati da si to ti...
Posalji mi osmijeh na odsjaju zvijezda Neka zabljesne u mojim ocima I nikada se ne ugasi Ja cu znati da si to ti... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 09.08.09 22:05 | |
| OPOMENA - M.Antic
Vazno je,mozda,i to da znamo: covek je zeljen,tek ako zeli.
I ako celoga sebe damo, tek tada i mozemo biti celi.
Saznacemo,tek ako kazemo reci iskrene,istovetne.
I samo onda kad i mi trazimo, moci ce neko i nas da sretne. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:20 | |
| Mika Antic
Senka
Zbog svega sto smo najlepse hteli hocu uz mene nocas da krenes, ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni il vreli, nemoj da zalis ako svenes.
Hocu da drzis moju ruku, da se ne boljis vetra i mraka, uspavana i kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka.
Hocu uz mene da se svijes, korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol i smeh da pijes i da ne zelis da se vratis.
Da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Il crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli. | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:21 | |
| Ceznem da ti kazem najdublje reci koje ti imam reci; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mi se mogla nasmejati. Zato se smejem sam sebi i odajem tajnu svoju u sali. Olako uzimam bol svoj, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da ti kazem najvernije reci koje ti imam reci; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mogla posumnjati u njih. Zato ih oblacim u neistinu, i govorim suprotno onome sto mislim. Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da upotrebim najdragocenije reci sto imam za te ; ali se ne usudjujem strahujuci da mi se nece vratiti istom merom. Zato ti dajem ruzna imena i hvalim se svojom surovoscu. Zadajem ti bol, bojeci se da neces nikada saznati sta je bol. Ceznem da sedim nemo pored tebe; ali se ne usudjujem, jer bi mi inace srce iskocilo na usta. Zato brbljam i caskam olako, i zatrpavam svoje srce recima. Grubo uzimam svoj bol, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da te ostavim zauvek; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mogla otkriti moj kukavicluk. Zato ponosito dizem glavu i dolazim veseo u tvoje drustvo. Neprekidne strele iz tvojih ociju cine da je moj bol vecito svez.
Gradinar - Rabindranat Tagore | |
| Liši me vida: gledaću tvoj lik, zapuši uši moje: slušaću te, onemi me: al' zvaću te kroz krik, bez nogu još ću k tebi naći pute. Slomij mi ruke: hvataću te srcem; zaustaviš li srce meni, sam moj mozak tad će kucati i bdeti; a ako mi i mozgom užgaš plam - na krvi svojoj ja ću te poneti.
Rilke | |
| Milan Rakic - Iskrena pesma
O, sklopi usne, ne govori, cuti, Ostavi misli nek se bujno roje, I rec nek tvoja nicim ne pomuti Bezmerno silne osecaje moje.
Cuti, i pusti da sad zile moje Zabrekcu novim, zanosnim zivotom, Da zaboravim da smo tu nas dvoje Pred velicanstvom prirode; a potom,
Kad prodje sve i malaksalo telo Ponovo padne u obicnu camu, I zivot nov i nadahnuce celo Necujno, tiho potone u tamu,
Ja cu ti, draga, opet reci tada Otuznu pesmu o ljubavi, kako Ceznem i stradam i ljubim te, mada U tom trenutku ne osecam tako.
I ti ces, bedna zeno, kao vazda Slusati rado ove reci lazne, I zahvalices Bogu sto te sazda, I oci ce ti biti suzom vlazne.
I gledajuci vrh zaspalih njiva Kako se spusta nema polutama, Ti neces znati sta u meni biva, Da ja u tebi volim sebe sama,
I moju ljubav naspram tebe, kad me Obuzme celog silom koju ima, I svaki zivac rastrese i nadme, I osecaji navale ko plima.
Za taj trenutak zivota i milja, Kad zatreperi cela moja snaga, Neka te srce moje blagosilja. Al' ne volim te, ne volim te, draga!
I zato cu ti uvek nesto reci: cuti, Ostavi dusu nek spokojno sniva, Dok kraj nas lisce na drvetu zuti I tama pada vrh zaspalih njiva.
__________________ | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:22 | |
| LJUBAVNA PESMA
Kako da dušu sputam, da se tvoje ne takne? Kako, mimo tebe, njom da grlim druge stvari i daljine? Ah, rado bih sklonio na koje zaboravljeno mesto usred tmine, u neki izgubljeni kut, u kom neće je tvoje njihati dubine. Al' ipak, sve što dodirne nas dvoje ko gudalo nas neko spaja, koje iz dveju struna jedan mami glas. Na kom smo instrumentu? Ko nas satka? I koji ovo svirač drži nas? O, pesmo slatka.
Rajner Maria Rilke | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:23 | |
| Srcu koje volim
Dodirni me, Bilo gdje i bilo kad. Dodirni me samo, I bilo što mi tada, U trenutku istine uradi. Ništa mi ne uskrati.
Pogriješiti sigurno nećeš, Jer sam ti spremna, za uzvrat, Čitavu sebe zauvijek dati.
Ako mi dodirneš srcem srce, Molim te, cijelu me onda pozlati.
( dahlia ) | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:24 | |
| Ko sam ? Sta sam ?
Ko sam? Sta sam?
Ja sam samo sanjar, ciji pogled gasnde u magli i memli, zivio sam usput,ko da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.
I tebe sad ljubim po navici ,dete, zato sto sam mnoge ljubio,boleciv, zato usput,ko sto palim cigarete, govorim i sapcem zaljubljene reci.
"Draga moja","mila","znaj,doveka" a u dusi vazda ista pustos zraci; ako dirnes strast u covekovu bicu istine,bez sumnje,nikad neces naci.
Zato moja dusa ne zna sto je jeza odbijenih zelja ,neshvacene tuge. Ti si ,moja gipka,lakonoga brezo, stvorena za mene i za mnoge druge.
Ali ako trazec neku srodnu dusu, vezan protiv zelje,utonem u seti, nikad necu da te ljubomorom gusim, nikad necu tebe grditi ni kleti.
Ko sam? Sta sam? Ja sam samo sanjar, ciji pogled gasne u magli i memli, i volim te usput, ko da sanjam, kao mnoge druge na toj zemlji.
(Sergej Jesenjin) | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:24 | |
| Dragutin Tadijanovic - Zaljubljena devojcica
Sad je vrijeme kad on prolazi ispod njenih prozora: Ona vec stoji skrita iza zastora (da je on izvana na spazi).
Bezbrizan, dok ide pored prozora, I ne sluti da za zidom udara Zaljubljeno srce.. samo za njega. | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:25 | |
| Izet Sarajlic - Na sve spremna budi
Na sve spremna budi. U noci nekoj kao devojcici pricacu ti bajke i skaske. Drugi put cu zazeleti da odem daleko, daleko. Do Aljaske. Nekad jednostavno necu ti doci i na stolu uzalud cekace me tvoje ruke i caj. U drustvu s brezama setacu u noci, a ti ces misliti da je zauvek prosao nas maj. Na sve spremna budi, na smeh i na suze. U zivotima nasim mozda tek prvi cin je gotov. Da bih bio muzej, ako zelis da budem taj muzej, prethodno moram da budem Ljermontov. Prethodno moram da napisem stotine ovakvih redaka. Jer u stihu nista se drugo i ne desava sem ljubavi i vere. Tako je bilo u doba predaka. Tako ce biti i hiljadu godina posle nase, posle tvoje i moje ere. Pa ipak, na sve spremna budi jer zajedno nam je i da cekamo i da spavamo. Da strahujemo za sunce, za srne, za snove. Preostaje nam jos toliko toga a u nasim glavama, nazalost, mesta nije samo za stihove. Nekad mozda necu ni primetiti bore na tvom licu, ni bele epolete snega na tvojim ramenima kad udjes s ulice. Nekad tvojim kcerkama zaboravicu da ispricam Snezanu i Crvenkapicu. I cetiri zida nase sobe ucinice ti se kao cetiri beznadezna zida tamnice. Ponekad pomislices da odumirem, kao drzava. Ni Danton, ni Goran, ni Kosevoj Oljeg. I to ja, koga si za besmrtnog drzala, za najboljeg. Na sve spremna budi, na psovke i na madrigale, na suze i na pisma sto preklinju i prete, ali ruke koje su mi se jednom predale te ruke su svete!
To moze samo zena koja ljubi pruzati njeznost i zivjeti bez nje. | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 10.08.09 0:25 | |
| Voleo sam vas; moja ljubav stara Jos uvek, mozda, spi u srcu mome. Al' zasto ona nemir da vam stvara? Ja nisam rad zalostiti vas njome.
Voleo sam vas nemo, beznadezno, Pun strpnje i pun ljubomorne boli, Voleo sam vas iskreno i nezno; Nek' Bog da, tako drugi da vas voli. Puskin | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 11.08.09 0:02 | |
| TVOJA ME LJUBAV MILUJE
Poput nježnoga cvijeta, Ukras si života moga, Za mene si centar svijeta, Najljepši dar od Boga.
Poput prekrasne zore, Svitanje ti si moje, Poput izvorske vode, svježe su usne tvoje.
Poput plavetnila mora, Ljubav me tvoja smiruje, poput laganog povjetarca, Tvoja me ljubav miluje. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 11.08.09 0:03 | |
| Sta si moje ti?
Pakao i raj, pocetak i kraj eto to si moje ti! I moje sunce i moje jutro mesto gde pocinju moji sni. Neznost i grubost razum i ludost sto na meni ostavlja trag. I sreca sto mi na vrata kuca ali mi ne prelazi prag. Ponor i vir rat i mir koji mojom dusom hara i lomaca jednog unistenja. Pepela nastalog bez vatre i plama. Jutro i noc slabost i moc koje sam vremenom stekla. I vatra moja usred zime koja me do bola opekla. Radost i jad i nekad i sad koje stoji na nogama od stakla i zaborav moj koji ce doci kada se smeh zacuje iz pakla..." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme 11.08.09 0:09 | |
| Duško Gruburović Poljubi me Poljubi me i ne reci ništa samo me poljubi zaboravi da postoji vrijeme navike i ljudi umiri dušu i mirna budi i drage slike iz djetinjstva već pomalo žute napamet izgovorene riječi i sve one što u nama šute zaboravi i da smo se ljubili onako usput u prolazu između želja da se ima više i htijenja da se ode dalje lutajući kao što misao luta i ostajući tamo negdje na pola puta poljubi me i ne reci ništa samo me poljubi tek kada me poljubiš znat ću da postojim i kada probudiš sve ono što u meni drijema malo je reći da me bez ljubavi zapravo nema kada me poljubiš i kada više ne budem sam kada osjetiš da te više nikome ne dam znat ćeš da je ljubav dar od Boga i da smo za život imali razloga poljubi me i ne reci ništa samo me poljubi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poezija i proza - najljepše pjesme | |
| |
| | | | Poezija i proza - najljepše pjesme | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 439 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 439 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|