|
| Ništa me ne čini sretnom :( | |
|
+6cinnamon duckie Blizanka Goran Wall-e Kikica Sayrana 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sayrana Početnik
Broj postova : 7 Godine : 40 Datum registracije : 11.11.2010
| Naslov: Ništa me ne čini sretnom :( 11.11.10 15:48 | |
| First topic message reminder :Dragi moji, danas naiđoh na Vaš Forum , iščitah što se da iščitati i odmah se odluči učlaniti u ovu malu ali produktivnu zajdnicu Odbarala sam i ovaj dio foruma, jer imam jedan problem... Naime ja ama baš ni u pemu ne uživam... Mlada sam 26.godina, lijepa, završila fakultet, radim.... Imam sve o čemu osoba mojih godina sanja ali ja osjećam kao da mi nešto fali... Milsim da bi to moglo imati veze sa moji momkom sa kojim sam bila u vezti 4 godine....prekinuli smo...pomirili se... i tako nekoliko puta...a li smo se uvijek vraćali jedno drugome...tj on se vraćao meni... Sve stvari sam radila sa njim... A sada mi se sve sevelo na to da samo čekam kada će se on javiti, hoce li se javiti...Kada se vidimo sve mi je ravno do mora... Ali to nije ono što ja želim...Ja želi da uživam u životu da dišem punim plućima...Npr. imam priliku da jako puno putujem...prijateljice me stalno zovu...ali meni se nigdje ne ide jer im samo pokvarim sve sa svojom pricom....Sve mi se bkvalno svelo na iščekivanje njega i da se desi taj brak o kojem nas dvoje toliko maštamo i pričamo... bukvalno nema ništa što me ispunjava, priroda, putovanja, odjeća, šminka... Eto sada znam da je ovaj moj post zbrkan, ali takve su mi i misli u glavi... HELP PEOPLE:)!!!!!!! | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
klub4you Početnik
Broj postova : 6 Godine : 54 Datum registracije : 21.12.2010
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( 21.12.10 21:55 | |
| | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( 01.02.11 3:32 | |
| Ne bih da ispadne grubo ali moram biti iskrena....uvijek bi mi skocio pritisak na osobe koje si same izmisle probleme i same si zagorcavaju zivot....a na zalost, neki ljudi su u tome pravi experti Draga Sayrana, najgora stvar koju mozes uraditi u zivotu je da pokusas ugoditi drugima a na stetu sebi! Nikad neces moci svima ugoditi, i sto prije to shvatis to ce ti zivot postati daleko laksi i ljepsi! Vazno je biti dobar prema sebi da bi sebe ucinio sretnim i samim time mogao tu srecu siriti oko sebe i dijeliti sa drugima. Ugadjati momku, roditeljima, zajednici....je luda zamisao koja ce te zivu izjesti Pusti ono sto ti drugi govore, kako su ti roditelji govorili da treba raditi, pusti ono sto drugi ocekuju od tebe.....i razmisli sta ti zelis! Ti zivis SVOJ zivot a ne NJIHOV. To je TVOJ zivot, TVOJE odluke i TVOJE zelje. Ne dopusti da drugi zive zivot za tebe! Da ga odredjuju i usmjeravaju po nekim svojim zamislima, principima, zeljama, nekome svome moralu i shvatanju! Pratiti tudje smjernice u svome zivotu je gorak put! Evo i sada bi ti najradije da ti neko drugi dadne ili kaze neku magicnu formulu koja bi rijesila tvoj problem, koja bi proljepsala tvoj zivot... Previse se oslanjas na druge i previse zavisis od njihovih akcija i reakcija....mislim da je krajnje vrijeme da se trgnes i sama nesto uradis po vlastitom nahodjenju! Niko drugi to ne moze uraditi za tebe Mogu ti samo pomoci ili odmoci, ali kako god okrenes, krajnji akt mora biti na tebi Od zalopoljki nema nista! A posebno lose djeluju kada poticu od jedne zdrave, mlade, pametne osobe, i to u svijetu u kojemu ima daleko strasnijih grozota! Jos jednom sorry ak je djelovalo grubo, ali neke se stvari moraju jasno i glasno reci da bi se konacno uvidjele | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( 03.02.11 12:01 | |
| tako je WIND. samo što neke stvari, koliko god ih mi ponavljali drugima kojima želimo pomoći i kojima želimo dobro, ponekad jednostavno ne dopiru do njih. jer, poneki su ljudi ''imuni'' za promjene. rekla bih čak da uživaju u svojoj patnji, u patnji koju su sami sebi stvorili. čak i dalje od toga, žele ''živjeti život'' (stavljam ovo pod navodnike, jer mislim suprotno) na tankim i lomljivim nogama od stakla i samosažaljenja - uz dodatak patetike - smatrajući da ne mogu ili ne znaju drugačije....a zapravo je poanta u tome - da ne žele drugačije.
edit: i pazi samo naziv teme: ništa me ne čini sretnom ok. onda ni nemoj biti sretna. jer, upravo si poslala poruku prvenstveno samoj sebi, pa onda i svemiru - da želiš biti nesretna
uživaj onda barem u tome što si sama izabrala |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( 26.04.11 8:10 | |
| da budem iskren dok sam bio malo mladji uvek sam mislio da ce me zadovoljiti kompjuter ma ne pa kupim tv ni on sve sam zivo kupovao to je sve kratko zadovoljstvo kako sam devojke poceo da volim ja sam srecan sav caklim ko casa . | |
| | | King Oberon Početnik
Broj postova : 2 Godine : 37 Datum registracije : 26.07.2011
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( 27.07.11 12:21 | |
| bellissima, znaš što tebe potencijalno čini nesretnom ? (govorim ti i iz osobnog iskustva, evo zadnji dan kad sam bio izrazito nesretan bilo je jučer) znanje o ljudskoj beskonačnosti, znanje o čovjekovoj moći, i bespomoćnost u životu usprkos tim univerzalnim zakonima beskonačnosti i moći i ljubavi... jer prava ljubav otvara sva vrata, i ja recimo duboko vjerujem da bi iskren čovjek pun ljubavi (iskren prema samom sebi, jel?) bio dovoljno moćan da može iz samog sebe proizvoditi električnu energiju (primjerice, jel? ahh taj Tesla)! :P i ja i vjerujem i ti, bojimo se iskusiti tu ljubav prema sebi, jer je toliko bezgranična, toliko moćna, toliko lifechanging da nas je strah uvidjeti istine iza laži koje nas okružuju! ali znaš koja pomisao mene tjera da idem dalje u životu ? ta da će jednom doći i to vrijeme, vrijeme apsolutne ljubavi, apsolutnog poštovanja, apsolutne istine u našim životima! i sad, nažalost, nije pravo vrijeme za to (očito) ali to nije razlog za nesreću... mi smo tu da budemo sretni, i ispunjeni, onoliko koliko možemo biti u datom trenutku, a strah nas je shvatiti te sve lažne ljubavi u našim životima! ali lažne ljubavi su emocionalni vampiri, oni iz nas crpe duhovnu energiju, oni djeluju na nas negativno, i shvaćam te kada kažeš da bi uvijek najviše voljela drugima ugoditi... ali Isusova zapovijed ljubavi kaže nam da ljubimo svog bližnjeg kao samoga sebe... ne više od samoga sebe, već kao samoga sebe! i neka ti to bude misao vodilja, i uz tu misao, pravi emocionalni vampiri će jednostavno otpasti iz naših života ako trebaju! a mi ćemo time biti zadovoljniji, bit ćemo sretniji u svojoj koži, bit ćemo uzvišeniji tad nego ikada prije! jer što nas ne ubije, ojača nas, a nesreća nikad nikog nije ubila, bar ne ovakva kakvu ti ili ja(samo povremeno, da se razumijemo) osjećamo!
i evo, odavde iz mog mračnog stana (a živim u mračnom stanu ali još samo ovaj tjedan, i onda selim na višlji kat, u svjetlost) šaljem ti jednu ooogromnu dozu prave, besplatne ljubavi, i iskusi ju, i zavoli ju, i prihvati ju, jer za to nam ljubav i služi! pusa | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ništa me ne čini sretnom :( | |
| |
| | | | Ništa me ne čini sretnom :( | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 270 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 270 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|