Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Masta nas cini nesretnima

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Riječanka
Zlatni VIP član
Riječanka

Female
Scorpio Goat
Broj postova : 78494
Godine : 45
Datum registracije : 17.07.2010

Masta nas cini nesretnima Empty
PostajNaslov: Masta nas cini nesretnima   Masta nas cini nesretnima I_icon_minitime23.11.11 14:13

Ljudi provedu skoro polovicu svog budnog vremena razmišljajući o nečemu što nema veze s onim što u tom trenutku rade, pokazalo je istraživanje.

Ljudima misli odlutaju čak i od zahtjevnih zadataka, najmanje 30% vremena. Istraživanje pokazuje koliko lako ljudima skrene pozornost, a pronađena je i veza između stupnja mašte i stupnja sreće - ljudi kojima pozornost najlakše skrene češće se osjećaju nesretno.

Tijekom istraživanja na više od 2.200 volontera traženo je da pristanu odgovarati na pitanja vezana za istraživanje ma gdje bili i u bilo koje doba. Tada bi ih stručnjaci zvali i ispitivali o njihovim osjećanjima, raspoloženju i razmišljanjima.

Ono što je stručnjake najviše šokiralo jeste činjenica da su neki od učesnika bili spremni odgovarati na ova pitanja čak i tijekom vođenja ljubavi. Nakon završetka istraživanja, stručnjaci su došli do zaključka da čak 46.9% učesnika ima takozvani “lutajući um”.
[Vrh] Go down
Gracija...
Ljubitelj foruma
Gracija...

Female
Libra Cat
Broj postova : 5009
Godine : 37
Datum registracije : 10.08.2011

Masta nas cini nesretnima Empty
PostajNaslov: Re: Masta nas cini nesretnima   Masta nas cini nesretnima I_icon_minitime25.11.11 15:51

Bome mene moja mašta nasmije do suza! Toliko "zabrijem" da
sama sebe nekad iznenadim..
Uglavnom se radi o nekim glupostima, pa ne tonem i ne gubim se u tome..
[Vrh] Go down

[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ništa me ne čini sretnom :(
» Laž ili mašta
» Što Vas čini tužnim?
» Sta čini jednu damu?
» Što čini jednog gentlemena?