|
| Sta čini jednu damu? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Sta čini jednu damu? 05.07.10 14:59 | |
| Kaze se da je dama u kapitalistickom drustvu oznaka za elegantno obucenu zenu... a katkada i za otmjenu zensku osobu koja se istice i nadprosjecnom inteligencijom.... to je rjecnicka definicija.. ali koliko se ona razlikuje od definicije dame u svakodnevici?
Postoji li uopste definicija dame ili 'dama' svakome od nas predstavlja nesto drugo?
Sta po vama cini jednu damu? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:00 | |
| oćeš najiskrenije?
koliko sam te do sada uspjela upoznati, rekla bi da si prava dama. naozbiljnije. imaš sve karakteristike dame. pristojnost, profinjenost, umjerenost, inteligenciju. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:07 | |
| Po meni to je osoba koja se zna kulturno ponašati i ophoditi fino prema drugima. Koja nije nikada vulgrana i ne klebari se nigdje. U pravo vrijeme kaže pravu stvar. Ne priča tek toliko da rijeći izlaze iz nje. Zna slušati sugovornike i odgovoriti kada ju se nešto pita.Uvijek odmjerena.Otovorena a opet istovremeno distancirana osoba. Držanje joj je uvijek na nivou kao i stil oblačenja. A opet nemora se obući u najnovije i što god da ima na sebi privlaći poglede svojim ..pomalo umišljenim a opet pristupačnim držanjem.
Zadnja promjena: Kikica; 05.07.10 15:10; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:08 | |
| Moje shvatanje dame..to mora biti neko sa stavom i sa stilom ..ko zna odreagovati u svakoj situaciji smireno..davno je receno da treba znati biti dama u svakoj situaciji....dama nije dama samo po izgledu .. dama ima ponasanje i duh koji se njeguje ... mislim da se dama ne moze nauciti postati ...ipak treba imati nesto urodeno u sebi
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:08 | |
| sve svoji što si napisala Kikice, uz dodatak inteligencije. |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:10 | |
| - Iana je napisao/la:
- oćeš najiskrenije?
koliko sam te do sada uspjela upoznati, rekla bi da si prava dama. naozbiljnije. imaš sve karakteristike dame. pristojnost, profinjenost, umjerenost, inteligenciju. Nisam ovo vidjela...Iana sad si me postidila i ostavila bez teksta Hvala _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:11 | |
| to je moje mišljenje. uz to, navela sam i karekteristike koje smatram da dama treba imati. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:13 | |
| Da i mislila ma na nju..kada sam pričala o odmjerenosti i pričanju kada traba i kada sma rekla da zna odgovoriti kada ju netko nešto pita..mislim da to ne može neka kokoš. I nikako jedna dana ne može i neće biti neka kvočka..mogu oni njih podučavati i plačati stiliste i sve silne iste. Ali nikada neće biti ono što neke imaju samo po sebi Dobro si rekla za B...po meni je ona također jedna prava dama. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? 05.07.10 15:14 | |
| eto Bliz. sad šuti budi dama |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta čini jednu damu? | |
| |
| | | | Sta čini jednu damu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 265 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 265 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|