Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Što čini jednog gentlemena?

Go down 
+3
cassia
dannylikes2
Kikica
7 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Što čini jednog gentlemena? Empty
PostajNaslov: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime05.07.10 15:16

ajmo kontra temu, što po vašem mišljenju, cure, čini jednog gentlemena?
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime05.07.10 15:30

Pa sigunro da je to čista suprotnost od svega onog što vidimo na ulicama našim. Što čini jednog gentlemena? 12363
Moj muž je jedan gentlmen. Kada god idemo nekuda on meni otvara vrata..prije je i na autu (dok smo počeli izlaziti)pa sam mu rekla da je kao batler Što čini jednog gentlemena? 12363 .
Netko tko zna sve manire dobrog ponašanja. Kod muškaraca nemora biti kvocijent u pitanju..samo jako fin i dobar odgoj..naravno da nije na odmet visoka inteligencija. Ali za dobar bon-ton nije presudan.
Mora se prema ženi odnositi s respektom. Znati da se u večem društvu uvijek prvo pozdravi ženski dio.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime05.07.10 15:33

i dodala bi, mora skupljati prljave čarape za sobom po stanu looool
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime05.07.10 15:39

Joj i svašta nešta..a kad mu padne na pamet da me s njima gađa u gušila bi ga s njima Što čini jednog gentlemena? 12363 koji gentlmen. Što čini jednog gentlemena? 12363 a tek koja dama Što čini jednog gentlemena? 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime05.07.10 15:43

looool looool

lijepi i uredni nokti, lijep miris, pristojan rječnik, poštivanje žena...ima još toga.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime19.07.10 0:18

Treba imat manire lijepo odgojene osobe ,al samo ako je to prirodno jer ja do sad što sam sretala to je sve pokušaj da se glumi gentlamen i na kraju mi to ispadne smiješno
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime19.07.10 0:22

da bude kulturan, lijepo odgojen sa osnovnim manirima, pristojan, uljudan.. nažalost sve ono što se danas rijetko susreće... tužni
[Vrh] Go down
dannylikes2
Početnik
Početnik
dannylikes2

Male
Aries Pig
Broj postova : 87
Godine : 41
Datum registracije : 09.07.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.07.10 21:18

kako cu ja bit gentlman ako nemam damu prema kojoj cu bit gentlman?
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.07.10 21:27

E istina..kako biti gentleman bez dame..ali pravom gentlmenu su sve žene dame. Što čini jednog gentlemena? 816407 Da baš u filmovima..ali u zbilji istina.. to baš i ne ide tako.
No čisto sumnjam da je baš tako teško naći damu..sve se treba potražiti.
[Vrh] Go down
dannylikes2
Početnik
Početnik
dannylikes2

Male
Aries Pig

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.07.10 21:57

Kikica je napisao/la:
.ali pravom gentlmenu su sve žene dame. .

ne to je gluma a vi padate.. lol
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.07.10 22:03

Pa naravno da je gluma..pa poludio bi svak iole normalan kada bi stalno izvodio finicu..mislim nismo ni mi s Marsa Što čini jednog gentlemena? 12363
[Vrh] Go down
dannylikes2
Početnik
Početnik
dannylikes2

Male
Aries Pig

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.07.10 22:37

ne vi ste sa Venere lol mislim da se to kaze jer Venera nema planine samo brijegove.. zato se kaze Venerin brijeg.. Laughing
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime10.08.10 22:16

Pa uza sve to što ste nabrojale cure ja bih dodala da uz romantičnost mora imati i dobru dozu humora kao naš grizemedoajkulu .... Što čini jednog gentlemena? 12363 Što čini jednog gentlemena? 969280
[Vrh] Go down
black-devil
Zagrijao tipkovnicu
black-devil

Female
Aries Rooster
Broj postova : 475
Godine : 43
Datum registracije : 28.07.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime11.08.10 20:54

Nista, jer ne postoje.
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime20.08.10 11:47

Dovoljno mi je da me postuje. Ako mi nesto smeta da ne radi u mom prisustvu, da mi se nadje u nevolji Rolling Eyes i to...
[Vrh] Go down
Firefly
Totalno relaxiran
Firefly

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 1149
Godine : 35
Datum registracije : 06.07.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime20.08.10 11:56

Gentlmen mora imati one osnovne manire: otvaranje vrata, doza pristojne romantičnosti, uglađen stav...
ali moram primjetiti gentlemen i dama su samo izrazi dok se negdje izlazi, na početku veze ( dobro je imati te manire i kasnije kad se pokoje kazalište ušulja u plan i program navečer) .. nekako ni ja ne mogu zamisliti tu ulogu stalno iako ovo s otvaranjem vrata je lijep podsjetnik da te netko stavlja na prvo mjesto iako je to riječ samo o vratima Što čini jednog gentlemena? 765814

začudno oni postoje! vidjela sam ih Što čini jednog gentlemena? 12363 U biti cure imam takvog frenda... slobodan je pa ko ga hoće Što čini jednog gentlemena? 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime20.08.10 12:02

Gea je napisao/la:
U biti cure imam takvog frenda... slobodan je pa ko ga hoće Što čini jednog gentlemena? 12363

Laughing Laughing

ovo ti je dobro

hoćemo licitaciju? :;):
[Vrh] Go down
Firefly
Totalno relaxiran
Firefly

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 1149
Godine : 35
Datum registracije : 06.07.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime20.08.10 23:53

Može Što čini jednog gentlemena? 12363 Eto danas otišao u lov... kakve je sreće praznih ruku se vrača.. tako još malo cure pa nestalo
[Vrh] Go down
Shikle
Početnik
Početnik
Shikle

Broj postova : 20
Datum registracije : 02.08.2010

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime21.08.10 12:18

na primer ja..... Smile Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što čini jednog gentlemena?   Što čini jednog gentlemena? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Što čini jednog gentlemena?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Poučne priče
» Jednog dana...
» pismo jednog neženje....
» Misli jednog muskarca
» Sta čini jednu damu?