| Pips, chips & videoclips - tekstovi | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pips, chips & videoclips - tekstovi 15.12.08 1:57 | |
| Postar lakog sna - Pips Chips i Videoclips On je cuvar vremena, Jahac modrih valova Kao postar lakog sna, On u snove dosurfa Kada oci zaklopis, Ti se njemu pomolis Da ti fura andjele, sreberne, Kroz sve tvoje mocvare i rupe sve
Ref: Sada znas, da je fajront Mjesec je, plavi grejpfrut Zibam te ko malu bebu Samo tebi svira bend na nebu
Samo legni ti na pod Ljubi zemlju gledaj svod Jer svakom da ko zasluzi Da ti nista ne fali
Ref:
Ja sam vlasnik cirkusa U kojem sjedim samo ja I samo katkad mahnem mu iz satora Da mi snove pokrpa, taj postar lakog sna
Ref: samo tebi svira bend x2 Samo tebi svira pips,chips na nebu Saj na na na, na na na _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 28.02.09 10:27 | |
| Dinamo ja volim
Popevke sam slagal I rožice bral I svu svoju mladost Sem tebi ja dal
Hej, hej...
Navi, navijaj! Srušit će se stadion Nek' je nered, nek' je lom Ja te volim Dinamo, Dinamooooooo!
Nek' se pale baklje sve Za sve nas za purgere Jer na barjaku modrom Piše samo Dinamo, Dinamoooooo!
I znaj da Bog Zna za sveto ime to Sveto ime Dinamo I u nebo s njim I u pakao Bad Blue Boys i Dinamo Dinamo, Dinamo!
I kolcem i lancem i bokserom u glavu! Udari, razvali, za Dinamovu slavu! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 28.02.09 10:28 | |
| Sex u školi
Moja prijateljica je skolska uciteljica Subotom je party pa se malo zabavlja To su intelektualci na kraju stoljeca Tanka bijela linija od necega do nicega
Ludi smo ludi smo ljudi smo Dogovorit cemo se Plesemo plesemo plesemo Ko da nas je ubola muha ce-ce
I klinci to vole Taj sex iza skole Jer danas je na Tv A sutra kod tebe baby
Ima jedan mali problem On se zove ravnatelj Kuci ima zenu djecu A bio bi samo njen A to ne ide Pa to ne ide
Zato je luda je luda je luda je Ljubav je Protekla Nesretna Pomalo je zivcana
Jer ravnatelj to voli Taj sex u skoli Danas je na Tv A sutra kopd tebe baby
Halo policija Halo policija On je totalni kreten On je totalni kreten Gospodjo javite koja je vasa lokacija Gospodjo javite koja je vasa lokacija
Sex sex sex u skoli Policajac nek te voli Sex sex u skoli Ko ga voli nek izvoli Sex u skoli mormalno Napred nazad remote control Djeca djeca brzo rastu Ne citaju Modru Lastu Imaju oni Rippera Da ih on informira Sto je novo sto je in Sex u skoli maleni
To je vuk! To je vuk!
Sto ga ne bi probao i ti Neces se otrovati Sex u skoli ce morati Svaki poloziti A ja cu ga predavati Kolce cu vam davati Svi bas svi ce meni znatoi Kako treba Jeeeeeee!
I ja strasno volim Taj sex u skoli Hihotanje u zbornici Flomic je u pernici |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 28.02.09 10:28 | |
| Svaku noć sam pijan
E što žena može napraviti Od piksimera kao ti Tebi neće pomoći ni dragi Bog Natoči se Naloči se pica tog
Otišla je cura na sjeverni pol Ti si idiot Ti si potpuno gol Za tebe su zvečka i hula-hop Djevojčice su frajeru heavy zob
Svaku noć sam pijan Svaku noć sam pijan Svaku noć sam pijan Svaku noć sam lud Svaku noć sam pijan Svaku noć sam pijan Tekila rapido obli me svud
Fura te na feeling pogrešan speed Ona stari nema mozak Ona nema stid A kad uletiš u crveno I zezneš stvar Više nećeš biti mlad Bit ćeš super star
Pa nek sam pijan i lud Nek sam proklet i tup I nek me tekila rapido oblije svud
Ca-cao Ca-cao Svaku noć Svaku noć |
|
| |
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 21.04.11 14:35 | |
| Malena
Kad te bace daleko od Save i Sljemena Ti ponesi u đepu samo dva kamena Prvi ti kaže iz kojeg stižeš plemena A drugi nek šuti jer šutljiva je sudbina.
Malena, zapamti to, Da na našem semaforu nikad nije bilo zeleno.
Svijet je šaren, ljepljiv je pod prstima Ali drugi je zrak i druga nosiš znamenja I propast' je lako kao što je laka zemljica Ja sam prokleti kralj Zapruđa i Utrina.
Svijet je fantastičan gledan preko njenog ramena Pa se ne vidi humka i ploča plavog mramora A na njoj piše nosi osmijeh kao kišobran Jer ovdje mirno spava kralj Zapruda i Utrina.
Zatvori vrata, malena Jer tamo te nitko ne čeka Sjeverna neba sklopljena u šatorska krila slomljena | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:50 | |
| Brendon & Brenda songBrendon and Brenda Can I marry you With all my love little girl you can all over the world Brendon and Brenda from Beverly Hills I fucked all my life With drugs and colory pills Brendon and Brenda make bubbles in shit I piss on my TV set bifor aj already seat | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:51 | |
| Discofriend
Ma hajde ovdje je raj I ovo je mala zemlja Možeš pobjeć' al' znaj Ovaj te narod treba
I može pomislit svak Da je ovdje lagani svinjac Ali važan je duh Važan je svaki pojedinac
Ma hajde možeš ti to Rodit ćeš puno beba Nećeš valjda na stol Vojske nam uvijek treba
Treba da krenem u boj Treba za rat do istrebljenja Tu sam tako svoj Tu sam 500 pokoljenja
Ti si moj unutarnji neprijatelj Ja sam tvoj svake subote i nedjelje Udaraš nisko Moj discofriend Dajem ti kvisko Moj si discofriend
I s muzikom što svira Iz ovih zvućnika Kupit ću si pandu Sa mlijekom u očima
Pa valjda ne sumnjaš Sagradit ćemo puno nebodera Ne ti ne sanjaš To mogu samo ruke proletera
O kako dobro je to Stiže nam odlično sunčano vrijeme Bit ćeš brončano crn Tvoja Himalaja je Sljeme
Ma hajde možeš ti to A sad za ozbiljno Dečki i curice Ovo je ta zemlja čudesa O njoj su vam prićali djedovi U njoj su vas dojile majke Znam da su lagali Ipak imate mozak Ipak imate bijes I ako imate ponos I ako imate Yes!
Ja nisam vaš guru Ja nisam vaš guru | |
|
| |
| Dođi vilo
Dođi vilo dodi Znam da nije pametno Dođi vilo dodi Ovdje živim opasno
I gledam To što ne bih gledao Da si tu Pored mene
Za koji si zakon Spremna ginuti Da li bi za mene Mogla malo svinuti Malo kićmu Od gumenih dragulja Hajde reci Tvoje riječi su iz munja
Moram pronaći to mjesto Jer je moram upitati nešto Gdje je bila i gdje se skriva Moja dobra vila Moram pronaći to mjesto I za ruku uhvatit je čvrsto Da ne ode nikada Moja zadnja nada
Dođi vilo dođi Samo hodaj ponosno Ispod tvojih nogu Cijeli dan bi ležao Pa me štiti Od svih nevolja i zala Samo dođi Vilo moja mala
Glas me bije Ona mi se smije | |
|
| |
| Eustahije
Kad tad bit ću ja Jedan od onih frajera Pred kojim pogled njen Krpa je od prašine Jer u tvoj život je Uš'o Eustahije A on je srce spor Spor k'o UNPROFOR
A to me rajca
Jednog dana ja Bit ću šef svih mafija Bit ću veliki supermen Bit ću totalni kreten
Jednog dana straha neću imati Vel'ki dečki mene neće cimati Klizit ću na turbo rolama Rolama koje kopaju asfalt
Još znam da bit ću ja Jedan od freakova Koji nose plavi tweed K'o stvoren za chroma-key
Tko ti na bulju trese pepeo Što je to što je poštar donio Da li znaš tko je čarobni frend Ja sam driver za janca manca land
Eustahije Sad znaš da te volim više od svega Sad znaš da te volim više od sebe
Jer to me rajca | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:52 | |
| Gume na kotačima
Gume na kotačima Jak motor Puno si mi znaćila Pravi otrov Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Kad bi procjenjivali Onako od oka Ja bi isp'o magarac A ti koka Nikad nisam lagao Pa neću ni sada Kosa mi je otpala A narasla brada
Hipijejej hipija Hipijejej hipija Hipijeje jeee hooo
Čekao sam proljeće A stigla je zima Po zraku leti monoksid K'o frak pingvina Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Zvala bi mene Na kavu ili sok Pozdravio bi je Sa zdravo ili bok Igrali bi tad Rijeke i gradove Na kraju sam spušio Polupane lončice | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:52 | |
| Ja sam sve što vole mladi
Ja sam sve što vole mladi Ja sam sve što ona radi Ja sam derpe ja sam homić Ja sam kazić ja sam flomić
Ja sam sve Sve što je oduvijek volio tata Sve baš sve Ja sam tata-mata akrobata
Ja sam nešto najljepše u gradu Ja sam napisao Ilijadu Mene stvarno vole mladi Gledaj mama piškim u kadi
Ja sam sve Sve što je oduvijek sanjao djed Sve baš sve Ja to priznam i nije mi bed
Ja sam braco čisti sex Komandant Mark i Viler Tex Ja sam sve nulte faze Ja sam touchdown s prve baze
Ja sam sve Sve što sam oduvijek htio i bit Sve baš sve Shimpoopimpoo pa smo kvit
Tko je tko je tko je to Cigaretu pušio Bakicu je srušio Ti si jako zločesti Taj sam taj sam taj sam ja Pistollero iz Zapruda Steve McQueen James Bond Moj gun je crn al' je Metak blond | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:53 | |
| Johnny junk polizei
Najebo si Ripperu I višat ćeš na lusteru Jer ti nisi Johnny Ti si šareni bomboni I svako ko te malo takno Odmah cvakne
Najebo si Ripperu Ideš na policiju Jer ti nisi junkie Tvoj mozak fura funky A to je jako gadan zez Bombon pez
Najebo si Ripperu Pljuju te po eteru A ti tužit ćeš ih mami I ne plači i ne drami Jer to su samo mala govna Slabo plovna
Zato dođite, dođite Svi savršeni muzičari Svi frustrirani novinari Svi impotentni studenti Svi predsjednika podanici Svi narkomani šakomani
Jedva čekam da mi stavite pimpek na glavu Baš se veselim Veselje svud Vesel sam ja.... | |
|
| |
| Krumpira!
Čekala sam danima Sanjala tvoj lik Crne cvikse i brkovi Koji si znak Bik Nema veze Ne želim ti biti majka U ovom gradu ima mjesta za oboje Sad
Drhtim (još) Gorim (još) Ridam (još) O, da krumpira gospoda Venem (još) Ludim (još) O, da krumpira gospoda
OK što radiš kad ne radiš Pričaj mi Hrčeš li Priznaj mi sve Imaš li gun Cool We are just having fun
Whiskey Pivo Rakija O, da krumpira gospoda Čekam (još) Venem (još) O, da krumpira gospoda
Ja sam dečko iz predgrada (želim putovati s tobom u kamionu) Vrtim strašno cudan film (želim letjeti) Ruke su mi od olova Misli čisti spleen (ak pogodiš nemreš fulat) Gledao sam pitke prizore Pravim se da nemam ništa s tim Nikad neću slavit pobjede Nikad neću vidjet Rim (nema veze ovaj grad je dovoljan za nas) Gas | |
|
| |
| Ljeto '85
Usao sam lako U pozne godine Ne sluze me vise Noge plesacke Nisam Fred Astaire Nisam Fred Astaire
Otjeraj od mene Svu tu bandu lopova Kad cujes plotune To je iz mojh topova Ja to volim Jer ja to volim
Momci ja ne znam svoje godine Otkad se racunam Telefonirajte Ja vas molim Ja vas molim
Ljeto hoooo '85 More hooo I picke s drugog svijeta Steta bas steta Jer klinci nikad nece znatiSto bi bilo da se vrati To ljeto I pisanje uz vjetar More hoooo I tad sam bio sretan Ljeto hoooo I pet bombona u sebe More hooo Davno proslo vrijeme Steta Bas steta Tog ljeta Bas steta
Hajde kreni sa mnom Glupa djevojcice Pustat cemo vjetar I slagirat se Kreni dolje | |
|
| |
| Mala fufica
Mala fufica je plakala Slonovske je suze ronila Kad me vidla sva se zbunila Znam brojati 5,6 znam do dva Dobro kažem mrtav umoran Za te fore nisam baš spreman Pojma nemam zašto si sad tu Sorry palim televiziju
Nemreš spasiti Nemreš zgasiti Hoću buljiti Cijelu noć
Mala fufica je čendrava U stanu je prava poplava Krećem se sa šlaufom i perajama Tak' ti je to braco sa sekama
Eci peci Sava raka Tika taka nek je svaka Klinci klinke deda baka Iz lavora 5 bofora Trink trank troć Ajde proć
Ajlalhooo! Ajlalhooo! En ten tini svi na bini Samo neka dobra zeka Tiru riru na klaviru Kuku riku kužiš spiku Kiki riki daj to ciki Ništa se ne problemiraj Deri peri samo sviraj Bić bać boć Ajde proć Jebo te patak Život je kratak A onaj ko te voli Je ostao u školi Bang bang Pleng pleng | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:54 | |
| Mrtav čovjek
Ne vjeruj nikad gospodinu Pimpeku Jer on nema smisla za romantiku A ti si taj decko Ti si taj pacijent Yasushi Akashi Dirigent
Pa hodaj Pa hodaj
Ne kuni se nikad u tetu Politiku Ako zelis imat nekog na sprovodu A to je vrlo bitan dogadjaj Mada Niki kaze da smrt nije kraj
Jer ti si mrtav covjek Sljaker iz trece smjene I mozes lagat svoju mamu Ali nikad ne mene
Ne vjeruj nika striceku Narkotiku Jer on ima malo bad taktiku Taj je crna ovca nase familije Sva cuda svijeta koprofilije
Cica cistacica je kod susede Sotone Pustila da joj dusa potone Cak i debeli Dragec Kuzi da je Stvoritelj U cijeloj prici samo gledatelj
Ionako ti si mrtav covjek Sljaker iz trece smjene Go fuck your mother Ali nikad ne mene | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:54 | |
| Na putu prema dole
Na putu prema dole Mornari ti masu Zene te vole Na putu prema dole Jedino sto trebas Vise nemas
Policajac kaze prodji Crnoj misli kazes dodji I gdje si tako dugo bila Masno dupe kosom skrila Na putu prema dole Na putu prema dole
Na putu prema dole Muskarci su smijesni Zene su gole Istina ne vazi Jer lazi se broje Ljudi cuce Ljudi se boje
Carobne stvari se dese Tamna koka tamno nese Svi te tapsu svi te vole Kad krenes prema dole Na putu prema dole Na putu prema dole
Na putu prema dole Svi smo malo tasti Zajebanti I malo tko se sjeca Jos manje pamti Tek stignu ovdje Ko na lagani piknik A sa smileom ostanu Ipak malo duzi weekend
Koncu ides po spagi Gole kurve zovu dragi Mozes sjedit mozes leci Ne daj da se itko prijeci Na putu prema dole Na putu prema dole
Sebican si Na dva mala gola Pisana je tebi krasna rola Al ti loptu Nisi znao dodati Pa ti sada svira plehnati Muzicar | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:55 | |
| Nogomet
Kad sam bio mali Tata mi je rekao Mislio sam da se sali On se nije salio Pa kaze Hajde sine Raspucine U visine Na tribine
I sve je super I sve je za pet Kad si musko i volis nogomet Uslagiran i agresivan Ja sam duso predivan
'82 bio sam veci Na stadion sam isao da se lijecim Jer ovaj grad ima komplekse Dok jedemo govna Drugi jedu kekse
A kad tata stavi bijeli sal Mi smo prva fronta Mi smo nacional Mi smo grubi faul
Sad sam kao odrastao Citav svijet sam shvatio Sve je glupo jednostavno Moj stari stalno gleda u pod Kako je dobro biti na Vlasti Jer Vlasta je bogata I Vlasta te casti | |
|
| |
| On pali baklje
Dolje je odlicno Muskarci sa smajserima stoje Sve sam to vidio Ja volim zivot u troje
Ti i ja i crni Pajo Patak Idemo na supertajni zadatak Ti i ja i crni Pajo Patak Idemo
Bljedoliki znas li kolik je tvoj dug I bolje da si spreman Kada stigne neman Znas on je malo nervozan kad gubi
Ti i ja i Korto Maltese Palimo grad i ljude iz jeze Ti i ja i Korto Maltese Palimo
Ispod kuce raste trava Ispod trave suklja dim I kad pitaju za tebe Ja reci cu im On pali baklje I pakao je uvijek s njim
Nije lako kad te vole Nije lako I kad si zabavan/smijesan Umoran/bijesan
Sve sam probao Moje je stanje sexycool Ful I konacno sam miran Sjedim u blatu Paraliziran
Ti i ja i Cho-Cho-San Plesemo Coco Jumbo na sudnji dan Ti i ja i Cho-Cho-San Plesemo | |
|
| |
| Plači
Koliko si puta plakao Glavu u pijesak zabijao Koliko je puta molio A njoj je bilo svejedno
Pa dobro došao na čistinu Apostolu u blizinu Pa kad te njegova ruka pomiluje Možda se i gazda smiluje
I dok joj nosiš darove Kroz sva mora planine Dobro gledaj tko li je Mladoj dami prijestolje
Moj je zadatak stvarno lak Od potoka joj radim slap Ja sam vitez u crnom fraku Muziku joj dajem na slamku
Pa doviđenja u njenom krilu S crnim đavlem u tajnom dilu S poljupcem od tamnog vrača Imam štap al' nemam gaća
Svi smo mi glasnici Promukloga glasa Čini se da sam umoran Izgubljena vojska Spava Placi | |
|
| |
| Prvi joint u ustima
Prvi joint u ustima Prva padanja sa lustera Prvi poljubac kod šustera Heptanoncek fura satima
O da Težak je život taj Kmica leti Sve mi daj
Prva spika s alfabetama Prvi ubodi po tetama Prvi dodir s onanijom Činila se priča sjajnijom
Alkohol i narkomanija Lezbo sodomija Radio i televizija Pimpek i guzica | |
|
| |
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 8:56 | |
| Reci svim svojim frendicama
Reci svim svojim frendicama Da svi zvala preko radija Da si tražila moj broj 40Z52
Ni telefonska sekretarica Ni Ivica ni Marica Neće reći ono što ja znam 40Z52
Kompletna ratna mornarica I drug i drugarica Ne znaju da je brojka magična 40Z52
La la la
Svi papci ufikasni Svi žumanjci zmiksani Svi imenici tiskani I dva miliona tračeva Opča enciklopendija Ne zna ono što gazda zna Ne zna ono što gazda zna 40Z52
Slušajte curice Važne su stvari Slijedi riff na gitari Sada ste totalno u mojoj vlasti Nema zeke Ripper časti Igramo igru mrtav ili živ Igramo igru zvanu RIP!
Čak i kad bi okuražile Da me ne bi puno tražile Zato zipa jer ne ponavljam 40Z52
Reci svim svojim frendicama | |
|
| |
| Supermama
Kako si glup Kako si glup Ljubav je dop Ljubav je dop Politika Bedovi I sva ta supersranja
Ljubav je popizdila Mama daj mi droge Lezbi i pedera Oni su hoch Oni su hoch
Tako je to Tako je to Od tog mi je zlo Od tog mi je zlo Pizdeki Rade pizdarije I sva ta supersranja
Hi Ja sam supermama Decko ti sigurno znas Zasto sam ovdje Jer ljubav je popizdila Ljudi hoce droge Lezbi i pedera
Genijalno Genijalno Haj-di-ho Haj-di-ho Injekcija Penicilin Ja sam jebeni Steve McQueen | |
|
| |
| Tintilinti
Možda danas je dan da se leti Možda danas je dan za ples Možda danas je dan da se sjetim Kako je bilo i kako će bit za sve nas
Tinti-linti Kucaj ne zvoni Jer jednom doć ćeš i ti tamo gore Pa ćeš svirati mali tamburin
Danas je prekrasan dan i ti ćeš si rezati vene Hihotati s oblaka Kad pajkani dođu po mene
Baš bi se mogli naroljati napiti se k'o majka Pa idemo skupa u vis ti ja Gagarin i Lajka
Tinti-linti Kucaj ne zvoni Jer jednom doć ćeš i ti tamo gore Pa ćeš vrtiti mali ringišpil
Tinti-linti Kucaj ne zvoni Jer jednom doć ćeš i ti tamo gore Pa ćeš voziti patuljke na more
Možda danas je dan kraj pjesme Možda danas je dan kraj bola Možda netko je sam netko ne smije Taj nikad neće biti Tintilinti
Cheeppyyeyhoo Cheeppyyeyhoo o hoooo o hooo! | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi 27.05.11 9:46 | |
| ribu pecam vetar piri iz gaca mi rovac viri | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pips, chips & videoclips - tekstovi | |
| |