|
| Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 03.08.10 10:57 | |
| mogu...volim to gldati i raditi onda kada osobe najmanje znaju za to tada im aura dolazi do punog izražaja, moja je sjajna i bijela...kakva je vaša..znate li možda??? | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 03.08.10 11:10 | |
| Ne vidim ju..ali osjetim kakava je čija. Iz nekih ljudi jednosavno pršti takva divna eneregija. Iz nekih se oosjeti takva negativna da je najbolje zbirsati od njih da se ne zaraziš. | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 03.08.10 11:29 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Ne vidim ju..ali osjetim kakava je čija. Iz nekih ljudi jednosavno pršti takva divna eneregija. Iz nekih se oosjeti takva negativna da je najbolje zbirsati od njih da se ne zaraziš.
potpis na ovo ...neznam dal je aura...al neki ljudi mi ne moraju ništa napraviti a izbace me iz takta u sekundi...i sama njihova prisutnost me čini nervoznom | |
| | | Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 03.08.10 12:21 | |
| ispričavam se napisala sam sjetiti umjesto osjetiti u naslovu | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 08.08.10 14:54 | |
| dijamantna ne brini ..ispravljeno : : osjetim ..vidim .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 10.08.10 0:44 | |
| vidim... pogotovo na predavanjima kad se mogu skoncentrirati .. pa vidim od profesora kadkad i od prijateljice...kada su osjećaji intezivni svoju ne mogu vidjeti.. tj. nisam probala ali običaj je da se vidi bijela... tek nakon dugo vježbanja se počinju vidjeti i boje osjećaja i misli kakve su kod pojedine osobe jednom sam uspjela vidjeti plavo-zelenu
kadkad ih vidim kad zatvorim oči i mislim na tu osobu... tako često i pogodim što ih muči ili boli.. te da li su sretne ^^
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 11.08.10 11:18 | |
| ne vidim, ali mogu osjetiti. to je energija koja izlazi iz čovjeka, bilo pozitivna bilo negativna. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 13.08.10 22:01 | |
| Ne znam što znači osjetiti tuđu auru, ali za neke osobe imam neki feeling vezan za njih odmah u startu iako nema konkretnog razloga za to. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 15.08.10 9:29 | |
| Nemam tu sposobnost da mogu vidjeti tuđu auru, ali energiju svakako itekako osjetim. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru 15.08.10 9:48 | |
| Voljela bih vidjeti i osjetiti auru... Međutim ne mogu... No zato savršeno dobro odmah u prvih par minuta razgovora osjetim tko mi se sviđa a tko ne, odnosno uz kog se osjećam mirno i opušteno, a uz nekog drugog odmah na početku dobijem grč u trbuhu... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru | |
| |
| | | | Možete li vidjeti i osjetiti tuđu auru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 531 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 530 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|