| Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? | |
|
+12Firefly len mala_djevojka NeoSky Teioo mea Ary Staša slave_six Kikica sarah Goran 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 15:38 | |
| Šta kažete? : |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 15:41 | |
| A što ti kažeš? : Meni je kod žena najljepše vidjeti tetovažu iznad guze i iznad gležnja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 15:52 | |
| Ja imam na prstu i iznad gležnja : A kod likova mi je ajme vidjeti dobru tetovažu na potkoljenici i na podlaktici... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 16:53 | |
| ....iznad gležnja kod žena,a kod muškaraca na ramenu,ali ništa ogromno...npr jedan moj prijatelj ima škorpiona na ramenu baš je super..onako taman. |
|
| |
sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 22:35 | |
| naručena za ovaj tribal...i jedva čekam da ga napravim... kod muškaraca mi je najljepše na lopatici... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 22:51 | |
| Ovo je lijepo Sarah! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.04.09 22:52 | |
| da,meni prekrasno... kad napravim,šaljem svoj tribalčić,da se pohvalim.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 22.04.09 14:46 | |
| kod žena na trtici ...ko ova sarahina (samo manje tetovaže su mi draže) a kod muškaraca na potiljku |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 28.04.09 19:05 | |
| Ja ne volim tetovaže, nisu mi ništa posebno, nemam niti jednu. Nev olim nikakvo kićenje, a to mi je isto. | |
|
| |
slave_six Početnik
Broj postova : 46 Datum registracije : 19.06.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 19.06.09 21:29 | |
| leđa, trbuh unutrasnja strana ruke | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 19.06.09 22:41 | |
| kod cura iznad gležnja, iznad guze, na ramenu... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 14:52 | |
| Ova je fora! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 14:56 | |
| Zanima me kako to izgleda kad je cijeli profil, a ne samo uvećana slika tetovaže ... malo mi nezgodno djeluje ovo mjesto |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 14:58 | |
| Je, nisam neki ljubitelj tetovaža na glavi, ali ova mi je fora. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 15:12 | |
| Sviđa mi se mjesto...ali tu boli sigurnoooooooo |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 15:20 | |
| I ja vjerujem da tu boli... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 29.06.09 15:21 | |
| Tanka koža,osjetljiva...ma mene tetoviranje boli,pa nek priča ko šta hoće... ja svoje skoro oplakala,al mi bio bed... |
|
| |
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 13.07.09 23:05 | |
| | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
mea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 274 Godine : 44 Lokacija : Slavonski Brod Datum registracije : 15.07.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 15.07.09 16:28 | |
| | |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.08.09 2:55 | |
| na lopatici, listu i iznad guze...iznad guze ću si ja napravit kad budem punoljetna | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.08.09 16:31 | |
| Kod žena mi se najviše dopada vidjeti male tetovaže ili osrednje a na muškarcu mi je i lijepo vidjeti kad je malo poveća ...moje su na listu (dvi)i jedna na lopatici...i ne bi ih mijenjala nizašto...ali isto tako je bilo vrlo promišljeno... | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.08.09 16:33 | |
| | |
|
| |
mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 24.08.09 16:26 | |
| moj burat je nedavno stavio tetovažu... kad sam vidjela to rekla sam mu da nije normalan jer me nekakva jeza prošla i baš sam strah neki osjetila... ne znam ..................... | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 24.08.09 20:03 | |
| Istina Neo i ja sam tetovirala isto na lopatici samo na desnoj strani...i ništa me nije bolilo mogla sam i spavat....(i moja je manja ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? | |
| |
|
| |
| Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? | |
|