Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 21.09.09 19:25 | |
| Onda je stvarno bilo potpuno bezbolno kad si zaspala Neo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 13.05.10 17:43 | |
| |
|
| |
len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 20:14 | |
| na ledjima | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 20:19 | |
|
na ramenu, pa nadole duž ruke...
|
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 21:27 | |
| kod gležnja ruke i noge.. ili iza malo ispod vrata ali to onako lijepe profinjene tetovaže najgore mi je vidjeti kod žena iznad guze.. to je prije bilo moderno a naziv za tu tetovažu je tramp stamp ja sam prije htjela napraviti tetovažu.. ma još uvijek bi ali si onda zamisli... imam 50-60 godina i imam neš takvog na vidljivom mjestu to moram dobro odabirati... inače brrr a i bojim se igala tako da neću uskoro | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 21:34 | |
| @Gea-mene nije boljelo uopće...na početku tetoviranja sam osjetila nešto kao vibracije...a kasnije kad sve utrne onda ti je baš svejedno a muž je tetovarao na listu neku tarantulu i nemože se baš pohvalit time da ne boli...tako da sve zavisi koje mjesto odabereš za tetoviranje...ako ti tetovaža ide na mjesto gdje je samo kost i kože...onda budi sigurna da će boljeti,ali mislim da to nije ništa šta se nebi dalo izdržati ja idući mjesec idem svoju nadograditi ova mi je sad premala | |
|
| |
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 22:32 | |
| ja ću još sačekati... moram prvo vidjeti što želim... za sad mi je u planu jedan znak koji meni osobno donosi sreću i mir alio to je promjenjivo... možda za 5 godina.. neće biti kasno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 22:40 | |
| Gea...zar ne bi bilo najbolje da prvo uradiš onu privremenu tetovažu da vidiš kako ti sve to leži, pa tek onda da se odlučiš na trajnu??...
|
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 22:44 | |
| - Gea je napisao/la:
- ja ću još sačekati... moram prvo vidjeti što želim... za sad mi je u planu jedan znak
koji meni osobno donosi sreću i mir alio to je promjenjivo... možda za 5 godina.. neće biti kasno mislim da je uvijek bitno da je tetovaža u skladu sa karakterom...tj. da ima neko važno začenje toj osobi koja ju nosi...jer tako ti sigurno neće dosaditi... i mislim da nikad nije kasno da se tetoviraš od moje frendice mama je tetovirala tribal na prst(prstenjak...to joj je bila želja i ona je to mnapravila....i to u 48 godini | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 23:06 | |
| ^^ razmšljala sam o onoj ekotetovaži.. ali 2-3 godine bi nosila samo mrlju
dok nisam sigurna neću ništa raditi.. opet moram razmišljati i o budućnosti .. gdje je staviti :/ nije baš najbolje da je u potpunosti vidljiva.. ne znam kako će te profesori doživjeti | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 07.07.10 23:10 | |
| Naravno ...ako nisi sigurna radije nemoj...ja sam za svoju čekala nekih desetak godina...dok nisam potpuno odlučila šta želim | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 08.07.10 9:24 | |
| Nisam ljubitelj tetovaza ..ali lijepo mi je vidjeti male tetovaze ..kod zene i muskarca iznad gleznja ...ili kao ovo ne volim iznad dupeta ..bas mi nesto ono sve na isti kalup ..kao kad mogu svi odoh i ja.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 27.08.10 20:59 | |
| | |
|
| |
svilena Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 947 Godine : 57 Datum registracije : 05.08.2010
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 28.08.10 7:26 | |
| ..izabrala sam list desne noge, zbog oblika tetovaže.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 19.09.10 21:03 | |
| moja je na istom mjestu samo je leptir,,nekako mi je tu ok.. |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 09.10.10 8:13 | |
| Svidja mi se kad vidim pozadi, kod lopatica...ili nadlaktica... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? 11.10.11 14:47 | |
| Nisam ljubitelj tetovaza al volim vidjet malu tetovazu iznad gleznja _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? | |
| |
|
| |
| Gdje vam je najljepše vidjeti tetovažu? | |
|