|
| Jelena Karleusa | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jelena Karleusa 29.07.10 20:49 | |
| First topic message reminder :
Insomnia (duet Mirza Hamzic)
Ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam, ja gluposti sanjam i krvna slika mi je losija i zato zivela insomnia
U gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ovo je zemlja, zemlja zombija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref. Hajde, zovi me nocas u tri, insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Hajde, dodji taji hajde, dodji taji nece taja da zataji bice tebi posle taje bice buji-paji
Kad te ja umorim kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice laku noc, insomnia
Ja vise ne pijem nista da zaspim jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim i osecam se jos umornija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref.
Da li tebi pada glava da li ti se spava da li tebi posle onog osjecaj je strava kad u polju zamirise hajducica trava
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji
Ref.
Zovi me, insomnia pozovi me, iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:22 | |
| Pa naravno
Gde god vidis dobro drustvo a ti tamo svrati kad god cujes dobru pesmu zaigraj uz nju braco, sestre, jednog dana Bog ce da nam plati sto zivimo ovaj zivot na veresiju
Svi, svi, svi smo mi dusa balkanska svaka devojka, svaki delija gde, gde, gde bi svi tamo bi i ja gde, gde, gde je to svako od nas zna
Ref. Pa naravno, gde bi pa naravno, svi na sto pa naravno, kako pa naravno, zajedno
Pa naravno, dokle dok imaju flase dno pa naravno, zasto imamo mi uvek sto
Kad god ti je noc dugacka ti je vinom skrati udri brigu na veselje, ide novi dan braco, sestre, jednog dana Bog ce da nam vrati sto zivimo ovaj zivot kao da je san |
| | | Gost Gost
| Suze devojacke
Jos sam bila devojcica kada sam te s devojkama sretala drugi broj, a ista ulica s prozora sam tvoju kucu gledala
Nisam ni slutila da ces mi prva ljubav biti i da ces moje naivno srce tako grubo raniti
Ref. Ja sam od onih sto ti malo znace zar te ne bole suze devojacke u tvoju korist, a na moju stetu ja te jos uvek volim najvise na svetu
Tvoja paznja mi je godila stariji si bio deset godina kao grom me pogodilo prvim si me poljupcem osvojio |
| | | Gost Gost
| Testament
Zovem te samo da ti kazem da te volim da si ti moja ljubav ali ti opet nisi dostupan u redu, necu te vise zvati pusi k****, bre, gotovo
Ref. Testament, ja ove noci pisem testament bolje i da umrem nego da se probudim i sutra sa ovim bolom testament, moj zadnji pokusaj i argument bolje i da umrem kad ne mogu da drzim ovu ljubav pod kontrolom
Ti kazes ako prekinemo sada povredjen nece biti niko sto to govoris kada volim te toliko i samo poljupci se nocas trose i ne znam da li mi je dobro il' lose dok se trudimo da sve prodje spontano
Nemoj da oklevas, to nista ne menja protresi me do kraja tako zavisna sam od tebe ja
Ref.
Nemoj da oklevas, to nista ne menja protresi me do kraja tako zavisna sam od tebe
Bolje da odmah bacim dokumenta jer nema vajde od mog argumenta jer i bez mene ti bices srecan i zato si sad tako indiferentan
Ti mislis cak i ovog momenta kol'ko si dobar od mog testamenta o, Boze blagi, takav cinizam dokle to ide, tvoj egoizam hej, hej |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:23 | |
| Zovem se Jelena
Sa kise sam se sklonila na vrata ti pozvonila taman da kazem volim te ti meni koga trazite 2x
O, kako je to moguce ljubili se do prekljuce ko da me vidi prvi put zasto se pravi lud kad nije prvi put zasto se pravi lud
Ref. 2x Zovem se Jelena, Jelena zar mi se ne secas imena Jelena, Jelena, Jelena zar nemas nimalo vremena
Ja sam ona sto ti je pogledom prala prozore preko krovova letela na krilima ljubomore
Ja sam ona kojoj si prodao lazne bisere i ko u bibliju gledala u oci tvoje neverne
Ref. 2x
Zovem se Jelena, Jelena zar mi se ne secas imena Jelena, Jelena, Jelena |
| | | Gost Gost
| Zena zmija
Nisi hteo andjela zeleo si djavola da bi ti se dopala i otrov bi probala skinula sam kosulju, usla ti u postelju zena zmija postala
Ref. Voli te, voli te, zena zmija voli te voli te, voli te, zena zmija voli te bor bez borovnice, djavo bez djavolice ni ti vise ne mozes bez zmije otrovnice
Zena zmija igra se na tvom srcu sunca se u obraz te ubola, za srce te ujela skinula sam kosulju, usla ti u postelju zena zmija postala |
| | | Gost Gost
| Zenite se momci
Zenite se momci meni nema srece onaj koga volim sa mnom biti nece 2x
Ref. Ranjeno mi srce dusa sludjena njegova mi ljubav nije sudjena 2x
Zenite se momci ne cekajte mene pijane mu noci od lepote njene 2x
Ref.
Zenite se momci nek se vino pije nek vam je sa srecom ko sto meni nije |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Karleusa | |
| |
| | | | Jelena Karleusa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 405 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 405 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|