|
| Jelena Karleusa | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jelena Karleusa 29.07.10 20:49 | |
| Insomnia (duet Mirza Hamzic)
Ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam, ja gluposti sanjam i krvna slika mi je losija i zato zivela insomnia
U gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ovo je zemlja, zemlja zombija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref. Hajde, zovi me nocas u tri, insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Hajde, dodji taji hajde, dodji taji nece taja da zataji bice tebi posle taje bice buji-paji
Kad te ja umorim kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice laku noc, insomnia
Ja vise ne pijem nista da zaspim jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim i osecam se jos umornija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref.
Da li tebi pada glava da li ti se spava da li tebi posle onog osjecaj je strava kad u polju zamirise hajducica trava
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji
Ref.
Zovi me, insomnia pozovi me, iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:49 | |
| Kume
Kao da sam ne daj Boze umrla moju sliku sa zida je skinula moju sobu u crno obojila sve sto imam za sebe prisvojila uzela bi njega i drugove izabrala cak i moje kumove
Ref. Kume, kume zar i ti a bio si svedok nase ljubavi kume bar ga podseti rekao je dok nas smrt ne rastavi
Kao da sam ne daj boze umrla sest trubaca za dusu mi pozvala narucice moju pesmu sigurno pevace je ona njemu namerno pevace mu dok zora ne osvane da od mene ni glasa ne ostane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:50 | |
| Ne smem da se zaljubim u tebe (duet Sasa Matic)
Ne izlazi vuk, iz sume u lov ako opasnost primeti al' prevari se, pa pobedi strah kad miris krvi oseti
Slabosti uzak je put tu nema mesta za sve ne pazis i nema te
Ref. Kad si sa mnom verujem u suprotno ne smem da se zaljubim u tebe kad vec stradam neka bude pametno sve sto radim, radim protiv sebe
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala
Ne prolazi bol, od sebe sam a novim se bolom ne leci ne uzima Bog, ni dobrog ni zlog vec onog kog kasno ukroci
Secanja klizav je put tu nema mesta za sve ne gledas i nema te
Ref.
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala
Ja sam bas takvog cekala ja sam bas takvog cekala ti si bas takvog cekala ja sam bas takvog cekala
Ref.
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:50 | |
| Nisi u pravu
Nisi u pravu sto lako gubis glavu ljubomoran si kad me satima nema i posle pola noci ne pustas me samu kazes, nije red, stalno drzis propoved
Nisi u pravu sto lako gubis glavu stalno pretis mi kao da sam jos mala i ko da si mi tata ne pustas me samu samu medju svet, sta ti pada na pamet
Ref. U pravu si, nisam idealna u pravu si da sam nezahvalna ali da varam te nisi u pravu, ne, ne |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:51 | |
| Tihi ubica
Budim se sama, oci nikog ne traze i sta je taj odsjaj u mom pogledu na stolu pored muski sat k'o da mi kaze da izgleda da neko jos pored mene zivi tu
I dve-tri kapi krvi posle brijanja otuzan miris sto po sobama se siri otkad to duhovi mi dolaze po danu ma, gde je taj muskarac sto pored mene ovde zivi
Ref. I zovem, zovem devedest dva neka traze, neka nadju ga nek' kaze gde je ljubav nestala nek' puste sirene, nek' uzbuna krene
A kad ga stignu, nek' mu kazu stoj nek' bar na silu prizna da je moj moj covek bez glasa, bez duse, bez lica moj najtezi porok, moj tihi ubica
Takvi kao on nikad zbogom ne kazu za svoje greske on uvek druge krivi sa njim je svaki novi rastanak bez suza ma, gde je taj muskarac sto sto sa mnom zivi, a ne zivi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:51 | |
| Tvojom ulicom
Nije moja zelja bila tebe da volim samo se od sebe desilo niko ne zna sta je ljubav dok ne zaboli a kad zaboli vec je prekasno
Ref. Tvojom ulicom moje korake neces vise cuti nikada jer ne zelim da vidis ponovo kad mi srce razum prevlada
Tvojom ulicom moje korake neces vise cuti nikada samo zelim da te zaboravim kao da te nisam imala
Nije moja volja bila da ti se predam srce me je samo izdalo dala sam ti sve, al' moje sutra ti ne dam ne bi razum na to pristao |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:52 | |
| Za tobom hodam ja
Ref. Za tobom hodam ja za tobom hodam ja za tobom placem ja za tobom placem ja
I kise suze su i kise suze su sa lica andjela sa lica andjela za tobom hodam ja za tobom hodam ja i sve sam videla
Koliko puta mozes, koliko puta mozes koliko puta mozes, koliko puta mozes da ljubis nju, da ljubis nju a znas da placem za tobom
Uz nase pesme da se veselis i sto put da je za noc pozelis da budu vasa sva mesta nasa dok je topla od mene casa
Koliko puta mozes da je zoves dragom koliko puta mozes da je zoves dragom dok andjeli na nebu idu mojim tragom dok andjeli na nebu idu mojim tragom da ljubis nju, da ljubis nju a znas da placem za tobom |
| | | Gost Gost
| Sve je dozvoljeno
Mi imamo zivot vise da trosimo na slatkise sto nam svako vece s neba padaju
Svako vece subota je svaka ljubav slobodna je volimo se, a svi gledaju
Ref. Jer sve je dozvoljeno ma samo opusteno i sve je otvoreno nocas za nas
I sve je pomereno i dobro provereno i bice ponovljeno za koji cas
Mi imamo kartu vise da udjemo i gde pise da je za ovakve ulaz zabranjen
Svako vece subota je svaka ljubav slobodna je ovaj svet je za nas napravljen |
| | | Gost Gost
| Trauma
Konacno da vas upoznam ovo je moj novi decko sve ono sto si ti u meni ubio za jedno vece on je vec oziveo kao nova zena ova moze svet da osvoji (2x)
Ref. Ceo zivot bicu tvoja trauma nema tebi spasa, nema razuma nema tebi vise mirnog sna, trauma kada vidis dvoje da se poljube kada vidis dvoje da se zaljube a to vise nismo ti i ja, trauma
Prekasno mnogo ti znacim on je taj kome se svlacim ako te nasa slika bude bolela seti se samo kol'ko sam te volela kao nova zena ova moze svet da osvoji |
| | | Gost Gost
| Sad smo stranci postali
Ko u pesmi narodnoj ko u prici ljubavnoj cvetala su cveta dva voleli se ti i ja
Ref. Sad smo stranci postali andjeli nas izdali djavoli se sastali zato smo se rastali
Kao kisa prolecna kao suza decija cista bese ljubav ta voleli se ti i ja
Ref.
Ti u meni ostade ja u tebi zauvek zzeo mi zivot, sve proplakacu ceo vek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:53 | |
| Sudbinu poreci
Crna macka predje put puce grom u koprive razbi se ogledalo slutilo je nesrecu
Ciganka na prozoru za glavu se uhvati ovo dete u ljubavi srece nece imati
Ref. 2x Sudbinu poreci, sudbinu poreci sudbinu poreci, Boze moj ljubav mi proreci, ljubav mi proreci da ne zivim zalud zivot svoj
Svakog petka posticu tvoje ime slavicu poreci moju sudbinu proreci ljubav jedinu (2x)
Ref. 2x
Na zemlju se prosu so i sveca se ugasi kukavica zakuka i nesrecu oglasi
Ciganka na prozoru za glavu se uhvati ovo dete u ljubavi srece nece imati
Ref. 2x
Svakog petka posticu tvoje ime slavicu poreci moju sudbinu proreci ljubav jedinu |
| | | Gost Gost
| Zamena za ljubav
Pasta za zube, crna pidzama opet si negde s nekom ti u prolazu osecam miris svezih ciklama dok ostavljas me kao pupoljak na mrazu
Bez osecanja, bez apetita prici ces svojoj zrtvi kao mladi lav lagaces telo, lagaces dusu ali ja znam da trazis zamenu za ljubav
Ref. Ko mi je nocas zamena da li je bar vredna pomena da li ti prija promena il' te muci trema jer za ljubav zamene nema, zamene nema
Pasta za zube, crna pidzama castices ti svoj ego slatkom prevarom siguran da sam kod kuce sama mislices sutra bice opet sve po starom |
| | | Gost Gost
| Zar sam ja to zasluzila
Pricaju, kako sam te skupo kostala nemoguca da sam postala laz i prica sto sam sama ostala pricaju sigurno je bila neverna iz tvoje price cemerna prava istina ti si bio santa ledena
Ref. 2x Zar sam ja to zasluzila od usana ti pruzila i muski se oduzila bez granice za tvoje mrvice
Pricaju kako sam te skupo kostala nemoguca da sam postala laz i prica sto sam sama ostala pricaju sigurno je bila neverna iz tvoje price cemerna prava istina ti si bio santa ledena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:54 | |
| Oro osmoro
Hocu osmoro muzeva da imam osam godina svadba da mi traje osam kumova s burmama od zlata tebi iz inata
Ref. Oro osmoro sinova da pravim pa da te zaboravim oro osmoro da mi nose cvece kad me jedan nece
Osam haljina belih da mi siju osam velova suze da mi kriju osam opstina i osam oltara kad me jedan vara |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:54 | |
| Samo za tvoje oci
Hiljadu ljudi u moje grudi veceras gleda a ja jos igram
Ref. Sa-mo za, za tvoje oci pa-dam ja, i ove noci a ti sa, sa zena trista moj sadista
Mokra do koze i svi se loze trista stepeni a ja jos igram |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:55 | |
| Slatka mala
Ko je ona slatka mala koja zivi od skandala ko je ona slatka mala koja zivi od skandala
Svakog drugog, treceg dana njena naslovna je strana svakog drugog, treceg dana njena naslovna je strana
Ona radi sve isto ko ja hej, hej, hej, hej mrzi ceo svet, spava do pet slatka mala
Ref. 2x Sta ce ti njen broj sto bi ti ga dala nisi ti za nju zverka si mala
Sta ce ti njen broj sto da ti ga dam ono sto bi s njom uradi sam
Ona vise od kolaca voli ukus dobrog traca ona vise od kolaca voli ukus dobrog traca
Svake noci gradom kruzi samo s facama se druzi svake noci gradom kruzi samo s facama se druzi
Ona radi sve isto ko ja hej, hej, hej, hej mrzi ceo svet, spava do pet slatka mala |
| | | Gost Gost
| Ogledalce
Kupila sam ogledalce malo, malo, malo ogledalce kupila sam ogledalce malo, malo, malo ogledalce svake noci svakog dana da ti budem doterana
Ref. Da ti budem lepa zamnom da poludis zamnom da poludis druge da ne ljubis
Kupi i ti prsten mali, mali mali, mali prsten mali da sa moje ruke blista da mi savest bude cista
Ref.
Kupila sam haljinice i suknjice i bluzice kupila sam fine kreme i karmine i parfeme |
| | | Gost Gost
| Ludaca
Zrno po zrno, kazu, pogaca kamen po kamen, kazu, palaca dodir po dodir, onda lomaca a tebe voli tvoja ludaca necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre
Zena je zena, uvek sme da kaze ne zena sme, zena sme, a muskarac ne glava da je boli i da laze sve zenu sme da boli, a muskarca ne necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre
Ref. 2x Hajde da pricamo o ja stalno mislim na to hajde da pricamo o
A tebe voli tvoja ludaca 2x
Necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:56 | |
| Moj dragi
Drugi dan stojim ispred ogledala bojim se nisam dovoljno vezbala da se ne odam dusu ne prodam
Pravim se da te vise ne poznajem dok ti se kao poroku odajem pa lazem sebe onda i tebe
Ref. Moj dragi treba mi vremena da te sa ramena svog k'o sneg otresem srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnesem
Nalazim more najgorih razloga da nestanem ispred najdrazeg izloga ociju tvojih slabosti mojih
Izlazim onda negde bez najave hladim te kao kaput bez postave a jos sam vrela rado bih sela
Ref.
Tri lazna imena dobro sakrivena da u grob ne ponesem dragi moj stoj
Daj mi bar minimum nade da zelis me jos isto ko pre i maksimum izgleda da cu preziveti ja ako mi kazes ne, kazes ne |
| | | Gost Gost
| Antihrist
Iz tvojih usta kaplje gorak med o zar sam duzna da budem tuzna u nedogled hvalis mi se s drugim zenama ko jos slusa od nevernika propoved antihrist, vrag, kaziprst, prag
Ref. Telo macke, dusu psa sve bih tebi dala ja ma vise od, od zena sto gorela bez kremena letela van vremena samo da ti pozelis to
Jedna steta, a sto grehova o zar sam duzna da budem vatra u sred snegova nema lazi, nema prevare a dokle vise da spavam pored nevere antihrist, vrag, kaziprst, prag |
| | | Gost Gost
| Dala sam ti noc
Kako da te ne volim posle ove noci vatrene kako da bez tebe zivim kada bih za tebe dala sve
Ref. 2x Htela bih da znas, briga me bas sta ce drugi misliti dala sam ti noc, osetila strast vatru prve ljubavi
Dugo sam te cekala ceznula za tvojim dodirom necu da se budim sama posle ovog jutra sa tobom
Ref. 2x
Kako brzo uvenu zene kojeg nikog ne ljube pamticu te dok sam ziva i kada te kraj mene ne bude |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:57 | |
| Cicija
Frojd je o tebi mislio kada je knjigu pisao samo te mama moze takvog voleti i nju ce dusa boleti
Ref. Cicija, emotivna cicija prvo ti, pa svi, pa ja tako voli cicija cicija, sta ce meni cicija lepa ali sebicna prava muska cicija
Sve bivse ti si mucio ko te je tome ucio ta zena zivi samo da ti ugodi to je u tvojoj prirodi
Ref.
Cicija, cicija, cicija |
| | | Gost Gost
| Da mi nisi drag
Da mi nisi drag ne bih ti oprostila sto te druga ljubila da mi nisi drag (2x)
Ref. 2x Mnogo sam patila ne bih ti se vratila da mi nisi drag
Da mi nisi drag ja bih te prebolela ne bih sama zivela da mi nisi drag (2x) |
| | | Gost Gost
| Gde smo pogresili mi
Dok smo bili ti i ja iste duse a tela dva tada nismo ni slutili sta je zivot bez ljubavi
Ref. Gde smo pogresili mi sudbine izdali svoje ko voli mora da zna ponos i ljubav ne stoje ko voli mora da zna lakse sve u dvoje
Srce puno hirova samo sebe prevari tebe nece da prezali druge nece da zavoli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 20:58 | |
| Grom nek ubije
Kosu bih ti cesljala mekim prstima i da bude sjajnija sve bih zvezde skinula kosulju ti izvezla, suzom sasila i da budes najlepsi usnama te obukla
Ref. Grom nek ubije onoj kojoj ode sve moje grom nek ubije onu sto se s tobom sastaje nek ubije
Ledja bih ti cuvala, celo ljubila ko te meko pogleda, pogledom bih ubila decu bih ti radjala, ne bih zalila i dom da ti sazidam gradove bih srusila
Ref.
Grom nek ubije, neka nestane neka bol prestane grom nek ubije da je ne vide tvoje oci neverne, tvoje oci neverne |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Karleusa | |
| |
| | | | Jelena Karleusa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 360 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 360 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|