Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
Naslov: Jelena Isinbajeva prekinula karijeru 11.04.10 1:57
NEDOSTATAK MOTIVA? Jedna od najboljih svjetskih atletičarki Ruskinja Jelena Isinbajeva iznenadila je javnost objavom da prekida karijeru na neodređeno vrijeme
Olimpijska pobjednica, višestruka svjetska prvakinja i rekorderka u skoku s motkom obznanila je posebnim priopćenjem svoju odluku.
'Proteklih sam tjedana dugo razmišljala o mojoj karijeri i na kraju odlučila da je u ovom trenutku stanka najbolji izbor. Potreban mi je odmor od treninga i natjecanja', priopćila je Ruskinja.
Isinbajeva (27) se očigledno zasitila atletike, a negdašnja nepobjediva motkašica nije uzela medalju na dva posljednja velika natjecanja - Svjetskom prvenstvu na otvorenom u Berlinu i dvoranskom u Dohi.
Ruskinja u skoku s motkom drži svjetski rekord s preskočenom visinom od 5.06 metara, a rekord je dosad popravljala čak 27 puta.
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Jelena Isinbajeva prekinula karijeru 18.04.10 15:40
Vjerojatno više nema motiva, nakon obaranja toliko svjetskih rekorda i nedostatka prave konkurencije.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.