|
| Jelena Karleusa | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jelena Karleusa 29.07.10 20:49 | |
| First topic message reminder :
Insomnia (duet Mirza Hamzic)
Ja vise nikada necu da spavam jer kada spavam, ja gluposti sanjam i krvna slika mi je losija i zato zivela insomnia
U gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ovo je zemlja, zemlja zombija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref. Hajde, zovi me nocas u tri, insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Hajde, dodji taji hajde, dodji taji nece taja da zataji bice tebi posle taje bice buji-paji
Kad te ja umorim kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice laku noc, insomnia
Ja vise ne pijem nista da zaspim jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim i osecam se jos umornija i zato zivela insomnia
I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze
Ref.
Da li tebi pada glava da li ti se spava da li tebi posle onog osjecaj je strava kad u polju zamirise hajducica trava
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji
Ref.
Zovi me, insomnia pozovi me, iz hobija zovi me nocas u pet, insomnia insomnia, i ti, i ja
Buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji buji-paji, buji-paji |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:10 | |
| Mogu biti pamuk
Dok ti oci nemirne druge gledaju ispod mojih obrva munje sevaju
Ovo sto cu reci je u interesu tvom sebi ruke, mali moj il' ce biti lom
Ref. 2x Mogu biti pamuk, mogu biti trn zavisi od tebe, dobro razmisli ako zelis da ti zivot bude crn po svom dalje teraj ti
Ne treba mi kalendar sve po tebi znam cim bi stiglo prolece ti bi malo sam
Kao leptir poletis odletis za cas pazi da te ne stigne neki ridjav glas
Ref. 2x
Ne igraj se plamenom ne gledaj me naivno ne gledaj me naivno ne bih ti dala ni gros
Svaka zena dobro zna to u dusi oseca onaj koji ne vara nije se rodio jos |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:11 | |
| Ne mrzim te ni sad
Nije mi zao ni jedne noci sa tobom ni jednog trena iako vise nisi moj a boli jos taj deo mene sto si uzeo
Ref. 2x Ne, ne mrzim te ni sad i nemam razloga jer ti si taj sto zivot otima od srca praznoga
Jednoga dana svi ce te upoznati ni tvoja senka kraj tebe nece ostati i nemoj tad na mome pragu da se pojavis |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:12 | |
| Love
I need your love around me every day no matter what I do or what I say every day I need your love to keep me safe at night you're my heart's desire my delight
Ref. Love, I'm in love with you this is a dream come true you want this too my heart belongs to you this is a dream come true you want this too my heart belongs to you
As long as we're alive this true love can survive can survive
I know that your forever in my heart you know I felt this way right from the start in my heart I see the world with love when you are near I see your face and everything is clear
Ref.
As long as we're alive this true love can survive can survive
Let me love you forever let me into your heart we can reach the stars above I can promise you heaven in the palm of your hand we can make it 'till the end precious love
This is a dream come true you want this too my heart belongs to you |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:12 | |
| Manijak
Tu su kamere, metalna vrata jer tvoja privatna vila je od zlata tu je veliko obezbedjenje priznaj da fali ti sad uzbudjenje
Nocu te zovem, uzdisem i cutim onda ti vrlo brzo slusalicu spustim iz tasne crnu olovku ja vadim po zidu pisem sta cu da ti radim
A ujutru na tvoj cu dzip da zalepim svoj mali lilihip
Hajde, hajde sta ce ti biti nije lako uvek se kriti sta ti mogu kada si tako jak
Ti palis ovaj grad ja imam samo mrak pusti da budem sad tvoj privatni manijak
Dahcem i sapcem kvarim ti slatke sne a onda svuda po gradu napisem volim te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:13 | |
| Mene pale
Nije mrak onda kada je mrak vec je mrak kad ti gradom prolazis nije munja tamo gde udari grom vec je munja tamo gde ti odlazis
Za sebe dobar, za mene los sve sto si gori ja hocu jos
A mene pale, mene pale takvi muskarci kao ti sa takvim znam da nema sale s njima se nesme igrati
Gde god da podjem svuda pratis me zbog tebe nesmem ni da imam drugove vrel ko zar, hladan kao kip sve u svemu nezgodan si jako tip |
| | | Gost Gost
| Oko crno
Oko moje malo, oko crno srce ti bije dok me grlis, srno snaznije grudi ne postoje stegni me jace, crno oko moje
Ref. I nema, nema, ne nema, nema, ne nema, nema, ne nigde lepseg od tebe
Oko moje malo, oko crno moja si skoljka, a ja tvoje zrno snaznije grudi ne postoje ne daj me nikom, crno oko moje |
| | | Gost Gost
| Sad znam
Sad znam zasto cutis cele noci ne govoris sad znam, ljubav je sveca malo gori pa izgori
Predaleko me lude misli nose predaleko od tvoje crne kose svet je mali, srescemo se ali voleti necemo se
Ref. 2x Je l' istina ono sto pricaju da te s drugum u gradu vidjaju je l' istina ono sto govore umrecu do zore
Ko je ta, samo pokazi ja sam luda, spremna na sve ko je ta, da je trazim umrecu od ljubomore
Predaleko me lude misli nose predaleko od tvoje crne kose svet je mali, srescemo se ali voleti necemo se
Ref. 2x
Predaleko me lude misli nose predaleko od tvoje crne kose svet je mali, srescemo se ali voleti necemo se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:14 | |
| Pamet u glavu
Posle mene
Nije meni zao sto sto ti je do druge sada vise stalo vec je meni zao sto sto te nisam mucila nimalo
Da te mucim pa da ti izmucim sve te zene posle mene sto srce si mi omeksao da bi mi lakse nogu dao
Ref. Pamet u glavu, sestrice niko ti nece reci hvala kad nema ljubavi dobar je osecaj da zivot si mu zagorcala
Nije meni zao sto sto za mene u tvom srcu nema mesta vec je meni zao sto sto pritisak ti nisam digla preko dvesta
Da te mucim, da ti izmucim sve te zene posle mene, posle mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:14 | |
| Prezivecu (duet Dejan Milicevic)
Ljubim tvoje usne kao prvi put plakacu jos dugo jer san je prekinut da l' smo bili drugovi il' zrtve ljubavi sta ostaje samo boli i secanje
Ti reci mi ljubavi ceznja kad se budi kome tada da se sudi da l' vlaznim ocima il' vrelim telima reci mi samo nemoj plakati
Molim te veruj u nas i ma da sve je gotovo i vec odavno nestalo u mojoj dusi cuvam te uvek bices deo nje i molim te, ne lomi krila istine
Ref. 2x Prezivecu, prebolecu i ma da ti si mi sve i znam da nemam gde ipak podnecu kad vise ne budes tu prezivecu, prebolecu
Ljubim tvoje usne kao prvi put plakacu jos dugo jer san je prekinut da l' smo bili drugovi il' zrtve ljubavi sta ostaje samo boli i secanje
Molim te veruj u nas i ma da sve je gotovo i vec odavno nestalo u mojoj dusi cuvam te uvek bices deo nje i molim te, ne lomi krila istine |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:16 | |
| Radoznala
O tebi samo iz prica ja znam kakav si kada si s devojkom kada si sam pa pocrvenim i bude me sram al' ipak hocu da znam
Ref. Ram, pam, pam, pam radoznala da probam i ja ram, pam, pam, pam da proverim koliko si za
Ram, pam, pam, pam da ucinim sto rade ti sve ram, pam, pam, pam nauci me pokazi sto pre
Tako sam tuzna kad budi se dan jer svake noci ja sanjam tvoj stan tako si sladak dok pricas u snu a ja sa tobom sam tu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:16 | |
| Pazi se
Uvek spavam do popodne jer nocima samo skitam sto sam takva ne pitaj me ni ja sebe to ne pitam
Ref. Apa, pa, pa, pa, pa, pazi se devojka losa dobro mazi se apa, pa, pa, pa, pa, pazi se devojka losa svuda trazi se
To lepo lice, metar osamdeset pa, pa, pa, pa, pa, pa, pazi se u ovom gradu nema takvih deset pa, pa, pa, pa, pa, pa, pazi se
Lazljiva i razmazena tek u ponoc ja se spremam izlazim u zivot sama i tako vec godinama
Ref.
Kad me u zoru vozis na motoru pa, pa, pa, pa, pa, pa, pazi se da ti listice ne stavim u pice pa, pa, pa, pa, pa, pa, pazi se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:17 | |
| Pregorela
Preterano sita svega za svoje godine kao da sam cizmom stala na prst svoje sudbine
Mlado lice kakva marka ucini ti se to pogledaj mi samo oci u njima je godina sto
Ref. Pregorela, a samo sam jednom volela pregorela, a samo sam jednom gorela za svoje godine
Preterano svesna svega za svoje godine ko djavo od krsta bezim ja od svoje istine to sto mozda hoces celo vec je naceto to sto mislis da je sveto odavno je prokleto
Ref.
Kad dodirujem, ne dodirujem svaka koza me hladi ti me zagrli, srce poslusaj reci da li jos radi reci da li jos radi |
| | | Gost Gost
| Zemlja se zaustavlja
Svaka zena na ovom svetu trebalo bi da zna mi pravimo od muskarca kralja ili prosjaka
Moramo biti mudre kad nam srce da kratak je put od derista do viteza
Beograd vec je zaspao i tiho teku reke dve a ti si dragi budan ostao volis me i dao bi mi sve
Ref. 4x A ja sam takva kada volim zemlja se zaustavlja pravim stalno cuda mene niko ne zaboravlja
Svaka zena na ovom svetu trebalo bi da zna da svi muskarci jesu isti varaju do besvesti
Moramo biti mudre kad nam srce da imamo moc na tanak led ih navesti
Ref. 4x
I da je bogat, mlad i lep mene ne zaboravlja i da je ruzan, tuzan slep mene ne zaboravlja
I da ima busen dzep mene ne zaboravlja i da druge ostavlja mene ne zaboravlja
Sa drugom zivot nastavlja mene ne zaboravlja zemlja se zaustavlja mene ne zaboravlja
A ja sam luda, cinim cuda on bez mene nema kuda zemlja se zaustavlja mene ne zaboravlja
Ref. 4x
Ja sam takva kada volim sve se zaustavlja |
| | | Gost Gost
| Zene vole dijamante
Nije da ne volim da se ljubim i da se malo zaljubim nezne stvari u mraku da radim al' mi brzo dosadi
Najvise volim dijamante to su mi najbolji drugovi devojke vole dijamante samo su oni veciti
Oni su cisti i uvek isti nikada zene ne lazu oni su vredni oni su verni nikad im zbogom ne kazu
Ref. Nije da nisi lep nije da nisi jak al svako ima svoj afrodizijak
Nije da ne volim dobar sampanjac da me ponekad rashladi al' vec posle trece case i taj mi ukus dosadi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:18 | |
| Sve joj moje daj
Da, to sam ja, nije sintetika srce je to, nije plastika a srce je, ludo i vatreno uzvraca uvek kad je ranjeno
Ref. 2x Sve joj moje daj, moje vino belo nek joj truje krv, nek joj gori telo sve joj moje daj, bros da je ubode moj upaljac mali, da se zapali
Ona je zlo, vudu i magija za jednu noc ko otrov ubija ne budi lud, bezi od nje sto pre jer uzece ti novac, dusu sve |
| | | Gost Gost
| Upravo ostavljena
Gasim plavo svetlo vracam stvari sve na mesto tamo tamo gde smo
Ref. Upravo, upravo, ljubav vodili zadnji put cutali i govorili upravo, upravo, ja sam voljena i upravo sam ostavljena
Ne placi devojko ljubav ce doci sama i tako se sa njim vuces vec godinama
Sad nema ko da ti raspolozenje kvari i vise prostora imas za svoje stvari
Gasim plavo svetlo vracam stvari sve na mesto tamo tamo gde smo |
| | | Gost Gost
| Vestice vile
Devojacko mlado lice gledam te kroz trepavice daj mi, daj mi daj mi, daj mi svoje noci pet ti noci nece moci sam ces doci
Ref. Vestice vile, bice i vile u mraku sve su devojke ko od iste majke rodjene vestice vile, celik od svile u mraku sve su devojke kod iste majke rodjene bice i vile, vestice vile
Devojacke usne slatke pored njih su noci kratke mora, mora mora, mora dusu dati ako treba umirati e bas mora |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:19 | |
| Zar ne
Zar ne, a rekao si odmah sutra zvaces me i dvesta puta ako treba sto da ne, sto da ne
Ref. 2x Svi me zovu, mama, non stop traze me svima reci nisam ja kod kuce samo dave, mama, samo gnjave me a on ne zove me od juce
Pozovi me da kazem zdravo ne zovi me, ne zovi me
Zar ne, a rekao si napamet da znas moj broj usijace se kao lud telefon moj ma, nemoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:19 | |
| Nasa zena
Ovo je kraj, more ribom bogato ljubav i more svetu svuda poznato ribice zlatne cekaju da ih ulove a nasi momci nikako da isplove
Sede kod kuce, u televizor gledaju po stranom moru svako vece pecaju sve im je tamo egzoticno, eroticno po nasem moru love tek simbolicno
Ref. Nasa, nasa, nasa zena seksi je nasa, nasa, nasa zena cudo je nasa, nasa, uvek prva kaze kraj nasa, nasa, zato sve od sebe daj
Ona je dama i devojcica dobra vila i zla vestica sestra, majka i drugarica ljubavnica i domacica
Udobna je u brzinama dobro koci u najgorim krivinama ona je otrov i za dusu lek ona je model za dvadeset i prvi vek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:20 | |
| Bye, bye
Nije u redu, stalno me vredjas ruzne ti reci cak i za jaci pol nisi ti stvoren samo za krevet nisam ni ja stvorena samo za bol
Psovke, neverstva tvoja su sredstva to nije lepo, znaj, to nije fer previse lici kao u prici kada se sretnu lepotica i zver
Grubijane moj, neznosti mi treba bar nekad neku zvezdu skini mi sa neba pokloni mi bar cvet i ugrej kad je hladno da nekad bar kraj tebe ne osecam se jadno, jadno, jadno
Ref. S tobom moj organizam ne zna za optimizam po tankom ledu klizam hajde pomazi me barem za kraj, bye, bye
S tobom su moje sanse daleko od romanse i crne i nijanse hajde poljubi me barem za kraj, bye, bye |
| | | Gost Gost
| Bicu tvoja
Bicu tvoja, tvoja bicu kad tad bicu tvoja, tvoja bicu ja bicu tvoja, tvoja bicu kad tad bicu tvoja ja
Ti imas motor u glavi koji te pokrece za svakom suknjom u gradu cim dodje prolece
I vec si procitan k'o knjiga jer puno zena, puno briga i sve se cini da za tebe bicu ja jedna i jedina
Ref. 2x Bicu tvoja, bicu tvoja kad tad bicu tvoja, druge rasteracu sve jer ce mojih pet minuta da traje zauvek, da traje zauvek
Kao da imas magnete sto zene privlace ti imas oci kao dete sto uzdah izvlace |
| | | Gost Gost
| Beznadezan slucaj
Ref. A ti si dobro, zdrav i ziv, nazdravlje ni dlaka ti ne fali s glave a moje suze za tobom padaju hoce zemlju da poplave a ti si zdrav i ziv, kao da nisi kriv
Bez tebe svuda mrak sunce ne izlazi i ne znam sta cu kad me uhvati moj ocaj
Ne mogu s klincima necu s matorcima bez tebe ja sam samo beznadezan slucaj
Ref.
Ako sam skitala nisam te pitala sledeci put ti me slobodno zakljucaj
Ne mogu s klincima necu s matorcima bez tebe ja sam samo beznadezan slucaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jelena Karleusa 29.07.10 21:21 | |
| Jos te volim
Prvi doktor kaze tiho to je depresija drugi kaze dobra riba kakva ironija
Treci kaze, nista strasno samo obican stres ne dam da bi kopaju po glavi to je moj bes
Pospana, pospana, pospana ranjena, ranjena, ranjena a nigde krvi nisam luda, jos te volim
Ref. 2x Jos te volim, i volim, i volim a ne daju mi vreme posete bice jos dugo od jedan do tri
Pospana, pospana, pospana ranjena, ranjena, ranjena jos te volim |
| | | Gost Gost
| Ko ti to baje
Ja volim, volim da, da preteram, ne zameri ja radim, radim to iskljucivo iz ljubavi
Iz ljubavi, iz ljubavi iz ljubavi, iz ljubavi iz ljubavi, iz ljubavi iz ljubavi
Ja volim da preteram, ne zameri ja radim to iskljucivo iz ljubavi pa ako malo preteram ti oprosti mi ja radim to iskljucivo iz ljubavi
Da me vozis na Havaje da nam ono duze traje ko te voli taj ti baje, bajem kad ti druga usne daje kad ti poljupci zataje ko te voli taj ti baje, bajem
Ref. Ma ko ti to baje, e ma ko ti to baje, e pa ne znas sta ti je pa ne znas sta je, e pa ne znas sta je, e ma ko ti to baje, e
Tone badema za srecu kad se lomis hocu necu gasim svetlo, palim svecu, bajem da me vozis, da me vracas da mi lude snove placas kad te varam da ne saznas, bajem |
| | | Gost Gost
| Balada za Zorana
Prolece, losa vest kraj mene ti nisi se probudio prolece, Bozji gest i niko se tome nije cudio
Ref. Znali su, znali svi da nam se od Boga lose pise samo ja, nisam ja a znala sam te od svih najvise
Prolece, hladan znoj gutam reci teske kao kamenje prolece, nisi moj dok zovu te, te suze jutarnje
Ref.
Bio si moj, bio si mlad i onda sta, sta sad
Ref.
Znali su, znali svi samo ja zivim dalje sa tim oprastam svima sve al' kako Bogu ja da oprostim al' kako Bogu ja da oprostim |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Karleusa | |
| |
| | | | Jelena Karleusa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 221 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 221 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|