|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 22.03.09 13:39 | |
| Dašta... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 22.03.09 13:42 | |
| kažem ja...uvijek je lijepo podijeliti poslove... a onda kasnije uživancija.... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 01.08.10 18:44 | |
| Zar samo teret blagdanskih obaveza ...mislim da je svaki dan teret obaveza samo na zenskim ledima .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 30.08.10 22:27 | |
| Meni bi muž rado pomogo sve uradit al ja nisam baš oduševljena sa tim jer ima dvije lijeve ruke : dovoljno mi je kad mi dvije češe opere u sudoperu da moram poslje toga čak i pod brisat..ne ,hvala radije sve sama uradim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 30.08.10 22:37 | |
| Sto tija kaze ,zene to ljpse i bolje urade. Treba pomoci ono sto je teze. Samo istina je da muski u kuhinji vise zaseru nego sto urade kako treba... |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 16.10.10 21:14 | |
| Ma da zene sve bolje rade ..odlicna mi je ona recenica .."Ma ti to znas najbolje" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 30.10.10 12:57 | |
| Mi delimo obaveze. Braca se izvlace, nece uvek da rade, ali tata pomaze. I funkcionisemo prilicno dobro. Ja sredim dnevni, kuhinju, hodnik i svoju sobu, mama kupatilo i ako treba nesto da se brise kiselinama i to, i tata je zaduzen za dvoriste. | |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 14.11.10 13:54 | |
| To je jako lijepo Rokerko ..najljepse je kad se sve zajedno radi ..a ne da se koristi izgovor ja ne znam ti to najbolje ...po meni nema nista ljepse kad se za blagdane ..svi skupa ukljuce u posao tu se osjeti ona ljubav porodice ..i vise ti dode kao uzivanje pripreme a ne kao obaveza ..ali na zalost to je jako rijetko _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? | |
| |
| | | | Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 429 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 429 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|