|
| Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:12 | |
| Na brdovitom Balkanu ništa se ne mijenja. Kako i inače, tako i za blagdane. Žene si većinom blagdane pretvore u patnju i "umiru" od umora nakon njih. Čiste, kuhaju pripremaju, a muškarci smatraju svoje obaveze ispunjenim ako donesu nešto iz trgovine ili pomognu pri ukrašavanju (čast izuzecima). Nikad se nisam smatrao manje muškarcem ako sam pomogao curi nešto pospremiti, očistiti ili skuhati, smatram to normalnim, dok većina muškaraca to ne čini. Zašto je to tako? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:27 | |
| Moja neka iskustva dok sam živjela sa starcima nisu bila takva,moji su sve to nekako skupa pripremali,oboje sudjelovali u pripremama. Sada živim sama i moram sve ja jadna... : : ali nije mi teško obožavam Božić... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:31 | |
| Eto u našoj kući moja stara i ja udaramo žestoko...ovi naši muškići se utoliko potrude što dofuraju bor u kuću i nasade na stalak. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:39 | |
| - Kate je napisao/la:
- Moja neka iskustva dok sam živjela sa starcima nisu bila takva,moji su sve to nekako skupa pripremali,oboje sudjelovali u pripremama.
Sada živim sama i moram sve ja jadna... :: ali nije mi teško obožavam Božić... Ovog Božića pozovi Kornyća da ti pomogne i da dočekate Božić zajedno! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:40 | |
| - tana je napisao/la:
- Eto u našoj kući moja stara i ja udaramo žestoko...ovi naši muškići se utoliko potrude što dofuraju bor u kuću i nasade na stalak.
Dođem ja ovaj Božić malo pomagati! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:40 | |
| |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:42 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:43 | |
| |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 22:57 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 09.12.08 23:36 | |
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 26.02.09 22:45 | |
| Pa treba napraviti nekakvu raspodjelu poslova, ne samo prije blagdana, nego i inače. Ionako na žene uvijek otpadne nešto više tih poslova i stoga što ih se ne želimo odreći (čitaj - bojimo se kako bi bili obavljeni da ih prepustimo muškima), no muškarci mogu priskočiti puno više nego što to obično rade. Ali ovisi to i o nama - ako ih tjeramo od sebe, naravno da će se prestati nuditi. Prihvatimo njihove usluge za početak onakve kakve jesu, kasnije ih možemo malo poučiti u detaljima na koje su nas priučavali od malih nogu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 26.02.09 22:51 | |
| To je tako da žena što se tiče kuće uvijek više pridodaje al ja i jesam takva da najbolje sve sama....dakako u nekim slučajima voljela bi da imam pomoč.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 27.02.09 18:41 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 27.02.09 18:42 | |
| ne znam..uvijek nekako pokušam pomoći koliko mogu i koliko znam..i brat isto....ipak, u kući je troje gladnih muških usta i jedna ženska... |
| | | Gost Gost
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 19:49 | |
| Meni ne treba pomoć u pripemi, ali bilo bi super da netko pomogne sve rasčistiti kada se gosti rasprše. Ljetos mi je bila moja omiljena teta i doslovno me istjerala iz kuhinje da je imala ključ zaključala bi se u nju, neka je sjadnem malo s sekom mi najdražom i s bratičima blizancima. Nismo se vidjeli god dana, pa me teta malo rasteretilia. Mama kada mi dođe ponudi se, ali ne stignem niti reći ma netrba više je nema u kuhinji. Inače mislim da nam je ti u folkloru da žene rade sve, jer su nam mušarci još uvijek muškarčine. | |
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 20:38 | |
| Te muškarčine treba malo preodgojiti i istjerati balkanštinu iz njih! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 21:48 | |
| Jedva čekam da bojam jaja : |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 21:51 | |
| nisi naglasila koja ...svjeza ili ustajala _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 21:55 | |
| I jedna i druga,pa hoće li Uskrs ili ne... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 21.03.09 21:58 | |
| Donose i ustajala radost...haha |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 22.03.09 9:58 | |
| ja svoja tradicionalno farbam u crveno i plavo... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? 22.03.09 13:02 | |
| kate..pomogneš li ti nekome ofarbati jaja za uskrs? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? | |
| |
| | | | Zašto većinom teret blagdanskih obaveza pada na ženska leđa? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 425 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 425 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|