Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29
First topic message reminder :
Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a.
Autor/ica
Poruka
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.03.14 23:52
Tanguy je napisao/la:
Blizz, de ba ovo malo poguraj, forum spor da Bog sačuva...
Evo ja pogurala pa ko malo ide bolje ..moram trazit stelu u forumationu da malo te radove ubrzaju evo sad vidim da su mi pokupili i slike sa indexa moram ih sad vratiti ..uh koji posao
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 28.03.14 0:15
Lepotica je napisao/la:
zasto ne mogu slati poruke?
Ako ti to do sad nije bilo jasno mislim da nece ni od sad tolerisemo sto mnogi nece i dali smo ti dva puta sansu e sad si banirana i pod ovim nickom i sa svakim buducim nickom isto ce ti biti pozz
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 28.03.14 11:40
Blizanka je napisao/la:
Evo ja pogurala pa ko malo ide bolje ..moram trazit stelu u forumationu da malo te radove ubrzaju evo sad vidim da su mi pokupili i slike sa indexa moram ih sad vratiti ..uh koji posao :lol:
slabo si Ti bona ovo podmazala, treba Te Riječanka da napiči...
bitno da si nam Lepoticu oćerala...
a, treba taman počela da piše o sexu...
ne lupa igrice kao mi...
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 28.03.14 13:05
A nema sa mnom sale misli neko da je ovde neko blesav ..pustim nekokog dupljaka kad ja hocu i koliko ja hocu sve zavisi od njega al bit uporan i bezobrazan to ovdje ne pali i jos kao pita se zasto ne moze poslati PP Moj prijedlog za reklamu svima je da postave na temu koja je za to i ima u profilu neka navede svoju web adresu a sibat nekom PP i pozivat to nije dozvoljeno ..mnogima smeta takva vrsta ometanja i upozoravaju na to nas ...svaki forumas ko drzi do foruma zna pravila ko ih krsi namjerno ovde mu nema opstanka
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 28.03.14 16:51
Dreamer je napisao/la:
ček,pa jesam li ja to upao u nečiju foto temu? tek sad primjetih..ne znam je li po ˝pravilima˝
Dreamer tek sad ovo vidim nemas brige sve ispravljeno i drugi put pazi da stavis slike koje joj se dopadaju
Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 29.03.14 15:48
Blizz, mašala dobro si podmazala, bilo je baš zagorilo...
vivyan VIP član
Broj postova : 11455 Godine : 44 Datum registracije : 22.05.2013
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 31.03.14 0:59
Blizanka ili Gorane - moderatori
Direktno na pitanje i prijedlog ili zamolbu. Slike nesmiju biti vece od 800 px OK (GORE -DOLJE) ciljam na malo veci ili manji photo ako zelis zatvoris oko jbg. nije tesko, narocito kada se tim poslovima nadam se bave ozbiljnije i odrasle osobe, ali nemojte 800 px smanjiti na totalnu minimalku. Zar Vam nije u tom momentu palo na pamet da mozda unistavate tudje slike krug osoba koje ih ne postavljaju a nalaze se u njihovim privatnim raznim medijskim albumima, nebitno da li su te slike oni osobno postavili ili mozda netko drugi. Napomena, pokusajte kao odrasle osobe naravno obavljati svoj posao ali molim bez izivljavanja ili nekih djecjih igrica. Morao sam Vam napisati, bez ljutmje, veliki broj postavljenih slika su moje privatne i krug prijatelja a sada su unistene, zbog cega, necije bedastoce, pravila strogoce ili glede kojeg razloga. NIje u redu unistavati tudje vlasnistvo a time neznajuci kome pripada.
Zahvaljujem na razumijevanju
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 31.03.14 16:45
vivyan je napisao/la:
Napomena, pokusajte kao odrasle osobe naravno obavljati svoj posao ali molim bez izivljavanja ili nekih djecjih igrica. Morao sam Vam napisati, bez ljutmje, veliki broj postavljenih slika su moje privatne i krug prijatelja a sada su unistene, zbog cega, necije bedastoce, pravila strogoce ili glede kojeg razloga. NIje u redu unistavati tudje vlasnistvo a time neznajuci kome pripada.
Prvo ako mislis da si zalutao/la negdje gdje nisu odrasle osobe slobodno potrazi mjesto za odrasle ovde se igra po nasim pravilima ako ti se ne dopada imas toliko drugih mjesta za zabavu..Drugo nije mi jasno kako se unistavaju slike ako se smanje.. svoju sliku koju postas tu forum je ne guta ostaje valjda kod tebe u onoj velicini koja tebi odgovara ..ako nisi primjetio/la iznad svake slike imas Enlarge this image Click to see fullsize pa klikaj i gledaj u velicini koja tebi odgovara ... ako ti ovo ne odgovara ne postavljaj svoje privatne fotografije a mi i dalje se nastavljamo igrati sa "pravilima strogoce" uz po koje "izivljavanje" Ovakve primjedbe ubuduce ne tolerisem iznesi prijedlog ili primjedbu bez vrijedanja i provokacija jer ovde je sve dozvoljeno ali vrijedanje i provokacija nije i sad prijedlog za tebe ..izjasni se sta si musko ili zensko ne moze se pisati malo u zenskom rodu pa onda u muskom a na profilu se izjasnjavati kao zensko
vivyan VIP član
Broj postova : 11455 Godine : 44 Datum registracije : 22.05.2013
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 31.03.14 20:55
Blizanka je napisao/la:
vivyan je napisao/la:
Napomena, pokusajte kao odrasle osobe naravno obavljati svoj posao ali molim bez izivljavanja ili nekih djecjih igrica. Morao sam Vam napisati, bez ljutmje, veliki broj postavljenih slika su moje privatne i krug prijatelja a sada su unistene, zbog cega, necije bedastoce, pravila strogoce ili glede kojeg razloga. NIje u redu unistavati tudje vlasnistvo a time neznajuci kome pripada.
Prvo ako mislis da si zalutao/la negdje gdje nisu odrasle osobe slobodno potrazi mjesto za odrasle ovde se igra po nasim pravilima ako ti se ne dopada imas toliko drugih mjesta za zabavu..Drugo nije mi jasno kako se unistavaju slike ako se smanje.. svoju sliku koju postas tu forum je ne guta ostaje valjda kod tebe u onoj velicini koja tebi odgovara ..ako nisi primjetio/la iznad svake slike imas Enlarge this image Click to see fullsize pa klikaj i gledaj u velicini koja tebi odgovara ... ako ti ovo ne odgovara ne postavljaj svoje privatne fotografije a mi i dalje se nastavljamo igrati sa "pravilima strogoce" uz po koje "izivljavanje" Ovakve primjedbe ubuduce ne tolerisem iznesi prijedlog ili primjedbu bez vrijedanja i provokacija jer ovde je sve dozvoljeno ali vrijedanje i provokacija nije i sad prijedlog za tebe ..izjasni se sta si musko ili zensko ne moze se pisati malo u zenskom rodu pa onda u muskom a na profilu se izjasnjavati kao zensko
Sam odgovor pokazuje ponasanje odrasle osobe.Ne zelim nikog vrijedjati dok slucajem netko ne dira mene osobno. Igra po nasim pravilima? Tko je krsio Vasa pravila smanjivnjem slika na minimalnu velicinu posta fotografija. Sta je sa pravilima Foruma koja do sada nisu osporavana, bez uvrijeda, znaci pravila foruma nisu prekrsena, sa stane clana foruma - (vivyan). Da li je osoba muskog roda, cije su fotografije, tko posta te fotografije, zar je toliko vazno da bi osobno zeljela /o znati. Sta ti smeta kada i tko posta u skladu se pravilima foruma, nemoj mi pricati o (djecjim poslovima) tim gore kada se bas odrasle osobe spustaju na taj nivo. Citat "zalutao/a"- ne nitko nije zalutao! Molim nismo od jucer, prefriram ne ulaziti u osobnot osobe sa kojom nisi osobno povezan/a i dok te nitko nije osobno uvrijedio bez "izivljavanja" na postovima koja ti se mozda ne svidjaju ali su u skladu sa pravilima foruma - www. relax .com. Zanemari tko posta, cije fotografije posta, tko provodi svoje osobno vrijeme na forumu kada i koliko, zar to nisu zbilja nebitne stvari da se time opterecujes. Ako ti je radoznalost tolike velicine da umiri tvoj nemir, gore navedeni post i danasnji post napisan je od strane muskog spola. Pozdrav Blizanka, u nadi koristenja slobode foruma, www. relax.com
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 31.03.14 21:27
Blizanka i Goran su vlasnici i administratori foruma, tako da je pogrešno oslovljavanje sa moderatori. Fotografije se automatizmom smanjuju na prihvatljive dimenzije, jer je bilo slučajeva postavljanja fotografija ogromnih dimenzija koje su pravile razne probleme glede preglednosti i učitavanja pojedinih stranica gdje su te fotografije objavljene.
Što se tiče ostalih nadobudnih besmislenih tlapnji korisnika vivyan - moj jedini odgovor je ban na 5555 dana, pa se tako obračaj onome tko te tako odgojio i preseravaj se pred njim.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Ibisis VIP član
Broj postova : 20485 Godine : 34 Datum registracije : 12.03.2014
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:13
Dobro veče.
Ne znam šta je to proxy, guglala sam, ali ništa ne razumem, pa dobro, ne moram ja sve znati.
Molila bih nekog kompetentnog da mi odgovori imam li ja proxy, ili kako se već kaže, ne znam, eto, koristim li proxy?
@ Možda i imam to čudo a ne znam o tome.
Hvala unapred, Ibisis.
Goran Administrator
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:16
http://hr.wikipedia.org/wiki/Proxy
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:17
Hvala, Gorane, baš sam to i čitala, nego imam li i ja to?
Goran Administrator
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:23
Evo jedan malo opširniji tekst... http://www.portal385.com/magazin/tech/sto-je-i-cemu-sluzi-proxy/
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:23
Ni sa mojim?
@ Baš sam dosadna.
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:30
Imaju Ibi svi tu opciju ako je nastimas sebi koliko ja znam ...
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:31
Onda ja nemam, ne znam da naštimam a i šta će mi.
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:34
imas tu pojasnjenje u Goranovom linku kako ako to zelis ..al nemas potrebe jer ne vidi ti se javno na forumima IP samo administratori je vide a i sta ce ti imas pravo
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:37
Zato i pitam administratore vidi li se kod mene ikada ikakva promena IP ili tog proxyja.
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:41
IP je vidljiv nama ...nema promjena i ne znam na kakve promjene mislis
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:43
Ostatak na pp, ako može.
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:48
Poslala sam ti PP i ne pitaj da li moze pp je tu da pitas sve sto te zanima
Ibisis VIP član
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.14 22:50
ok.
Goran Administrator
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 29.07.14 21:16
Ako itko ikog zajebava da ima dupli nick, pa da piše s istog ip više osoba - neka ga stjera u pm, tu su administratori da brinu o tome i nitko drugi.
Talia Ljubitelj foruma
Broj postova : 7245 Godine : 110 Datum registracije : 03.11.2012
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 31.07.14 14:27
Vjerovatno ovo što ću napisati ne pripada u ovu temu ali ne bih ja bila ja da ne napišem. Relax je forum za druženje , zabavu....opušten forum i oduvijek od kada sam se reg je bio takav. Moja želja je da takav i ostane . Bez provokacija ....svi smo mi ljudi...sa manama i vrlinama. Zato : Dobro došli svi koji imaju dobru dušu....smisao za šalu...lijepe slike....itd.
Sponsored content
Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja