|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:13 | |
| Ni na kraj pameti mi nije da se pjenim zbog slova na ekranu što mi predstavlja tvoj nick i tvoji postovi. Zbog čega ti trebaju moji osobni podaci? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Luca Ljubitelj foruma
Broj postova : 6596 Godine : 52 Lokacija : nowhere Datum registracije : 16.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:16 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ni na kraj pameti mi nije da se pjenim zbog slova na ekranu što mi predstavlja tvoj nick i tvoji postovi. Zbog čega ti trebaju moji osobni podaci?
dobar dan. jel može jedno pivo bez pjene? hvala. zašto vi mene ignorirate? molit ću vaše ime i prezime. | |
| | | januska Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 386 Godine : 44 Datum registracije : 06.07.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:17 | |
| Ako je moje pitanje tako dobar razlog za ''nasapunati za sva vremena'', samo slobodno!!! | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:17 | |
| Soneri ne jebi, baš sam te krstio nanovo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:18 | |
| - januska je napisao/la:
- Ako je moje pitanje tako dobar razlog za ''nasapunati za sva vremena'', samo slobodno!!!
Posljednji put te pitam zašto ti trebaju moji osobni podaci, nisam raspoložen za dječje igrice. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 6596 Godine : 52 Lokacija : nowhere Datum registracije : 16.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:20 | |
| - januska je napisao/la:
- Ako je moje pitanje tako dobar razlog za ''nasapunati za sva vremena'', samo slobodno!!!
Januška, na svim forumima administratori i moderatori koriste nadimke uostalom kao i korisnici (diskutanti). Ovo što ti tražiš nije neoubičajeno, ali za to postoji inbox. Živčeke na hozintregere i sve bu pet. | |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:21 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:24 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:26 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:29 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:31 | |
| Može, moj mob je 091 721 61 29 pa zvrcni, evo čak sam i Januški ispunio želju, ima dio mojih osobnih podataka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 18:54 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 20:51 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 21:17 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 21:33 | |
| Ne brini kad zarakijaju stici cemo mi jer ne mislim da ce rakijat sat dva .. a Soneri lakse za zapamtit neko Suk...eto ga vec zaboravila kako _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.02.13 21:41 | |
| | |
| | | dea_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 222 Lokacija : daleko Datum registracije : 09.02.2013
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.02.13 0:31 | |
| ovo me jako zbunjuje na svakoj temi First topic message reminder : | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.02.13 0:39 | |
| To je podsjetnik na prvu poruku na toj temi ..jer mnogi ne znaju o cemu se radi ..sta se pita ili kako se igra neka igra ..tako da na svakoj stranici ima taj prvi post od te teme nadam se da te nece vise buniti ...znaci to je samo podsjetnik na prvi post te teme _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | dea_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 222 Lokacija : daleko Datum registracije : 09.02.2013
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.02.13 0:40 | |
| ma znam, nego eto, malo me zbunjuje, to prvi put vidim...ok | |
| | | Dreamer Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 146 Godine : 37 Datum registracije : 21.03.2014
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 22.03.14 12:04 | |
| ček,pa jesam li ja to upao u nečiju foto temu? tek sad primjetih..ne znam je li po ˝pravilima˝ | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 25.03.14 13:08 | |
| ne znam kako Vama ostalima članovima se slike otvaraju...meni Boga mi treba vječnost...kao da kuham sarmu... jel tako kao kod Vas isto...?! | |
| | | Lepotica Početnik
Broj postova : 3 Godine : 55 Datum registracije : 26.03.2014
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 26.03.14 17:45 | |
| zasto ne mogu slati poruke? | |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 26.03.14 17:48 | |
| Lepotice,ako se dobro sjećam moraš imat određeni broj postova da bi mogla slat poruke..stoga piši | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 62 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 62 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|