Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja

Go down 
+60
Angarila
Shadow
Srećnica
Ibisis
Maki
Talia
vivyan
Lepotica
Dreamer
dea_
januska
Luca
Luna2
Lavanda
Petra83
krokodil behko
BlueLady
Otelo
oblacno
tija
mobile
jasna49
mimoza
mexx
Nesreča
Ketica
bonaca
enigma_
cinnamon duckie
Iskra
užas
Bobić
margarita
bodomiere
Christine von Cahill
Bobby
Eni
Rokerka
Never THE bitch!
♥Maite♥Genesis♥
Dusan
cassia
Nera
irko
Dita von Teese
len
Nenad
teaa
MisS_La
xXSexyXx
goc
Wall-e
Dragance
Niky
Wind
DjBjelovarcanin
mentalistica
Kikica
Ary
Goran
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 Empty
PostajNaslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime09.05.10 19:29

First topic message reminder :

Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.

Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime07.02.11 10:20

Baš ti hvala, iako sam ja mislila da ovo nije tvoj forum da je ovo naš forum Laughing , ali dobro ti si šef respect
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake
Broj postova : 414
Godine : 47
Datum registracije : 16.03.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime21.02.11 13:15

evo ovako...

prije koju minutu dobila sam pp od Yane s pitanjem "cemu provokacije...? " moram priznati da sam se zaista iznenadila, jer za takvo nesto niti imam volje, niti zelje a jos manje vremena...

sada bi voljela da mi se obrate javno svi koji su bili prisutni u proteklo vrijeme na forumu i iznesu svoje misljenje o tome...

jesam li ja provocirala nekoga...???

hvala...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime21.02.11 13:21

Jesi provocirala mene Laughing Laughing Laughing

hug2 ljubi

Naravno da nisi, sve je to samo igra ;)
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime21.02.11 13:32

neee,pa ja sam mislila da je sve ono zajebancija...
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime21.02.11 14:14

bonaca je napisao/la:

evo ovako...

prije koju minutu dobila sam pp od Yane s pitanjem "cemu provokacije...? " moram priznati da sam se zaista iznenadila, jer za takvo nesto niti imam volje, niti zelje a jos manje vremena...

sada bi voljela da mi se obrate javno svi koji su bili prisutni u proteklo vrijeme na forumu i iznesu svoje misljenje o tome...

hvala...

sve je u redu, odgovorila sam ti na pp. učinilo mi se.
neke stvari se mogu riješiti i privatnim porukama ;)

pusa ljubi
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime21.02.11 16:24

bonaca je napisao/la:

evo ovako...

hvala...
Kao prvo i osnovno Bonaca - ponašaš se vrlo nezrelo. Ne želim ulaziti u to da li je OVO klik svjesna provokacija (to ćeš odgovoriti svojoj savjesti), u svakom slučaju "preljevanje iz šupljeg u prazno" i "lovokradica" upisivati za Yanu je neobično, baš gledajući kontekst proteklih događanja koje ističeš i koje sam boldao. A boldao sam taj dio jer sam svjestan pozadine kompletnog tvog ponašanja. A pozadina tvog ponašanja je drugačija nego što ti želiš prezentirati. U prilog te moje tvrdnje ide upravo to što izmjenu mišljenja sa Yanom nisi zadržala na privatnoj razini, nego si išla iznositi javno, javno tražeći mišljenje drugih. Začuđujući su i neki drugi tvoji postovi. Ovdje takve nezrele fore ne pale. Upozoravam sve za ubuduće - neću dozvoliti da se ova tema zlorabi za ovakve stvari. Unositi nemir i igrati neke pozadinske igrice možeš na nekom drugom forumu, ovdje ne.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 10:19

Hot chili Yana je napisao/la:

sve je u redu, odgovorila sam ti na pp. učinilo mi se.
neke stvari se mogu riješiti i privatnim porukama ;)

pusa ljubi

da, u redu je, samo ne znam zasto ti je trebalo vise od sat vremena da bi uvidjela kako ti se samo ucinilo a s druge strane tako brzo i olako me optuziti...

drugi puta prvo skoci pa onda reci hop... ;)

[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 10:38

Goran je napisao/la:

Kao prvo i osnovno Bonaca - ponašaš se vrlo nezrelo. Ne želim ulaziti u to da li je OVO klik svjesna provokacija (to ćeš odgovoriti svojoj savjesti), u svakom slučaju "preljevanje iz šupljeg u prazno" i "lovokradica" upisivati za Yanu je neobično, baš gledajući kontekst proteklih događanja koje ističeš i koje sam boldao. A boldao sam taj dio jer sam svjestan pozadine kompletnog tvog ponašanja. A pozadina tvog ponašanja je drugačija nego što ti želiš prezentirati. U prilog te moje tvrdnje ide upravo to što izmjenu mišljenja sa Yanom nisi zadržala na privatnoj razini, nego si išla iznositi javno, javno tražeći mišljenje drugih. Začuđujući su i neki drugi tvoji postovi. Ovdje takve nezrele fore ne pale. Upozoravam sve za ubuduće - neću dozvoliti da se ova tema zlorabi za ovakve stvari. Unositi nemir i igrati neke pozadinske igrice možeš na nekom drugom forumu, ovdje ne.

Cuj Gorane, ne da me premalo, vec me nimalo ne poznajes da bi mogao diskutirati o mojoj nezrelosti tj. zrelosti... ako je netko previse osjetljiv i ne razlikuje salu od provokacije onda je to neciji drugi a ne moj problem... isto tako, ako prihvacam salu na vlastiti racun onda valjda mogu ocekivati i isto od drugih ili...?
a to sto sam javno zatrazila misljenje forumasa koji su sudjelovali u diskusiji je upravo iz razloga sto me doticna osoba nije optuzila u svoje ime vec opcenito, u ime svih forumasa...
Ne radi se o nikakvim forama i igricama kako navodis vec jednostavno o istini koja se ne treba zataskavati ili gurnuti ispod tepiha...

Uz duzno postovanje prema tebi kao autoru ovog foruma, moram ti jos reci da je bilo za ocekivati da ces stati na stranu Yane ali ja nisam nikada dozvolila da me gaze pa zasto bi morala sada...?
Priznao ti ili ne, svojim postom iznad stvorio si naklonost ostalih forumasa, cast izuzecima kao sto su Vitez i Ketica i hvala im na iskrenosti...

Razmisli i uvidjet ces da nisam ja ta koja unosi nemir...

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 10:50

Kako te netko može optužiti za nešto u ime svih? Molim te ne lupetaj Bonaca. Ne stajem na ničije strane na forumu, realan sam - gledam svojim očima i mislim svojom glavom. A ti se upristoji ili ću te ja upristojiti. Razmisli o pojmovima pristojnost, realnost, poštovanje i kultura.

[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 10:55

poruka je glasila "cemu provokacije"? sad jasnije...??

ne trebam razmisljati o navedenim pojmovima jer su mi odavno usadjeni u moju osobnost...

Ako zelis da odem s foruma, samo reci...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 10:58

Gorane,

napises djevojci (zeni) da ne "lupeta"...a zatim pises o pristojnosti, kulturi i postovanju...

covjek kad nema argumenata sluzi se prijetnjama i uvredama kao ti...jer imas moc na ovom forumu...

daleko su od tebe pojmovi "realnost, postovanje, kultura i pristojnost"

U ne tako davno objavljenoj temi - tvojoj...(ne znam koji naziv nosi..ali sjetices se)

cudio si se i izrugivao forumasima kako to da mogu ozbiljno da shvate postove u forumskim igricama ...

kako to da ti sad tako ozbiljno shvatas iste takve postove?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:08

a to sto sam javno zatrazila misljenje forumasa koji su sudjelovali u diskusiji je upravo iz razloga sto me doticna osoba nije optuzila u svoje ime vec opcenito, u ime svih forumasa...

Bonaca, pišeš neistinu. Kao prvo, nisam te optužila, nego pitala ''čemu provokacije?''. I to u svoje ime, a ne općenito. Nisi sačekala moj odgovor, nego me direktno prozvala na forumu. To je nedopustivo.

covjek kad nema argumenata sluzi se prijetnjama i uvredama kao ti...jer imas moc na ovom forumu...

Vitez, opomena zbog vrijeđanja administratora.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:12

Laughing sta je uvreda u toj recenici?

progledajte malo vas dvoje...unistavate odlican forum...svojim egoizmom i sujetom ;)
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:15

Zar takvo pitanje, u takvom kontekstu, ne znaci upravo optuzba...?? nisi me pitala "dal ti mene provociras" ili sl. vec me odlucno osudila za nesto sto si kasnije povukla s napomenom da ti se samo ucinilo...

cekala sam ja na tvoj odgovor ali nisam mislila da ti je potrebno sat vremena...

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:19

Bonaca zabranjujem ti bilo kakav daljnji komentar na ovoj temi vezano uz gore navedenu diskusiju. Ili ćeš imati minimum pristojnosti i poštovanja prema administratorima ili ćeš letjeti za Vitezom koji je baniran zbog nedostatka istog.

[Vrh] Go down
Nesreča
Totalno relaxiran
Nesreča

Scorpio Horse
Broj postova : 2572
Godine : 34
Datum registracije : 02.11.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:22

vitez je napisao/la:

progledajte malo vas dvoje...unistavate odlican forum...svojim egoizmom i sujetom ;)

istina,istina potpuno se slažem...
[Vrh] Go down
mexx
Zagrijao tipkovnicu
mexx

Female
Taurus Buffalo
Broj postova : 396
Godine : 39
Datum registracije : 21.02.2011

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:24

Ljudi,ne bih da se mesam,ali osecam se nelagodno citajuci vase postove.Znam da sam nova ovde i da ne bih trebala da se mesam u vase nesuglasice jer nisam akter svega toga,ali ja kao novi clan vise bih volela da ne vidim ovo,vec da to pokusate resiti na PM.Kvarite mi sliku o celom forumu zbog nekog nesporazuma.
to je neko moje misljenje iz ugla obicnog clana.

Ne zamerite sto sam se oglasila.

kissi
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:29

Izvrstan post Mexx, to je i moje mišljenje da se određene stvari mogu odraditi preko pp. No Vitez i Bonaca to nisu htjeli, nego su krenuli sa omalovažavanjem i vrijeđanjem administratora, prkošenjem, a to je nešto što se ne može tolerirati. Hvala ti još jednom na lijepom i pametnom postu. Smile

A ti Nesrećo ako se slažeš sa Vitezovim vrijeđanjem možeš za njime, ako ti se ne sviđa forum i način na koji se vodi - imaš još stotinu drugih, nitko te nije vezao ovdje.
;)

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:33

Gle Bonaca, dosta je bilo. Ako ne znaš razliku između optužbe i pitanja, to je tvoj problem. I pitala sam tebe, jer sam tebi napisala privatnu poruku, a ne općenito svima, kako si to prije navela. Istina, postupila sam u dobroj vjeri i napisala da mi se učinilo, jer u ljudima želim i hoću gledati dobro.
Međutim, očito je sada da mi se nije učinilo.
A što se tiče čekanja mog odgovora, ne visim na forumu 24 sata dnevno i u međuvremenu imam i drugog posla kojeg trebam obaviti.

Podržavam gore navedenu zabranu daljeg komentiranja s tvoje strane na ovoj temi.

Mexx, dobro si napisala. Već je pojedincima ukazano da se poteškoće ili nesuglasice mogu riješiti privatnim porukama, a ne ovako javno. Ovaj forum je mjesto za opuštanje i druženje, za prijateljtsvo i širenje dobrih, pozitivnih vibracija. U tom konkekstu, dobro nam došla i želim ti ugodan boravak na našem forumu.
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:35

svaki normalni pojedinac ovog foruma moze vidjeti i uvjeriti se da ni u jednom trenutku, ni u jednom postu nisam uvrijedila tebe ili nekog drugog clana foruma...

drugi pokrene lavinu a ja bi se trebala samo prepustiti, jel...
e nece ici...

Vitez je otvoreno iznio svoje misljenje i zbog toga nije trebao biti baniran... ako si voljan vrati njega nazad jer ja sam ionako izgubila apetit...

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:41

Goran je napisao/la:
Bonaca zabranjujem ti bilo kakav daljnji komentar na ovoj temi vezano uz gore navedenu diskusiju. Ili ćeš imati minimum pristojnosti i poštovanja prema administratorima ili ćeš letjeti za Vitezom koji je baniran zbog nedostatka istog.

Budući da nije postupila sukladno citiranom postu, otišla je za Vitezom.
[Vrh] Go down
mimoza
Zagrijao tipkovnicu
mimoza

Sagittarius Horse
Broj postova : 316
Godine : 33
Datum registracije : 17.02.2011

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:41

pratila sam malo što se ovdje dogadža

izneti svoje mišljenje nije zločin, a nadređeni zloupotrebljavaju svoj položaj

[Vrh] Go down
mexx
Zagrijao tipkovnicu
mexx

Female
Taurus Buffalo
Broj postova : 396
Godine : 39
Datum registracije : 21.02.2011

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 11:46

@Goran hvala na odgovoru i razumevanju.

@bonaca
smatram da si ipak trebala to resiti na pp.Zao mi je sto je vitez banovan jer je stao u tvoju odbranu.Ipak je sve krenulo od tvog posta.
Napominjem da nikoga od vas ne znam,vec samo komentarisem iz prilozenog.Vitez mi je izgledao kao neko ko voli da se zeza,druzi i zaista mi je zao sto je na taj nacin sklonjen odavde.Lepo bi bilo da ga vratite.
toliko od mene po pitanju ove teme. bye
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 18:14

vitez je napisao/la:

Potpisujem... i odlazim jer ću vjerojatno i ja dobiti ban...

Samo ću još dodati da se meni čini da samo jedna osoba uništava ovaj forum, a Goran je naivan pa to ne vidi... Kad je Passion bila u pitanju nisam vidjela ni ja...

sad odoh... dobru zabavu vam želim......
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime22.02.11 18:27

Adio Gricka. Kao prvo tvoja insunijacija o tvom baniranju je užasno smiješna. Nitko se ne banira iz nečijeg hira, nego zato što za to postoji valjani razlog.
Na svakom forumu postoje određena pravila koja se moraju poštivati pa je tako i ovdje. Ni na jednom relevantnom forumu se ne dopušta omalovažavanje i vrijeđanje administratora, pa se to ne čini ni ovdje.
Svatko kome ne odgovara ovaj forum slobodno neka ide gdje mu je bolje. Moja preporuka je da se pojedinci više baziraju na sebe, manje na druge, a najmanje na donošenje sudova o nekim osobama, a da ih uopće ne poznaju. Često su takva subjektivna mišljenja itekako daleko od stvarnosti.

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 17 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja
[Vrh] 
Stranica 17 / 27.Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next
 Similar topics
-
» Vaše želje, primjedbe i prijedlozi
» Vaše tijelo je projekcija vaše svijesti – Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim zdravljem!
» Muzicke zelje...
» Bizarne posljednje želje osuđenika na smrt
» Istraživanja otkrivaju: Najskrivenije muške seksualne ŽELJE