|
| Neobicne fobije | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Neobicne fobije 10.06.10 9:40 | |
| First topic message reminder :
Abcelofobija (strah od napuštanja WC kabine) - Abcelofobi obično smatraju da simptomi počinju kad, već u odeljku, čuju kako ulazi njihov nadređeni. “Golema želja za anonimnošću” tera ih da ostanu u kabini onoliko dugo koliko je potrebno da se “put raščisti”. Mnoge unutra zadržava strah da će morati otvoreno da preuzmu krivicu za ogavni smrad. Ako su dovoljno srećni da izbegnu klozet te nadređenog sretnu ispred kabina, neki imaju potrebu da beskonačno ćaskaju s njim pre nego što će izreći rečenicu koja može da naškodi njihovoj karijeri: “Radije bih pričekao deset minuta pre ulaska”. |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:48 | |
| ajd do onoga koji liječi Blekyfobiju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:49 | |
| a jel' se računa fobija od poreske uprave??.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:49 | |
| sve sto je neobicno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:50 | |
| računa kako da ne, samo je opiši vidiš kako sam ja opisala Blekyfobiju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:51 | |
| uhhh...kad počeo da opisujem i vi bi ste dobili tu fobiju...bolje je da živite u neznanju.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:52 | |
| onda ništa Tornado. ili opiši ili se ne priznaje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:55 | |
| ooo da Blekyfobija, tu imam i ja...jadna ja sve me spopalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:56 | |
| sta je sa strahom od nestanka cigareta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:56 | |
| jadna moja seko, a ja od Gorana |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:57 | |
| a Goran od tebe ...bome bi mene bilo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 10:59 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:07 | |
| a ja fobiju da mi ne nestanu pelene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:08 | |
| Goranofobija – fobija od koje bolujem izgleda samo ja. Simptomi se pokazuju već pri samoj pomisli na Gorana. Odmah se zaledim i ne znam na kojoj sam planeti. Pokušala sam se liječiti tako da uključim fen ali ne pomaže. Niti jedan psihijatar nije mi u mogućnosti pomoći. U tijeku je znanstveno istraživanje tog fenomena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:12 | |
| Ianaaaaaaaaaaaaa |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:14 | |
| mislim da ti nema leka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:14 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:15 | |
| luda si skroz |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:15 | |
| ko mi kaže |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:16 | |
| - Iana je napisao/la:
- Goranofobija – fobija od koje bolujem izgleda samo ja. Simptomi se pokazuju već pri samoj pomisli na Gorana. Odmah se zaledim i ne znam na kojoj sam planeti. Pokušala sam se liječiti tako da uključim fen ali ne pomaže. Niti jedan psihijatar nije mi u mogućnosti pomoći. U tijeku je znanstveno istraživanje tog fenomena.
ma jok..to je Ianofobijaboluje Goran od nje ..kak si brze preokrenula |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 10.06.10 11:16 | |
| sestro, muči, to je goranofobija. vidiš da sam bolesna, a ti tako |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 13.06.10 21:24 | |
| Ophofobija-Strah od ucenja
Teško je zamisliti život sa ovakvim strahom. Svakodnevno saznamo gomilu informacija i "naučimo" ih, to jest nesvesno zapamtimo. Zamislite samo kako bi bilo završiti školu sa ovakvom fobijom.
Hrematofobija-Strah od novca Najveći broj ljudi u svetu se bori kako bi imao što više novca. Ali, verovali ili ne, ove šuškave papirne hartije u nekima bude strah. Ovakvi ljudi najčešće novac ne dodiuju golom rukama, koriste kreditne kartice ili čekove. Ko bi rekao da posedovanje novca može da uzrokuje probleme?
Linonofobija - Strah od kanapa i žice
Ljudi sa ovom fobijom izbegavaju sve što sadrži kanap i žicu, što je vrlo bizarno obzirom na to da skoro svaki predmet koji nas okružuje sadrži pomenute stvari. Od odeće pa do nameštaja i kreveta, ove osobe izbegavaju sve predmete sa kojima se ljudska vrsta svakodnevno "druži". |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 13.06.10 21:32 | |
| Namatofobija - Strah od imena Pitate se kako će se ovakvi ljudi predstaviti nekome? Možda sa vizit kartom ili nekom etiketom koja bi bila uvek pri ruci. Ostavljamo vam da o tome razmislite, ali oni će sigurno izbegavati da vam kažu svoje ime. I to ne samo svoje, nego i bilo čije. Memofobija - Strah od uspomena Teško je zamisliti dan, čak i sat, da se nečega ne setite iz svog života, prethodnog dana, nedelje...Bilo da su uspomene lepe ili ružne, ovi ljudi se trude da ih potisnu i da žive za danas, bez vraćanja u prošlost. Aerofobija - Strah od gutanja vazduha Da li će vazduh kada ga udahnemo otići u pluća ili na neko drugo mesto? Šta je to što određuje putanju? Možemo pitati lekare, ali ova fobija je svakako čudna i neobična, pa je stoga na drugom mestu naše liste. Zemifobija - Strah od velikog slepog kučeta Došli smo do vrha ledenog brega. Najčudnija od svih fobija - strah od velikog slepog kučeta. Priznaćete da ovaj stvor nije baš preterano lep, ali ipak zar nije čudno smatrati da ova bića mogu da vas prate, prisluškuju ili ubiju? NEPOFOBIJA - Strah od oblaka i to ne samo onih tamnih olujnih, već i od onih bezopasnih.
HIPPOPOTOMONSTROSESQUIPPEDALIOFOBIJA - strah od dugih reči !!! Papaphobia – strah od pape Verovali ili ne, postoje ljudi koji se boje pape. Osobe koje pate od ove fobije mogu imati strah i od katoličke crkve uopšte, a kada se nađu u blizini nekakvog “katličkog obeležja” javljaju se simboli poput nedostatka vazduha, ubrzanog disanja, nesvestice i suvih usta. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neobicne fobije 13.06.10 21:36 | |
| Scopophobia – strah da neko bulji u vas Ovo je zaista čudan strah, ali mnogim ljudima veoma otežava normalno funkcionisanje unutar neke veće društvene zajednice. Ljudi koji pate od ove fobije izbegavaju mesta gde se okuplja mnogo ljudi (prometne ulice i trgovi, tržni centri itd), jer se plaše da ljudi bulje u njih. Čak i vožnja automobila može biti prava muka, jer se ljudi plaše da neko bukvalno bulji u njih, što stvara strašan osećaj nelagodnosti. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Neobicne fobije | |
| |
| | | | Neobicne fobije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 377 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 377 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|