|
| Zeljko Joksimovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:46 | |
| First topic message reminder :
Lane moje
Kad na te pomislim bojim se da te opet zavolim u modre usne zarijem zube da pravu bol zaboravim
Ref. Lane moje, ovih dana vise i ne tugujem pitam samo dal' si sama ljude koje ne cujem
Lane moje, nocas kreni nije vazno bilo s kim nadji nekog nalik meni da te barem ne volim
Nek neko drugi usne ti ljubi da tebe lakse prebolim
Ref.
Da te vise ne volim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:17 | |
| Zavrsna pesma
Kome mozes da se vratis ako vise nikog ne raduje to gledas neke druge ljude a vreme ide, ne pita za bol
Cime mozes da se dicis ako te se vise niko ne seca zivis samo dok te pamte a vreme ide, za bol i ne pita
Ref. Nemoj plakati, mene cuvaju sve zelje koje ti si meni rekla u ponoc i u nedelju, kad se pomolis otvori prozore i reci samo laku noc
Kome mozes da se vratis ako vise nikog ne raduje to gledas neke druge ljude a vreme ide, ne pita za bol |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:18 | |
| Kisa zlata
Odnose godine draga lica sigurnu luku roditelja novi si covek za novo vreme samo ti ostaje stara zelja nikad do kraja ispunjena vera i nada zagrljena
Ref. Stisni hrabro srce kao decak mali na pola puta slabiji su stali dok kidas lance od beznadja nek plovi opet tvoja ladja sunce se uvek ponovo radja
Lazne su bile tvoje nade da volece te ko sestru, brata ako se snadjes u belom svetu kada te pospe kisa zlata dok sanjao si nad kucom dugu sreca je prosla kraj tvojih vrata |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:18 | |
| Kosa necesljana
A tebe mi nema joj
Jako lose, stvarno lose izgledam nije vazno jos se gore osecam koga briga sto me boli svaka kost i sto se medu nama porusio most
Ma hajde, hajde barem javi se sve ti prastam samo kuci vrati se ti ne kazi gde si bila danima sve je u redu nista me ne zanima
Ref. Kosa necesljana, brada od tri dana zora osedlana, a tebe mi nema joj ko se tobom sladi, ko ti svasta radi dok ja mrem od gladi, mrem od gladi za tobom, ma hajde
Jako lose, stvarno lose izgledam nije vazno jos se gore osecam koga briga sto me boli svaka kost i sto se medu nama poruso most
Ma hajde, hajde barem javi se sve ti prastam samo kuci vrati se ti ne kazi gde si bila danima sve je u redu nista me ne zanima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:19 | |
| Gadura
Navikla me, navikla da je s drugima do jutra odvikla me, odvikla i da pomislim na sutra
Stradam i u zemlju propadam stradam jer znam da letim a ipak padam
Otkrila me, otkrila sve do kostiju i koze shvatila je, shvatila sa mnom lako je, sve moze
Stradam i u zemlju propadam stradam k'o zelje puta barbara
Ref. Kvari me tako jako i toliko nisko udara branim se, sta da radim kad je previse lepa gadura
Kvari me tako jako i toliko pamet pomera volim je, sta da radim to je ipak moja mala gadura
Navikla me, navikla da je s drugima do jutra odvikla me, odvikla i da pomislim na sutra
Stradam i u zemlju propadam stradam jer znam da letim a ipak padam
Otkrila me, otkrila sve do kostiju i koze shvatila je, shvatila sa mnom lako je, sve moze
Stradam i u zemlju propadam stradam k'o zelje puta barbara |
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 15.11.21 16:39 | |
| Zeljko Joksimović
Nisam te zbog lepote voleo
Ovaj tekst je pregledan 180 984 puta
Ja dajem nista ili sve ili volim ili ne i zato volim tebe
Ti nisi samo lepa kao san ti si sve sto zelim ja ti si sve sto trebam ja
Ref. 2x Nisam te zbog lepote voleo godine ti kazu ja sam se u zivotu zakleo i s tobom stario jer jedina si bila ti (jedina ces ostati)
Sve, prolazno je sve samo prava ljubav ne ona ostaje
Ti sve moje tuge lecis za tren sa tobom zauvek ja mlad ostajem
Ref. 3x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic | |
| |
| | | | Zeljko Joksimovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 409 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 409 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|