|
| Zeljko Joksimovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:46 | |
| Lane moje
Kad na te pomislim bojim se da te opet zavolim u modre usne zarijem zube da pravu bol zaboravim
Ref. Lane moje, ovih dana vise i ne tugujem pitam samo dal' si sama ljude koje ne cujem
Lane moje, nocas kreni nije vazno bilo s kim nadji nekog nalik meni da te barem ne volim
Nek neko drugi usne ti ljubi da tebe lakse prebolim
Ref.
Da te vise ne volim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:47 | |
| Ledja o ledja
Ti me poznajes najbolje ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan
Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan
I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas
Ref.
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag
Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje
Ref.
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:50 | |
| Michelle
Cekao sam, draga ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem "Ne"
Ti potrosila si sve dobre prilike sad se vracas meni zato bolje kreni
Jer i ja sam potrosen racun ugasen tu staru tebe ne zasluzujem
Ref. Michelle nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje
Michelle kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc
Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu dobro znam za te price tvoje pretesan je ovaj mali stan
Pa obuci kaput svoj reci samo broj ulicu jos pamtim bolje da te vratim
Jer i on ce cekati a neces priznati njemu ne smes reci sve ces poreci
Ref.
Ref.
Za tebe disem jos, Michelle moja Michelle |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:51 | |
| 9 dana
Devet dana na srcu rana devet noci bez pomoci devet zora i devet mora ovaj kosmar ne prolazi
A ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara
Ref. Da me primi ja ja nisam ziv kad nisi tu ziva je rana na srcu kada ti nisi tu
A kad odes ti mi pucaj pravo u srce jer zivi ko da umire umire bez tebe
Devet dana za devet rana zar ni jedna ne prolazi ako pustis da krv istece veruj necu preziveti
Jer ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:52 | |
| Amajlija
Ti ni malo nemas srama pitas mislim li o nama, ponekad brojis moje nove bore pitas kojoj ime tvoje dao sam
Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja
Ref. Lepa si k'o boginja, boginja lepa ali neverna, neverna losa si amajlija
Jednom si me ranila, ranila i u crno zavila, zavila neces vise nikada
Jedan zivot, to je malo dobar deo vec sam dao, uzalud tebi koja nisi vredna ni koliko suza jedna, za tobom
Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja
Ref.
Drugi nek' ti sudi i lazno nek' te ljubi i proci ces i ti kao ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:52 | |
| Ima nesto u tom sto me neces
Ima nesto u tom sto me neces ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge
Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me
Ref. Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:53 | |
| Ljubavi
Ljubavi, u mome srcu postoji mesto gde nikada ne idem, tamo spavas
Ljubavi, koliko treba mi vremena koliko da te zaboravim, kad mi falis
Prosli su aprili, k'o vozovi kad' prodju izgledalo je da je gotovo postoje mnoga mesta na kojim' nismo bili a neko te drugi odveo
Ref. Ljubavi, mi smo mnogo toga hteli zajedno samo ovo nismo smeli nikada nije smelo da se desi da ja tebe, a ti mene izgubis
Da ja tebe, a ti mene izgubis
Ljubavi, da imas nekog' ja znao bih jos uvek mogu da osetim jer si moja ljubavi, u mome srcu postoji mesto gde nikada ne zalazi, tamo spavas
Prosli su aprili, k'o vozovi kad' prodju izgledalo je da je gotovo postoje mnoga mesta na kojim' nismo bili a neko te drugi odveo
Ref. 2x
Da ti mene, a ja tebe izgubim
Ljubavi, ljubavi, moja ljubavi ljubavi, ljubavi moja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:53 | |
| Lutko moja
Lutko moja, svi me za tebe pitaju niko ne zna u zivu ranu diraju vise mi ne dolazis da za ljubav zamolis skota vise ne volis lutko moja, molim te da mi oprostis
Ref. Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv sve lepo sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak
Vise se ne okrecem ni za jednim prolecem samo usne pokrecem lutko moja, zivim a vise ne disem
Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv u trenu sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:54 | |
| Vreteno
Kada te vidim prorade hormoni jer ti si glavna premija grudi mi tesne, zelje mi pobesne treba mi anestezija
Ma nemoj da si luda ma nemoj da te stid samo mi kazi kuda hoces u zid u zid
Ref. Telo vreteno, svaki pogled u srce me dira bas mi medeno, djavo s tobom ne da mira
Hajde vreteno, k'o da ne znas da nisam od leda meni medeno djavo s tobom mira neda
I samo zudim, hocu da poludim za tvojim somot usnama grudi mi tesne, zelje mi pobesne treba mi anestezija
Ma nemoj da si luda ma nemoj da te stid samo mi kazi kuda hoces u zid u zid |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:55 | |
| Tanana
Nisi ti meni tako fina ni slatka kao mandarina sidji mi malo sa visina i reci sta te zanima
Za tebe ja sam pravi div ja sam pravi div za malo bola bicu kriv bicu malo kriv ali sam dobar sedativ
Ref. Jer ti si tako, tako ta, ta tanana tanja od moga dlana ma, ma, malena taman za moja kolena nisam od kamena, bices voljena
Ta, ta, tanana kosa ti boje lana ma, ma, malena kad padne preko ramena nisam od kamena, bices voljena
Nisi ti meni vise mala nije ti telo od kristala sva od opala i korala ti bi me rado pozvala
Ma samo da te dohvatim da te dohvatim necu da muke naplatim da ti naplatim samo cu da te razmazim |
| | | Gost Gost
| Zaboravljas
Nocas bez glasa ti na mojim vratima na licu ti kisa znam da lije satima i neka lije, bar suze krije jer ne bi hteo takvu da te zateknem i trazim reci, bar to nek spreci da mi tisina vrati dane protekle
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam da l' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla
Ref. Zaboravljas sta smo jednom davno rekli kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu koji sam voleo
Zaboravljas u sta sam te nekad kleo kad ostavjlas, ostavljaj za zivot ceo sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam da l' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla |
| | | Gost Gost
| Zena za sve vremena
I opet sam tu gledam je kako bledi zaticem se kako mislim na tudje i smeta mi sve, ono sto nikad' nije cak i kad' kazem "volim te"
I opet sam tu jasno je sta mi sledi i opirem se, ali malo sta vredi jer se ljubav, ljubav predaje
Ref. A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za ljubav i topao dom
A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za srecu ali ne sa mnom
Al' nisi kriva ti al' nisi kriva ti sto takav sam
Ja opet sam tu na kraju jedne price i cinim sve da si sto vise sama i svaka od njih jedna na drugu lice i uvek na kraju stojim sam
Ref.
Al' nisi kriva ti al' nisi kriva ti
Ref.
Al' nisi kriva ti znaj, nisi kriva ti sto takav sam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:56 | |
| Samo ti
K'o milion dolara si bila a ja lud i mlad tad nisam znao da te cuvam kajem se i sad
Ref. Poludecu od nemira jos trazim te u drugim zenama a samo ti, a samo ti k'o otrov ides mojim venama
Poludecu od nemira jos trazim te u drugim zenama a samo ti, a samo ti a samo ti si mi u venama
Kao senka ulicama lutam umoran i sam ulazim u igru bez aduta blefiram a znam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:56 | |
| Stihija
Ne trazis me, dugo sama boris se pazis da ne uhvatim ti trag svoje poraze svima lako sakrices al' bi poznao te neko davno drag
Ja ne trazim te, umem da ti pobegnem pazim da ne pomislim na nas moje poraze niko ne primecuje to sam samo tebi pricao na glas
Al' dodju mi dani kad' u vazduhu ipak te osetim na cas i znam da places tiho sto zivot nam prolazi bez nas
Ref. Kao stihija, ceo zivot pred ocima sad' vidim ti i ja, sta smo imali nekada jedan svet je pukao na sveta dva
Sad' pusta, a nedodirljiva
Ne trazim te, umem da ti pobegnem pazim da ne pomislim na nas moje poraze niko ne primecuje to sam samo tebi pricao na glas
Ref. 2x
Al' dodju mi dani kad' u vazduhu ipak te osetim na cas i znam da places tiho sto zivot nam prolazi bez nas 2x
Ref.
Stihija, stihija
Jedan svet je pukao na sveta dva sad' pusta, a nedodirljiva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:57 | |
| Varnice
Zasto si, draga moja za druge kao nova za mene ko od olova ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala
Stalno mi trazis mane slutis na crne dane a to mi, duso, ne treba dodji do moga stana zasto da spavas sama kad imas mene, malena
Ref. 2x Ma nek ti oci sevaju ko varnice samo mi dodji, nismo preko granice pa me do zore voli, pa ljubi gde me boli leci me cinima ko aspirinima
Stalno ti nesto smeta brines sve brige sveta samo o meni nikada ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:57 | |
| Sta ce meni vise od toga (duet Haris Dzinovic)
Prolazi ovaj zivot kao reka i na kraju sta te ceka, odlazis prolazi ova noc i moja tuga evo ide neka druga, dolazi (2x)
A ja, ziveo bih samo nocu, dane ne bih dao zora jos da svane sta je zivot, par koraka malo tuge i meraka, ej
A ja, ziveo bih samo nocu, dane ne bih dao zora jos da svane sta je zivot, par koraka malo tuge i meraka malo brate, malo, malo je
Prolazi, mnogo zena pored mene mnogo vina mi kroz vene, prolazi dolazi novo ljeto, novi ljudi svaka ljubav nadu budi, dolazi (2x)
A ja, necu vise da tugujem, necu necu vise da bolujem, necu ja ne mogu bez jarana vina, zena i kafana, hej
A ja, necu vise da tugujem, necu necu vise da bolujem, necu meni treba sto jarana vina, zena i kafana sta ce meni vise od toga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:58 | |
| Najmoje
Zasto dizes svoje obrve kad su stvorene za moje poglede zasto sklanjas tvoje uvojke kad su rodjeni za moje dodire
Gde sam bio sinoc nevazno gde cu biti opet svejedno
Zasto krijes svoje usnice kad su stvorene za moje poljupce zasto cutis i sto ljutis se zar me tvoje oci vise ne vole
Gde sam bio sinoc nevazno gde cu biti opet svejedno samo da mi kazes iskreno dal' jos uvek smo jedno
Ref. 2x Jesi l' moje najmoje kao sto sam i ja tvoje od zivota milije jano moja, oci moje
Zasto dizes svoje obrve kad su stvorene za moje poglede zasto sklanjas tvoje uvojke kad su rodjeni za moje dodire
Gde sam bio sinoc nevazno gde cu biti opet svejedno
Zasto krijes svoje usnice kad su stvorene za moje poljupce zasto cutis i sto ljutis se zar me tvoje oci vise ne vole
Gde sam bio sinoc nevazno gde cu biti opet svejedno samo da mi kazes iskreno dal' jos uvek smo jedno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:59 | |
| Ne dam nikom da te dira
Ne dam nikom da te dira ne dam nikom duso moja, tugo kad bih mog'o da te vratim kad bih mog'o eh da biram ja bih opet bio s tobom (2x)
Ref. Nemam cemu da se radujem samo vinu kad se napijem srce stane kad se seca sad znam sta je to jednom imo onda nemao
Sta sam hteo imao sam svud sam bio duso moja, tugo prevarih se poverovah sada vise niceg nemam nista vise nije ostalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:59 | |
| Milo za drago
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me do kosti zavolis pa ne umes da cuvas i stedis
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku
Ref. Milo za drago, sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje sati kad te ostavim, ljubav nema nista s tim ali nije da te vise ne volim, ljubavi
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me u dusu pogodis a ne umes srce da lecis
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:00 | |
| 7 godina
Kao devica i mila svetica zmija u nedrima djavo u vedrima ma sve sam to znao ja
Ko ruza otrovna i vera neverna moje srce si ko ogledalo sakom razbila
Ref. Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja jer si, jer si, jer si me ko ogledalce razbila
Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja jer si, jer si, jer si me na komade raznela
Dobro znao sam sve sta ide, sta ne ide crno i belo, pola i celo al' ne i ja uz tebe
Ako si probala stvarno si uspela moje srce si ko ogledalo sakom razbila
Ref.
Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:01 | |
| Istina
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Mogao sam s tobom ljubav imati mogao, a nisam, nisi htela ti ostao sam sebi duzan istinu sta je medju nama krilo nevolju
Ref. Sada znam, htela si sve ali je dusi dosta bila prazna rec sada znam, odnosis sve zar prodajes ljubav za greh
Tada sam, mogao sve tvoja je ceznja bila samo prazna rec sada znam, gotovo je ti prodajes ljubav za greh
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Ref.
Sada znam, hocu da znam htela si sve, reci mi da znam ali je meni dosta bila prazna rec jedna prazna rec evo sad, hocu da znam, odnosis sve reci mi da znam zar prodajes ljubav za greh |
| | | Gost Gost
| Dukati
Nemam sna i ova noc mi je preduga a novi dan kao presuda da moram ziveti sam nevera, tvoja k'o senka me pratila a onda maca se latila, muke mi skratila
Ref. Pogledaj, pre nego odem bar me pogledaj pa okreni ledja ne zna laz da vredja k'o istina
A kada umrem ti me ne gledaj svi drugi plakace, ti zapevaj uzmi buket cveca, dukate sa vedja pa drugom daj
Nemam sna i ova noc mi je preduga a novi dan kao presuda da moram ziveti sam nevera, tvoja k'o senka me pratila a onda maca se latila, muke mi skratila |
| | | Gost Gost
| Jos ne svice rujna zora
Jos ne svice rujna zora jos ne trepti list sa gora ne cuje se glas slavuja zoru da najavi
Ne cuje se mizelfira niti svirka od pastira tisina je svud okolo sve zivo pociva
Ref. Neka cveta rosno cvece nek se kiti s njim prolece ja ga necu vise brati jer nije za mene
Ja ga necu vise brati jer ga nemam kome dati kome sam ga darivao zemlja je pokrila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:03 | |
| Draga
Sa neba vedra pravo u nedra slomi mi dusu k'o more jedra
Ref. O, da li me je to prevarila draga moja draga
O, da li mi je sve otislo do vraga moja draga
Ide na istok i zapad malo u mir, pa u napad sve je odglumila sjajno a srce poklonila tajno
Ref.
Hiljadu noci i dana krila je da nije sama i da mi nocima sanja druga iz najboljih dana
Hiljadu noci i dana krila je da nije sama i da mi nocima ljubi druga iz najboljih dana
Ref.
O, da li si me to prevarila, draga moja draga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:03 | |
| Drska zeno plava
Gledas me, al' ne smes da mi pridjes vazna si, kad zovem te da sidjes da ti srce overim, da ti pamet pomerim pa da svima kazem da si moja
Al' narav mi, cudna ovih dana smeta mi, sve osim kosa plava slomi me zavedi, sudbinu odredi pa da svima kazem da si moja
Ref. Da si moja, drska zeno plava poludela mi glava gledas me u oci pravo 'ajde dodji sada lepa si i mlada sta cu kada volim plavo
Drska zeno plava poludela mi glava udaras u grudi pravo necu smedje, necu crno sta cu kada volim plavo
Pricas mi, da tebe ceka neko ma ne bih te, ni minuta ceko odma bih te ljubio, kuci bih te poveo pa da svima kazem da si moja
Al' narav mi, cudna ovih dana smeta mi, sve osim kosa plava slomi me zavedi, sudbinu odredi pa da svima kazem da si moja |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic | |
| |
| | | | Zeljko Joksimovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 416 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 416 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|