|
| Zeljko Samardzic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:34 | |
| Grlica
Sto si to u meni nasla moja tuzna grlice sto su drumovi za mene za tebe su ulice
Tebi treba neko snazan neko jak i siguran a ne covek kao ja od zivota umoran
Nije tebi nocas mesto u mom hladnom hodniku da bi dosla do mog srca neznas tajnu lozinku
Za jednu noc kraj mene ti bi dala ceo svet a ja sve sve sto imam za tvojih dvadeset i pet
Za jednu noc kraj mene ti bi srusila svoj let a ja ni onda nebih imao tvojih dvadeset i pet |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:37 | |
| Ja kunem se u ljubav Spavam, spavam, al' jednim okom vidim da nisi tu jer tebe vode uzbudjenja sve do ujutru odavno prelomio sam, spasa mi nema tuzno i smesno, zar ne, sto sebe krivim za sve
Ref. Ja kunem se u ljubav zbog ljubavi oprastam nek sto put' sam muskarac na zenskoj strani ja uvek sam
I sta ti sa mnom fali na drugom mestu potrazi ti a ja cu da zazmurim i pravit cu se da ne vidim nista ne vidim jer kunem se u ljubav
Spavam, spavam, a jednom rukom kraj sebe trazim te i mirno cekam da te prodju te lude godine odavno prelomio sam, spasa mi nema tuzno i smesno, zar ne, sto sebe krivim za sve
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:37 | |
| Nije on ono sto ti treba
Nije on, nije on a nisam bogami ni ja za bolje ti si rodjena
Zbog jedne uplakane male protiv sebe nocas radim vidi se, hoce da je tesim a ja je celo vece hladim
I savete joj delim ko da sam joj tata ja a Boga molim da ne poslusa
Ref. Nije on, nije on ono sto ti treba a nisam bogami ni ja nema ti, nema ti od nas dvoje hleba za bolje ti si rodjena
Hoce on, hoce on samo da te skine a hocu bogami i ja a sa mnom ti ne ginu najludje vestine bar biraj manje od dva zla
Zbog jedne uplakane male srce mi se nocas cepa pa kao dzentlmen ja vadim maramicu iz svog dzepa
Ref.
Nije on, nije on ono sto ti treba nema ti, nema ti od nas dvoje hleba |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:38 | |
| Sipajte mi jos jedan viski
Sipajte mi jos jedan viski jer srusio se sav moj svet a bili smo, zar ne tako bliski ko galeb i njegov let Sad sve puca oko nas ko pod nogom led
Sipajte mi jos jednu votku nek pomesa se bol greh i dim i dodacu vam jos koju stotku samo da na sve zaboravim Sad sve puca oko nas ko pod nogom led
Ref. Svaki je bar meni par a svaka noc moja najbolja i svaki gost po srcu brat u ovaj kasni, bezimeni sat kad protiv sebe jos jedan gubis rat |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:38 | |
| U vezi s tobom
Kad te sanjam, uvek te sanjam k'o andjela mada znam koliko si dusa zavela
Kada mislim, mislim o tebi a kad ne mislim tad sam pijan, ni prst pred nosom ne vidim
Pa mi dodje da ozenim prvu koju pogledam da se napijem krvi tom crvu sto me izjeda
Ref. U vezi s tobom sve je naopako jako crno nije nego belo hladno nije nego vrelo moze ti se, imas takvo telo
A ja k'o i svi muskarci idem gde me oko baci sta cu kad je ljubav slepa ljubav slepa, a ti tako lepa
Kada lezem, sliku ti stezem tu na grudima kad se budim uvek se budim umoran
Kad u mestu predugo plovim slutim brodolom tesko tebi sa mnom i meni sa tobom
Pa mi dodje da ozenim prvu koju pogledam da se napijem krvi tom crvu sto me izjeda
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:39 | |
| Posle duge veze
Ko da slusa vesti kada je vec ocigledno necemo se sresti, drugo mi je sve svejedno posle duge veze k'o da vreme stalo je a uvek ima posle, tesim se
Posledice srece hoce nazad da te vrate ne zna srce gde si, zelje te u stopu prate posle duge veze sve su krace obmane uvek ima posle, a ima i pre
Ref. U oktobru bice u novembru u novembru bice u decembru bice bolje sto me vise loze meni gore biti ne moze
U oktobru bice u novembru u novembru bice u decembru bice bolje sto me vise loze srce mi bez tebe ne moze
Posle duge veze hrabrost mi je slaba strana koraci u mestu, precice do starih dana ne pale se svetla tamo gde je vecni mrak te iskre u oku nisu znak
Nemam druga posla nego drugoj da se pustim tamo gde si posla, tamo bih da dusu spustim posle duge veze sve cu krace obmane uvek ima posle, a ima i pre
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:39 | |
| Prava ljubav godine ne broji
Ni dvadeset nemas leta pa ti seda kosa smeta kazes da bih htela radje ako moze nesto mladje ko ti kaze to da mladje mora biti sladje
Ref. 2x Zar ne znas da prava ljubav godine ne broji zar ne vidis da mi tvoja mladost lepo stoji ne sudi po ambalazi videces na kraju da i ove ruke moje milovati znaju
Ako se muskarci dele na zelene i na zrele priznat cu na ove bore svakom mladjem deset hore ko ti kaze to da mladje mora biti sladje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:40 | |
| Sve je moje tvoje
Ovih dana govore mi svi da si samnom ti iz koristi ako ikad vidim to i sam ne plasi se sve cu da ti dam
I onda kad umrem ja ostavit cu tebi novac, zlato da ti sja da ugodis sebi
I onda kad umrem ja zivi u veselju bit cu tu da ipunim svaku tvoju zelju
Ref. Sve je moje tvoje samo reci ne pitam za cenu nista nije skupo kad kraj sebe imas pravu zenu
I reci cu svima sto me zovu i slepim i glupim dobro je dok imam cime da je kupim
Kad sam s' tobom kisa ne pada osecam se jak k'o nekada mome licu vratila si sjaj kad sam s' tobom ne mislim na kraj
I onda kad umrem ja ostavit cu tebi novac, zlato da ti sja sa ugodis sebi
I onda kad umrem ja zivi u veselju bit cu tu da ipunim svaku tvoju zelju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:40 | |
| Zeljo moja
Negde bez mene smeje se tvoj smeh negde bez mene greje se tvoj greh tebi zivot dalje tece a ja sedim svako vece sam zeljo moja
Negde bez mene laze tvoja laz negde bez mene igra ima draz uzivaj u svojoj moci ti kraljice mojih noci ej, zeljo moja
Ref. 2x Kad ti dosadi sloboda predji opet stari most iznad uzburkanih voda u svom domu budi gost
Negde bez mene laze tvoja laz negde bez mene igra ima draz uzivaj u svojoj moci ti kraljice mojih noci ej, zeljo moja
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:41 | |
| Trebace ti
Pre nego sto ti kazes da je kraj zavodljivo me pogledaj jer tvoje oci lazu tako moje usne nikad znale nisu
I pre nego li odes s njim samo to obecaj mi da setices se mene kad ti ljubav opet upadne u krizu
Ref. Ponesi svoje kreme i haljine al' cetkicu za zube ostavi jer trebace ti pre il' kasnije kad njegovo ti rame dosadi
Odnesi svoje drago kamenje al' ostavi to rublje crveno jer trebace ti pre il' kasnije kad pomislis na mene ponovo
Koliko puta odes zauvek koliko puta meni vratis se toliko novih ljubavi si imala u trenu sto izblede
Jer meni mozes reci sve i pohvale i uvrede jer tvoju mladost nerazume niko kao ove moje sede
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:41 | |
| Udala se moja crna draga
Udala se moja crna draga, otisla mi kao mladost s praga, daleko, u pravcu proleca
Jutros mu je i sina dala, imenom ga mojim nazvala, a kaze da me se ne seca
Ja sam bio poslednji, sto ti je krisom u sobu svratio, one noci kad sam te, na -10 za Beograd pratio
Ja sam bio poslednji, kome si tada srusila muski san, mogu valjda prvi bar, da ti se javim i sina cestitam
Da joj pisem nikad nije dala, pokloni su ostali bez "hvala", da dodjem, nikad me nije pozvala... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:42 | |
| Slutim
Nocas nek' mi dah odnesu hladni vetrovi Dusa mi se razbolela zato kriva si Tebe nikad nema kad je najbolnije A sad sam sa suzom osta, eto to mi je
Ref: Slutim da me ne volis Slutim kako noci provodis Slutim sve zaboravljas Odlazis i zauvek me ostavljas
Voleo sam slepo pa se nisam stedeo Uz tebe sam ostario i osedeo Hladna soba nemir budi tera me na zlo Zar te moj bol cini srecnom zar si htela to
Ref:2X |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:42 | |
| Ovo malo duse
Kad mi tvoje usne poslednju odnesu nadu nek' i moja senka od mene ledja okrene do suza boli pricaju vec svi po gradu kako si zeljna promene sa nekim duplo mladjim od mene
Ref. 2x Ovo malo duse, ne dam da mi druge kradu ovo malo duse, sto mi ostalo ovo malo duse, ostavljam na tvome pragu gazi je sto duze moja nevero
Prosjak nisam bio al' za tvoju ljubav molim nek' me tvoje srce barem ponekad pomene do suza boli pricaju vec svi po gradu kako si zeljna promene sa nekim duplo mladjim od mene
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:43 | |
| Prelila se casa moja
U zivotu ja sam bio i gospodin, i skitnica nekad zvijezda vedra lica nekad prosjak sa ulica
U zivotu ja sam bio kockar, sanjar, lutalica i slobodna bijela ptica koja leti snena lica
Ref. 2x Prelila se casa moja dosta mi je avantura dosta mi je tog zivota punog bola, punog strasti ne moze se, ne moze se od zivota vise krasti
U zivotu ja sam bio sve sto covjek moze biti i zbog tuge ili srece znao cesto suze kriti
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:44 | |
| Ostala si uvijek ista
Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje
Nikada te vise pronasao nebi da se juce nismo videli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada
Ni slutili nismo da cemo se sresti pod svijetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ref. Ostala si uvijek ista i ove suze na licu mom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:45 | |
| Obrisi suze, draga
Obrisi suze, draga obrisi suze jer citav je zivot pred nama necu dozvoliti, mila da jos jedanput ostanes tuzna i sama
Ref. Ti ne znas, jedina moja kako su tuzni bili dani bez tebe zato sto nisam sa tobom kako sam cesto, draga, mrzeo sebe
Obrisi suze i veruj svaka me vrela kap pece i boli tuga se vratiti nece jer je kraj tebe covek koji te voli
Obrisi suze, draga obrisi suze jer citav je zivot pred nama necu dozvoliti, mila da jos jedanput ostanes tuzna i sama
Ref.
Jer je kraj tebe covek koji te voli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:46 | |
| Nije za te
Daj da ti budem samo hir a nikad zelja neka me srce upamti kao prijatelja znaj da pred tobom dug je put a predamnom korak, dva
Ti, nemas ti o ljubavi pojma, milo moje samo da djavo ne cuje te zelje tvoje to sto me budna sanjas sad cinis da sam opet mlad to je zabluda
Ref. Nije za te laznoga srebra sjaj u kosi nije za te onaj ko s sobom tugu nosi nije za te meni za vratom jesen dise dok na prolece mirise
Nije za te stari jedrenjak na sred mora nije za te ovaj hleb sa sedam kora nije za te meni za vratom jesen dise dok na prolece mirise dodir tvoj
To sto me vidjas svaki dan to je list na vetru i kad me kisa jesenja zaustavi u letu znam da ces reci sve je laz kada jednom pogledas ti to dobro znas
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:46 | |
| Predji preko svega
Da je bila bolja jos bih s njom bio ime bih njeno od tebe krio to je bila zena za jedno vece i mene vise od tebe pece
Sada te molim predji preko svega na oba oka bar na tren zazmuri ne pati sreco makar ni zbog cega kad znas da te volim predji preko svega
Ref Pa mi sedi, pa mi sedi ko nekad u krilo pa mi reci nije vazno ono sto je bilo
Pa mi sedi, pa mi sedi ko nekad u krilo nemoj sreco nemoj da mi budes zlopamtilo
Znas da te volim predji preko svega
Muskarac svaki bar jednom zgresi ali da prizna tesko se resi spavao jesam s zenom drugom al' sam zbog tebe ustao s tugom
Sada te molim predji preko svega na oba oka bar na tren zazmuri ne pati sreco makar ni zbog cega kad znas da te volim predji preko svega
Ref.
Znas da te volim predji preko svega |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:47 | |
| Od ponedeljka do ponedeljka
Jos ne mogu sasvim da se povratim od soka da zaboravim na tebe nema sanse, nema roka ma nisam ja karakter da na tebe vise ne mislim
Svako vece, svako jutro mi je slobodno al' mi srce jos za drugu nije prohodno ma nisam ja karakter da na tebe vise ne mislim
Ref. Nije meni draga moja vise do mene zivim samo da mi tebe neko pomene za tobom jos patim ja, jos za tobom od ponedeljka do ponedeljka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:47 | |
| Lovac na potezu
Ni levo ni desno gledaj pravo u mene jer sve mi je tesno kad osetim taj miris zene
Pogledaj kako se ponasas ko da sam piun u tvojim rukama ne daj se, za koji minut ces umreti za mnom u slatkim mukama
Voleces me kao Ana Karenjina pijana bez vina zbog mene poci ces pod voz nagazices polje puno mojih mina bices samo moja, moja Ana Karenjina
Ref. Pazi se, sama si htela opasnu vezu lovac je opet na potezu pazi se, kasno je kada osetis jezu lovac je nocas na potezu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:48 | |
| Ljubim ti okice zelene
Ljubim ti te okice zelene ljubim ti te usnice rumene ljubim te, ljubim te ljubim te cijelu jer si ti rodjena za mene
Milujem ti kosice svilene milujem ti ruzice nevine milujem, milujem te milujem te cijelu jer si ti rodjena za mene
Ref. Najdraza moja za me si rodjena jedina moja meni si sudjena za tebe zivim za tebe umrijecu i sve dok zivim o tebi pijevacu
Ljubim ti te okice zelene ljubim ti te usnice rumene ljubim te, ljubim te ljubim te cijelu jer si ti rodjena za mene
Milujem ti kosice svilene milujem ti ruzice nevine milujem, milujem te milujem te cijelu jer si ti rodjena za mene
Ref. |
| | | Gost Gost
| Ljubavna adresa
Otis'o je na kraj sveta nek mu je sa srecom castice i tebe nebo srecom vecom da poludis, da se predas reci mi da ne bi naci ces ti nekog slicnog sebi
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne
Ref. Kad ostanes bez para bez srece i drugara jos uvek nesto lepo moze da se desi
Kad najmanje se nadas u depresiju padas jos uvek nesto lepo moze da se desi kad sretnemo se jednom na ljubavnoj adresi
Nigde nikog oko tebe pa ti se ne zivi sakrili ti sunce zli oblaci sivi glavu gore, bice bolje sred nebeskog gnezda iza tebe jedna sija zvezda
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Moja si moja
Ako ponovo dodjes u drustvo sa njim to ce biti tvoj poraz pomiri se stim bolje odmah promeni i kafanu i grad il' mu ledja okreni il' priznaj mu sad
Ref. 2x Moja si moja zauvek moja i kada ga ljubis pred svima ta bolna praznina u srcu sam ja
Moja si moja zauvek moja sta je to gordo u tebi prezivela ne bi da drugoj se dam
Ako ponovo dodjes sa njim za moj stol da mi povredis ponos i naneses bol bolje sakrij' tu nemoc u pogledu svom jer ti dusa jos spava na ramenu mom
Ref. 2x
I kada ga ljubis pred svima ta bolna praznina u srcu sam ja sta je to gordo u tebi prezivela ne bi da drugoj se dam
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:49 | |
| Ljubav je sudbina
Znam da moje si ogledalo i onda kad me nema kroz tebe mene vide svi i zato cutim svoje tuge pomalo bilo je mnogo zena al' samo ostala si ti
Ref. Prestao sam razloge da trazim sto te volim, sto sam samo tvoj prestao da brojim tvoje lazi na kraju, ti si ipak bila izbor moj
I zato necu ruzno pricati o tebi ni pred Bogom, ni pred ljudima ne voli se neko sto se mora nego sto je ljubav sudbina
Znam da moje si ogledalo svud' i u svako vreme svi oni znaju cija si i zato cutim, glumim ko da nemamo brige ni probleme nemoj nas lako izdati
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:50 | |
| Lice ljubavi
Nezno i opasno lice ljubavi sreo sam prvi put kad meni prisla si i ne pitam kuda ides ni odakle dolazis samo da moja budes ti
Lepo i surovo lice ljubavi znalo me kupiti za malo neznosti niko mi rekao nije da nema srecne tuge kao ni tvoje vernosti
Ref. I kad si uzela sve i kad si otisla s njim i ako zeleo sam, nisam mogao da te ne volim i kad si ranila me pod noge bacila sve bila si bolja od svih, jos uvek ima tvoj lik lice ljubavi, lice ljubavi
Rekli su bolje nam vreme dolazi kada ce poslednji, prvi postati zato i cekam da dodjes da mojom ulicom prodjes ja cu ti korak poznati
Nezno i opasno lice ljubavi lepo i surovo lice ljubavi niko mi rekao nije da nema srecne tuge kao ni tvoje vernosti
Ref. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic | |
| |
| | | | Zeljko Samardzic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 410 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 410 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|