|
| Zeljko Samardzic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zeljko Samardzic 05.04.10 22:34 | |
| First topic message reminder :
Grlica
Sto si to u meni nasla moja tuzna grlice sto su drumovi za mene za tebe su ulice
Tebi treba neko snazan neko jak i siguran a ne covek kao ja od zivota umoran
Nije tebi nocas mesto u mom hladnom hodniku da bi dosla do mog srca neznas tajnu lozinku
Za jednu noc kraj mene ti bi dala ceo svet a ja sve sve sto imam za tvojih dvadeset i pet
Za jednu noc kraj mene ti bi srusila svoj let a ja ni onda nebih imao tvojih dvadeset i pet |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 23:04 | |
| Ne trebam ti vise ja
Ne trebam ti vise ja, ni za sta ni za krevet, ni za sto ne trebam ti, ama nikako ni sad, ni ponekad ni star, ni mlad ni za dobro, ni za zlo ne trebam ti, ama nikako
Ref. Ramenima, smo se dotakli ramenima, nebo i zemlju smo pomakli
Ramenima, smo se dotakli i zauvek jedno smo drugom promakli
Ne trebam ti vise ja, ni za sta ni za vece, ni za dan ni sam ti ja, vise potreban ni moja rec, ni glas cak ni za spas ni da svet ti propada ne trebam ti ama nikada
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 05.04.10 23:04 | |
| Plakao sam kao zena
Bio sam dobro cele zime sve bolje spavam, manje pijem al' sinoc zamislih te s' drugim i poseknuoh se dok se brijem
Pravi muskarac, ma djavola u mome telu, sada stanuje bol ljubav je igra, bez pravila i nikad ne znas, ko je jaciji bol
Ref. 2x Plakao sam kao zena druze moj plakao i plakao prisao sam nekoj zeni neznanoj i nisam je ni takao
Bio sam dobro cele zime ko reka usporenoh tecem al' kada spomenuh ti ime na zar cigarete se opecem
Pravi muskarac, ma djavola u mome telu, sada stanuje bol ljubav je igra, bez pravila i nikad ne znas, ko je jaciji bol
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic 30.07.10 20:30 | |
| Letnja draga Mesala se krv sa secerom ovog leta Gospodnjeg mesace se usne s cemerom kada padne prvi sneg
Jer u leto, sto sunce napise to u zimu hladan vetar obrise
REF. Ljubi me, moja letnja draga ostrva jos su puna blaga al' ne veruj kad ti kazem - zvacu ne veruj, jer znaj da slagacu
Ljubi me, leto mi produzi suzu mi ostavi na ruzi al' ne veruj sto srce ti obeca letnje se drage u zimu niko i ne seca
Jos smo ispod iste zastave spavaj nocas kraj mene bice dana da nas rastave kad se zemlja okrene
Jer u leto, sto sunce napise to u zimu hladan vetar obrise.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Samardzic | |
| |
| | | | Zeljko Samardzic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 241 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 241 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|