|
| Zeljko Joksimovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zeljko Joksimovic 03.06.10 0:46 | |
| First topic message reminder :
Lane moje
Kad na te pomislim bojim se da te opet zavolim u modre usne zarijem zube da pravu bol zaboravim
Ref. Lane moje, ovih dana vise i ne tugujem pitam samo dal' si sama ljude koje ne cujem
Lane moje, nocas kreni nije vazno bilo s kim nadji nekog nalik meni da te barem ne volim
Nek neko drugi usne ti ljubi da tebe lakse prebolim
Ref.
Da te vise ne volim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:04 | |
| Crnokosa
Jutro budi me vazduh mirise na nevolju jutro krevet moj veci je za broj ti nisi tu i kada razmislim ne mogu a da ne mislim
Ref. Sve sto sam ti radio sebi sam uradio nisam znao sam sta hocu dok si cekala me nocu topla, pospana i bosa
Poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa, crnokosa
Sad znam da mnogo pre ti si znala sve i cutala ma nek te sanjaju al' ja te imam tu meni saputala dugo se borila, od svega se umorila
Ref.
Moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa, topla, bosa pospana moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa |
| | | Gost Gost
| Hej, ljubavi stara
Hej, ljubavi stara glumis mi za Oskara kako nema para da bi sa mnom ostala
A ide zima i tebi ko drugima trebace neko u tim hladnim nocima a ja, bicu daleko
Ref. 2x Sama ne znas gde bi mislis da se ne vidi htela bi i nebi ko ce da ti ugodi
Ostavi me opet ako ti se ne svidi samo nocas ne idi
Hej lane moje valjat' ce za oboje kada se spoje usne tvoje i moje
Jer ide zima i tebi ko drugima trebace neko u tim hladnim nocima a ja, bicu daleko |
| | | Gost Gost
| Habanera
Ti sto imas kuda, a ja nemam ti otrovno vino, ali zena moja je casa prepuna a ruke gladne kad te nema
Smeh, rekla si nije to afera greh kida ti dusu sa revera tako nezna, tako okrutna i lazno moja habanera
Ref. Prodala bi me samo da bi krala tudje dodire, boljeg nisi znala trosila si laz, sve bez izuzetka zivela si bez kraja i pocetka
Tako nezna, tako okrutna i lazno moja habanera |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:05 | |
| Devojka
Odavno ne idem za zivotom za ljubav lenj sam o tom potom jer znam, tu negde postojis ti
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref. I sve je kao pre jos si moj andjeo u srcu devojka sa polja zelenih koju sam voleo
I vraca mi se sve daleki mali grad i moja devojka sa polja zelenih sto ne znam gde je sad
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam otom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref.
Ref.
Sto ne znam gde je sad
Sve je ko pre, moj si andjeo jedina si koju sam voleo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:05 | |
| Idi na put
Idi na put vrati se kao devojka koju sam nekad davno voleo promeni sve nek samo jedno ostane ono srce koje sam ti slomio
Ref. Nemam snage za kraj zato molim te sama idi ja sam takav i to se vidi da ti srce kidam sloj po sloj
Nemam snage za kraj ja to ne umem da izvedem kad ne volim nisam leden i tebi je jasno nikada ja nisam bio tvoj
Idi na put ponesi moje tragove da budem tu kraj tebe dan il' dva polako sve vremenom neka nestane i polako nek iz tebe odem ja
Ref.
Nemam snage za kraj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:06 | |
| Idu dani
Jednom kad se vratis sve ce biti deo proslosti sve, osim moje ljubavi
Srce me zaboli kad se setim da sve proslo je sve, osim ljubavi moje
Ja cekacu te do sitnog sata i nosicu tvoj dah oko vrata ti samo sapni kao lani idu dani, idu dani
Al' je bilo boli u tim lepim, tamnim ocima sto jos ih sanjam nocima
Ja cekacu te do sitnog sata i nosicu tvoj dah oko vrata da opet vidim tvoje lice mala, bela gospodjice
Mala, bela gospodjice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:06 | |
| Mila moja
Ako te zivot odnese negde daleko, ja bicu tu jer znam da pratila si snove tebi oprosticu
Neka djavo odnese i moju dusu, platicu tebi ludovanja prastam a sebi ne mogu
Ref. Mila moja, briga me za to samo moja ti jedina si bol mila moja, ja prastam ti za sve samo moja, volim te
Na dusu neka mi stave neka mi sude sto nisi tu tebi ludovanja prastam sebi ne mogu
Bila bi sreca kad bi se sreli slucajno i da previse mi znacis ja bih ti rekao
Ref.
Briga te za to ti jedina si bol prastam ti za sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:07 | |
| Lud i ponosan
Ko u tebe veruje ko ti telo oseca da ti laze naivno ne zna niko kao ja
Da ti glasa ne cuje i da glavu okrene kad mi gledas lice, zna zna li iko kao ja
Ref. O, ja mogu da te s kraja sveta vratim jedini, za svoju ludost da ti malo platim isto sam i lud i ponosan
Ref.
Na to
O, ti bi dalje al' se uvek vratis ma nemas gde a ni sama ne znas to da shvatis sam Bog zna, sto bez tebe ne mogu a bolujem kad smo zajedno
Tvoja put po meni je kao mleko prosuta i sve tvoje odaje ne zna niko kao ja
Boze nije tako, znam al' ne znam sta se desava sto te vise znam, k'o prst sve mi teze
Ref.
Na to |
| | | Gost Gost
| Pola srca
Neko je nocas pijan od srece a ja ni od crnog vina sto niz grlo tece
Vec vidjena s drugim a ja se jos nadam umesto leta ja sve nize, nize padam
A ti, tebi lako je
Ref. Dao Bog da te srce kao mene zaboli da ti onaj kojeg volis neku drugu pozeli i kad' padnes ti do dna tad' znaces gde sam sada ja
"Zaboravi, svako krst svoj nosi" to si rekla mi nesto sto je juce bilo danas tebi ne znaci al' kad' zbrojim dva i dva ti si jos uvek najbolja jer bez tebe ja sam pola coveka pola duse, pola srca doveka
Neko je nocas mokar do koze a ja bih veceras bar iz svoje, da se moze
A ti, tebi lako je
Ref.
Ref.
Pola duse, pola srca doveka pola duse, pola srca doveka |
| | | Gost Gost
| Zovi me
Kao ti nijedna zemljom ne hoda nijedna zemljom ne dise a to me boli najvise
Otkuda tu posle toliko vremena da slucajno se sretnemo skidas mu ruku s ramena
Ne idi ovim putem ne zelim cak ni senku tvoju ulica sto u gradu a ti si eto birala moju
Tisina, zdravo u prolazu odlazim sada u svome porazu
Ref. Zovi me nekad kada si sama i niko nece to da zna niko u sobi sa mnom nije i samo pitaj kako mi je barem jednom da kazem dobro sam
Zovi me, pozovi me
Ne idi ovim putem ne zelim cak ni senku tvoju ulica sto u gradu a ti si opet birala moju
Tisina, ne pita kako si ako si srecna onda neka si
Zovi me nekad kada si sama budna do jutra kao ja kada ti on iz kuce krene kada zamirise na mene onaj maleni hodnik koji znam
Ref.
Barem jednom da kazem dobro sam |
| | | Gost Gost
| Tebi se dive
Jos se budim umoran jos mi uvek krades mir krijem trag od duhova i na dusi vreo zir
Ako je ljubav laz i ja sam uvek lagao a najvise, a najvise sam tebe slagao
Ref. Tebi se dive, a niko ne zna sta sam prosao a mene krive, da nikad' ti se nisam nasao
Kada prodjes ulicom znas da uvek osetim i kad' se zvezda otkine znas na koga pomislim
Jer, ako je ljubav laz i ja sam uvek lagao a najvise, a najvise sam tebe slagao
Ref.
Ref. 2x
Tebi se dive, a niko ne zna sta sam prosao a mene krive |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:08 | |
| Sto moras da znas
Sto moras da znas sta je ljubav i kako se voli sto moras da znas
Sto moras da znas sta je sreca i kako tuga boli sto moras da znas
Sto pitas me to zasto cutim kad' ne zelis nista sto pitas me to
Sto moras da znas da l' se ljutim je li drago ista od nas ostalo
Ref. Sto moras da znas kuda idu svi tuzni, svi nesretni sto moras da znas sta mi znace ti pokusaji nespretni
Iako nije k'o pre iako ne volis me
Zar vazno je to sta se cuti kad' nestanu reci to ne pita se
Zar vazno je to ko se ljuti a kome drago nije kad' kasno je sve
Ref.
O cemu razmisljam kada ostanem sam
Sto moras da znas kuda idu sa duse teska bremena sto moras znas sta ti znaci kad' nema vise vremena
Iako nije k'o pre iako ne volis me sto moras da znas sto moras da znas
Sto moras da znas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:09 | |
| Petak na subotu
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo
Ref. 2x Petak na subotu svi pevaju, luduju samo ti si tuzan druze moj znam da srce ne bira ma nije ona jedina samo nocas ne misli o njoj
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo |
| | | Gost Gost
| Ono nase (nekad sto bejase)
Nikada vise kao nekad i vise nista nisam tebi ja kada hladno rekla si mi ne tad k'o da si me ubila
Ti nikad neces znati gde se krijem ja i gde je nasa ljubav nestala al' cuces ovu pesmu da te seti na nas
Ref. Zali, draga i ja cu zaliti stegni srce, nemoj plakati pamti, draga i ja cu pamtiti ono nase nekad sto bejase
Kada sklopim oci secam se zive ograde i stare kapije tu su mi grudi palile usne ti zrele maline
Ti vise ne znas gde se sada krijem ja i gde je nasa ljubav nestala al' cuces ovu pesmu da te seti na nas |
| | | Gost Gost
| Ne treba ti neko kao ja
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla
Jesi to ti, ti, mila ili si mi se snila jesi to ti na ulici krpa mura ja sam sa njom, ti s njime ne znam mu ja ni ime jesi to ti, ti, ljubavi
Ref. Ko bi rek'o da si nekad moja bila sta je bilo niko ne mora da zna idi, nekom drugom budi dobra vila ne treba ti covek kao ja
Jesi to ti na delu vidim ti greh na celu jesi to ti na ulici krpa mura ja sam sa njom, ti s njime ne znam mu ja ni ime jesi to ti, ti, ljubavi
Ref.
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla ne treba ti covjek kao ja
Ko bi rek'o da si nekad moja bila sta je bilo niko ne mora da zna idi, njemu sada budi dobra vila ne treba ti neko kao ja
Ref.
Ma ne treba ti covek kao ja
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:10 | |
| Nema tebi doveka
Gde da krenem, kud da se denem gde mi je skloniste kad je samo u tvome srcu bilo moje skroviste neko drugi zlato moje sada mrsi kose tvoje
Ref. Nema tebi doveka nema takvog coveka kakav sam ti bio ja prokleta ti dusa ta
Nema tebi doveka nema takvog coveka kakav sam ti bio ja vise nikada
Sto da zivim, koga da krivim s kim da se pobijem jer od muke jos samo mogu posteno da se napijem neko drugi zlato moje sada mrsi kose tvoje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:11 | |
| Nije do mene
Ja dobro znam, da nikad vise necu biti tvoj pokusavam, da zaboravim ti ulicu i broj i kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv sto svojim putem ide sudbina sto verov'o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ref. Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana a nije do mene, ma nije do mene
I kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv kad svojim putem ide sudbina sto verov'o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana
Ma sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane a ti ne zelis to sa ove druge strane usana ma nije do mene, a nije do mene |
| | | Gost Gost
| Karavan
ti dzabe sakrivas pogled pod velom u svitanju belom on nije ni malo naivan znaj
kad bude saznao da si se dala i dusom i telom nema ti pomoci tu ti je kraj
zato doci cu po tebe ja zveckacu sjajnim mamuzama nogom cu vrata razvaliti svako da primeti od njega te moram uzeti
ne treba ti paravan niti njegova kola ni stan sedi u moj karavan da te vozim dok ne svane dan
ti sa mnom imaces svilu i zlato ne brini za to sada priznaj i reci mu to
s njim samo tones sve dublje i dublje k'o u zivo blato znaj ja te mogu povesti u raj
zato doci cu po tebe ja poznaces me po mamuzama nogom cu vrata razvaliti svako da primeti od njega te moram uzeti |
| | | Gost Gost
| Balada
Nisam te terao vatru da diras i nisam hteo da zadam ti bol sama si trazila pricu o meni a to je opasno, srce je to
Ref. Prva si pocela, prva si pitala zasto sam tuzan kad se budim i ja sam priznao, sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim
Prva si pocela, prva si pitala sad budi hrabra, daj ne placi sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem vise od tebe ona znaci
Zasto si trazila kljuc moje duse to je opasno, srce je to |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:12 | |
| Dajem rec
Nikad' nisi rekla sta te moje nervira a sve ti je na srcu ostalo
I sad' mi kao gozbu sve na stolu serviras a gorko li je sve i oporo
Nisi rekla kad' je trebalo cemu reci kad' je prekasno
Ref. Kad' dan malo tuge prolije necu pustiti glas a kada noc malo vina dolije dacu rec da zaboravljam na nas
Dosli smo do zida vise nema nikuda odavno se put izgubio
I znam zasto kazes da ti lice ne diram jer bi' te za kraj poljubio
Nisi rekla kad' je trebalo cemu reci kad' je prekasno
Ref.
I neka lazi rekla si svaku od njih ti dopustam al' onu da si samo moja e, tu ti laz ne oprastam
Na dan kad' se tuga prolije dacu rec da zaboravljam na nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:12 | |
| K'o da ne postojim
Brate moj, sve sto imam ja sam dao njoj i tebe cu, a znam da zalicu zadnji poklon svoj ja dacu njoj ruku za kraj, dve za oprostaj
Ref. Pozurite, produzite ipak javite se broj moj znate, samo molim te pazi kako mi je vozis brate moj kad vidis me, da ti ja na putu negde stojim gazi brate ko da ne postojim
Brate moj, budi dobar uvek prema njoj cuvaj je ti za mene ne brini i da trazim je ti reci ne samo budi grub, moli te tvoj drug |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:13 | |
| Jesi li me volela
Stoijm tu pred tobom bas kao pred Bogom u mojoj dusi samo stid sto sam varao, sto sam lagao a ti ni da progovoris
Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je
Ref. 2x Umrecu a znati necu jesi li me volela zora ce ne pali svecu sram me i da te pogledam
Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:14 | |
| Nepoznat' broj
Mnogo ruznih stvari, znam nekada sam ti ucinio a tesi se, ni sebi nisam dobro tad' ni mislio
Sad' nemam svoje "ja", znam nemas ga ni ti jos curi mi niz ledja kad' ponos ne gleda, ukradi me od sna nemoj to da te vredja
Ref. Stoj, sutra bice vec dvocifren broj dana kako ti nisam bas svoj jesmo li mi zasluzili da se zavrsi tako
Stoj, kad' pozove te nepoznat' broj onda zovi se, nemiru moj smiri me kako umes ti samo ti
Postoje razlozi sto zameras mi ti znam ih napamet oprosti, nisam znao da volim te k'o taj drugi svet
Sad' nemam svoje "ja", znam nemas ga ni ti jos curi mi niz ledja kad' ponos ne gleda, ukradi me od sna nemoj to da te vredja
Ref.
Korak po korak do kraja, ja gazim do daske pocepacu maske kad' pokriju lice istine i zube stegnucu kad' zaboli me molim te, javi mi se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:14 | |
| Rintam
Rekla si mi sve sto si imala godinama si cutala rekla si i da si me volela zaboga jer si morala da sam Dunav ti bi me presusila
Tebi dajem sakom i kapom a ti me u bedu otera uzimas i trazis, al nikad ne dajes to sto dajes drugima
Dal da stvarno skocim s mosta para nikad dosta dobro i ziv ostadoh
Ref. Ja rintam, rintam po celu noc i dan samo tebi da dam rintam i druge ne gledam vidis kako propadam
Ja rintam, rintam po celu noc i dan samo tebi da dam rintam a tebi malo je sta bi vise od mene
Sad mi kazes malo je kule i gradove da ti osvajam sad mi kazes malo je zlato i dzindjule da ti poklanjam stani malo stani zar te nije sram |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic 03.06.10 1:17 | |
| Pesma sirena
Nemirna i nezna ti nestvarna i tiha ti kao senka, obecana vetru dubinu sanjas k'o sirena
Nevina i snena od mesecevih mena do dugih sena ti cekala si ljubav kao stena i verovala momku svom kao kap
Ref. Kao val, nosila je pesma preko mora zavela je pucinu i zal otela je danicu od zora ranice i moju dusu ta pesma sirena
Ta nedostizna arija je samo ceznja prica bez pocetka i ostvarenja dal' istina je i samo varka
Ta oseka i plina more i daljina lepota njena a ljubav iz dubina je tako verna kao val, koja nema kraj
Kao val, nosila je pesma preko mora na sve strane sveta cujem glas
Kao val, nosila je pesma preko mora zapela je pucinu i zal otela je danicu od zora na sve strane sveta cujem glas |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic | |
| |
| | | | Zeljko Joksimovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 344 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 344 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|