|
| Mourinho razmišlja o preuzimanju Reala | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Mourinho razmišlja o preuzimanju Reala 18.05.10 18:08 | |
| TRENER Intera Jose Mourinho prije nekoliko dana rekao je da će odlučivati o svojoj sudbini nakon finala LP-a. Tad Inter još nije osigurao prvenstvo, no u tjednu pred finale Lige prvaka postaje sve jasnije da Mourinho zaista odlazi. Moratti: Mislim da odlazi Prvo je predsjednik Intera Massimo Moratti rekao: "Uživao sam u svakom danu njegova boravka u Interu. Toplo se nadam da će ostati, ali ako me pitate što prognoziram, onda imam osjećaj da će nas napustiti. Napravio je mnogo toga, a vjerujem da će svemu dati i krunu, odnosno da ćemo za nekoliko dana biti prvaci Europe", poručio je Moratti. U utorak je Mourinho još jednom pričao o svojoj budućnosti te talijanskim novinarima odgovorio da ne želi savjetovati ime svog nasljednika. "Jako sam miran, rezultat finala neće utjecati na moju odluku o budućnosti. Moj nasljednik? Kad je klub birao mene, odabrao je dobro. Kad ponovno bude morao birati, opet će izabrati pametno. O budućnosti ću razmišljati nakon finala. Nisam o tome još razmišljao. Imam ugovor do 2012. ili 2013., ne sjećam se dobro... Ne želim spominjati nikoga, jer možda to budem ja", demagoški je nastavio Mourinho. "Razmislit ću o Realu" No logično je zaključiti da ga Real Madrid privlači, pogotovo nakon što iza sebe ima sezonu bez trofeja. Put za Mourinha kao da je utrt... Četiri dana prije finala Portugalac je u razgovoru za Gazzettu ipak naveo na razmišljanje rekavši: "Nisam trener Reala, no to je problem osobne zadovoljštine, radi se o tome da se osjećate poštovanima. Razmislit ću o tome", a na kraju je dodao kako u njegovim razmišljanjima novac neće igrati ulogu. "Nije stvar u novcu, Italija me ne poštuje", rekao je Mourinho, dodavši da je Inter momčad koja svakog trenera čini boljim. index | |
| | | | Mourinho razmišlja o preuzimanju Reala | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 434 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 434 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|