|
| Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu 21.04.10 20:12 | |
| Sve je uzavrelija atmosfera uoči prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj će, u utorak, nogometaši Intera na svom San Siru dočekati Barcelonu. Trener gostiju Josep Guardiola i njegov igrač Dani Alves održali su konferenciju za novinare nakon što su 12 sati proveli u autobusu vozeći se prema San Siru. Razlog takve vrste puta je kolaps zračnog prometa. Vozio bih se još i duže samo da igramo polufinale Lige prvaka. Nema dvojbe što bi prije prihvatio. Desetosatnu vožnju i igranje polufinala ili sjedenje doma i gledanje polufinala na televiziji - rekao je trener Guardiola i dodao: Igramo protiv jake momčadi Intera. Igramo protiv najboljeg trenera na svijetu Josea Mourinha. Osvojio je naslove u Portugalu, Engleskoj i Italiji, te je dvoboj protiv njega za mene velika motivacija. ( Vijesti.ba / Sportin.ba ) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu 01.05.10 22:03 | |
| Posto znamo kako se ovaj duel zavrsio nekoliko bisera g. Murinja:
Za dvesta godina Barselona je uzela jedan evropski kup. Ja sam trener nekoliko godina, pa sam osvojio vise.
Arsen Venger je voajer.Stalno viri kroz nasu kljucaonicu.
Da sam hteo laksi posao ostao bih u Portu. Udobna fotelja, trofeji, Bog a iza Boga ja!
Da mi je Abramovic pomagao na treningu bili bismo zadnji na tabeli. Da sam ja njegov finansijski savetnik, bankrotirali bismo.
Niko na svetu nije savrsen, a ja sam taj niko! | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu 01.05.10 22:26 | |
| Ma Mourinho je legenda i genijalac stvarno _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu | |
| |
| | | | Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 433 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 433 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|