Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Guardiola:Zadovoljan sam nasom igrom

Go down 
Autor/icaPoruka
irko
Ljubitelj foruma
irko

Male
Broj postova : 4356
Datum registracije : 10.08.2010

Guardiola:Zadovoljan sam nasom igrom Empty
PostajNaslov: Guardiola:Zadovoljan sam nasom igrom   Guardiola:Zadovoljan sam nasom igrom I_icon_minitime30.09.10 17:33

Barcelonin trener Josep Guardiola smatra da su njegovi igrači napravili sve potrebno da dođu do pobjede nad Rubinom iz Kazana.

Barcelona je u Kazanu odigrala tek 1:1, te osvojila četvrti bod čime je na drugom mjestu grupe D Lige prvaka.

"Dobro smo napadali i učinili smo sve da dođemo do pobjede. Zadovoljan sam kako su moji nogometaši odigrali utakmice. Nismo napravili ništa pogrešno, nedostajalo je samo da jednu od prilika gurnemo u gol", kazao je Guardiola.

Podsjećamo, Noboa je sa bijele tačke doveo Rubin u vodstvo nakon pola sata igre, da bi Kataloncima bod donio David VIlla golom, također sa bijele tačke, u 60. minuti.

"Rubin je odigrao dosta dobro u odbrani", dodaje Guardiola kojeg raduje i povratak Messija: "Dobro je ponovo ga imati u momčadi. Nastavit ćemo mu pomagati da se što prije oporavi."
izvor
[Vrh] Go down

Guardiola:Zadovoljan sam nasom igrom
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Guardiola: Mourinho je najbolji na svijetu
» Zadovoljan kupac je najbolji kupac