|
| Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 26.04.11 16:00 | |
| kot priznaje da je ljubomoran na ekipe koje imaju dugu i uspešnu istoriju. Silno želi da osvoji LŠ po treći put. Menadžer Mančester Junajteda, Ser Aleks Ferguson, želi da osvoji četvrti evropski trofej za svoju ekipu i rekao je da je malo ljubomoran na klubove koji su uspešniji u najelitnijem takmičenju. Junajted je ''trofej sa klempavim ušima'' osvajao 1968, 1999 i 2008. godine. Škotski stručnjak se nada još jednoj kruni Starog kontinenta, kako bi se njegov klub pridružio velikanima koji su osvajali turnir četiri puta ili više. ''Treba nam brzi prolaz do tog nivoa. Moja očekivanja su uvek bila velika u evropskim takmičenjima, jer postajem ljubomoran na ostale ekipe - Real Madrid, Milan, Bajern, Liverpul i Ajaks. Gledamo da stanemo uz rame tim klubovima. Tu mi treba da budemo'', samouveren je Aleks. Junajted čekaju izuzetno teške dve utakmice u polufinalu Lige šampiona protiv Šalkea, a prva je na programu večeras. Ako ove godine osvoji trofej LŠ, Ferguson će postati tek drugi trener u istoriji fudbala koji je uspeo da osvoji tri trofeja evropske Lige ili Kupa šampiona sa jednim timom. To je do sada pošlo za rukom samo Bobu Pejsliju, koji je sa Liverpulom osvojio tri najelitnija trofeja. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 01.06.11 13:12 | |
| | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 03.06.11 19:41 | |
| Svatko želi na tu razinu, evo Barca trenutno hita ka tome, iako im još fali trofeja i dominacije do toga. A s ovakvom ekipom će teško nešto uspjeti, treba svježih igrača, naročito na sredini. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 03.06.11 19:43 | |
| tacno tako kako je napisao ovaj clan iznad mene | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 03.06.11 19:44 | |
| Malo nespretno sam napisao. Drugi dio posta se odnosi na Manchester United kojemu trenutno nedostaje igrača. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" 03.06.11 19:47 | |
| ako vam treba jedan igrac mogu ja da igram da dajem auto golove | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" | |
| |
| | | | Ferguson:''Želimo nivo Liverpula i Reala!" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|