|
| Osveta je slatka? | |
|
+8Kikica mobile Blizanka Goran Dita von Teese mihaela Rokerka californiamen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Osveta je slatka? 03.05.10 9:20 | |
| First topic message reminder :
Neki kažu da je osveta slatka. Neki kažu da osveta ne zacjeljuje rane. Kad bi netko učinio vama ili vama dragoj osobi nešto nažao (po vašem mišljenju) biste li se osvetili? Opravdavate li osvetu? A ako ste se kojim slučajem već osvetili nekome, kako ste se osjećali nakon toga? |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Osveta je slatka? 13.04.14 10:34 | |
| ne znam što dobivam time, neću biti ništa bolji ili lošiji...ok, uhvati nas onaj sec da bi tom/toj glavu odrubili itd. ali na kraju što imam, ništa, izjednačen sam isto kao i ta osoba...može se odgovoriti na drugi način, što bi se reklo kad bura utiša...ali ne sad da se likuje...eto jučer sam saznao konačno tko mi je uzimao nick i njime se koristio, tj. pokušao/la da me kopira...sad bih ja mogao ono za vrat da skočim, neću, nek prođe jedno vrijeme, pa odgovorim...jer kopirati me ne može nitko...to jako dobro znam...a, da se osvećujem, nisam od te vrste...sve dođe vremenom na svoje mjesto... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osveta je slatka? 20.12.14 11:17 | |
| Ne spuštam se na taj nivo, ma možeš me pljuvati koliko god hoćeš niti ču da ti što kažem niti ču da te mrzim, okrenuti ću se i otići ali više nemamo što raditi skupa. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Osveta je slatka? 21.12.14 23:12 | |
| Zalosno da nekom osveta moze biti slatka i da ceka tren kad ce se osvetiti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kristina92 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3476 Godine : 51 Datum registracije : 13.09.2014
| Naslov: Re: Osveta je slatka? 21.12.14 23:34 | |
| kaže se,svaka osveta od Boga je prokleta i to je uvijek tako,osveta kao i mržnja truju dušu iz nutra,čovijek se počne raspadati a da ni sam toga nije svjestan...
| |
| | | LucianBorec Početnik
Broj postova : 11 Godine : 39 Datum registracije : 27.07.2020
| Naslov: Re: Osveta je slatka? 30.07.20 13:46 | |
| Zavisi ... ako vam se osveta još više naudi, onda je gorka kao i pakao. Mnogo sam puta bio u iskušenju, ali uvijek zaboravim i odlazim. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Osveta je slatka? | |
| |
| | | | Osveta je slatka? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 409 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 409 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|