Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:32 | |
| Opasna je Tija stvarno _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:40 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:42 | |
| pst gricka da ih zaplašim malo |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:46 | |
| Sad više ne znam jel da se bojim Tije ili ne _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:49 | |
| Boj se ,nikad ne znaš |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:50 | |
| E jbg, ponadao se da budeš rekla ne boj se ono kontra _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:56 | |
| Ja uvjek kontru |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:58 | |
| Dobra taktika _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 21:59 | |
| Forane, ako se i ne bojiš Tije, boj se njenog čuvara, na slici izgleda vrlo opasno a vjerojatno i vrlo glasno laje O veličini njegovih zubiju kojima može nekog ugrist za... khm... stražnjicu... vjeruj ne želiš ni čuti Jel tako tija? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 24.10.10 22:01 | |
| Jel tebe ugrizao za usnu da sam postao Foran? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:18 | |
| Najbolje ni malo..tko zna tko je onaj s druge strane | |
|
| |
Zlatokosa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 306 Godine : 51 Lokacija : tamo gde ljubav pocinje Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:19 | |
| | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:21 | |
| Ma znam imam ti ja svojih bistrih trenutaka..na žalost ne traju dugo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:23 | |
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:24 | |
| Ma ne odnosi se to na vas koje "poznajem" :iana | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:24 | |
| ma sve treba iznijeti ,bolje nego da 10x pitaju jedno te isto...sve od A-Z |
|
| |
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:31 | |
| | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:31 | |
| - sumrak je napisao/la:
- ma sve treba iznijeti ,bolje nego da 10x pitaju jedno te isto...sve od A-Z
Pa iznesi onda | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 29.10.10 11:34 | |
| |
|
| |
enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 15:10 | |
| Nesvesno mnogo toga napisemo o nama..kroz teme...Licno se ne plasim nikoga..ne znam zasto bi se plasila...iznosim svoje misljenje,koje je cesto u prvom licu. Oprezna sam za toliko da se moja komunikacija svodi iskljucivo na forumu...jer imam lose iskustvo sa prepiske na pp. Nazalost nadje se neko, ko vesto izvuce od nas sve, i to na privatnim porukama, pa nas onda povredi...bar kod mene je to bio 'slucaj' i samo zato bezim od pp ... na svim forumima se moja kominikacija svodi ovako...dva puta ne gresim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 15:33 | |
| minimalno. zlobnih jezika uvijek ima. nažalost. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 15:57 | |
| Baš tako. Zlobnih jezika i velikih glumaca. Malo je iskrenih, jednostavnih i dobronamjernih ljudi. Ali ima i divnih osoba koje boravku na netu daju smisao. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 16:05 | |
| - Citat :
- zlobnih jezika uvijek ima. nažalost.
To su oni 'jezici' koji nama ne kazu nista....znam takve... Ne treba obracati paznju na to, vec kuckati onako kako se oseca covek, a zli jezici, nek se bave sa nama koji kuckamo... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 22:07 | |
| Baš, dobro kažeš Enigma, treba se koncentrirati samo na dobro, dobre ljude i vlastiti užitak. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? 04.02.11 22:28 | |
| do sad nisam imala problema,većinom znam kome kolko smijem reći..kako kaže Žika u ludim godinama ..moj me "životinjski insekt" nkad nije prevario.. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko treba iznositi privatnost na netu? | |
| |
|
| |
| Koliko treba iznositi privatnost na netu? | |
|