| Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
|
+9Dita von Teese Rokerka sanjich Kikica Ary Niky Blizanka Zlatko Goran 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 12:26 | |
| Smatrate li da se u virtualnoj komunikaciji ponašate potpuno isto kao i u realnoj? Koliko se dobro uspijevate predstaviti u pravom svjetlu? Ili možda ne želite do kraja otkriti svoje "pravo lice" na netu? Meni je u svakoj vrsti komunikacije i osnosu s ljudima najbitnija iskrenost, pozitivnost i smisao za humor. Sa puno ljudi na netu sam u dobrim odnosima, ali ipak me je svega nekoliko upoznalo u pravom svjetlu. To su osobe koje su spremne ići korak dalje od obične net zafrkancije i s kojima sam doista stvorio prisniji prijateljski odnos, pun povjerenja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 12:28 | |
| Kako se ponašam za pravo tako se ponašam večinom i na forumu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 12:31 | |
| Ponašanje mi je skoro pa indentično,a koliko me netko upozna ovisi koliko vjerujem toj osobi,i ne trudim se prikazati ni u ljepom,naravno ni u lošem jednostavno sam ja,do sad samo dvije su osobe koje znaju moje sve,o meni sve i odnos imam kao da živi pored mene,a ne da je virtualni prijatelj. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 12:32 | |
| Super je kad se s nekim brzo nađeš na istoj valnoj duljini i "kužite" se od prve. Večinom i je takav slučaj kod mene u svakoj komunikaciji. Otvoren sam i brbljav, pa se nekad lijepo zapričam i sa totalnim strancima u nekim svakodnevnim situacijama; čekajući red u banci, u kafiću, u trgovini itd. Ljudi prepoznaju otvorenost i pristupačnost. :zabava: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 13:14 | |
| volim iskrenost...ne volim da me neko mulja......zato ni ja ne muljam svi me znate kakva sam...izuzev nekih par intimnih stvari koje samo odredene osobe znaju...ali koga god sta interesuje ...sto je pitao...odgovor je iskren i dobio _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 13:16 | |
| Takva sam kakva sam brbljava...osječajna... ponekad previše iskrena ...neke stvari previše primam srcu....a za sada samo jedna osoba zna sve o meni i u koju imam povjerenja... | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 13:19 | |
| - Goran je napisao/la:
- Super je kad se s nekim brzo nađeš na istoj valnoj duljini i "kužite" se od prve.
Večinom i je takav slučaj kod mene u svakoj komunikaciji. Otvoren sam i brbljav, pa se nekad lijepo zapričam i sa totalnim strancima u nekim svakodnevnim situacijama; čekajući red u banci, u kafiću, u trgovini itd. Ljudi prepoznaju otvorenost i pristupačnost. :zabava: Potpisujem...takva sam i ja... | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 13:25 | |
| Ne znam koliko zapravo i možda netko ima ili nema povjerenja u mene, ali znam da sam ovdje zbilja iskrena, i ako neka tema nije po mojoj mjeri kako bi rekli, radije na nju ne odgovaram, nego da nešto muljam... Tu sam da mi vrijeme prođe brže, a ne da lažem i muljam i basam nešto što nije istina...ako jednom poželim samo neku zahebanciju otići ću negdje drugdje i prodavati mu..a pod bubr..ge tamo : : | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 15:54 | |
| Upoznaju me kroz moju zajebanciju,uvijek sam za dobru šalu...brutalnu iskrenost,ali... neke full intimne stvari znaju pojedinci... Ne vjerujem da itko iznosi sve u virtuali... |
|
| |
sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 15:59 | |
| pa kakva sam u stvarnosti takva sam i ovdje... strašno sam emotivna osoba, i onda mi se zna dogoditi...kad nekoga smatram ok osobom, da me povrijedi...i svima je onda čudno kako te može povrijediti netko koga neznaš a svi ste primjetili da sam jako vesela..i da se cerekam stalno a upravo sam takva i u stvarnosti... što opet ne znači da neznam biti ozbiljna.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 19:00 | |
| ne otkrivam se baš svim osobama sa foruma, samo jedna osoba zna sve o meni... ostali malo manje.... isto tako nisam baba (kao i u reali) pa ne volim širiti dalje ono što su mi rekli... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 15.07.09 10:47 | |
| Pa ne znam kakav dojam ovdje ostavljam. U RL nisam brbljava, dosta teško se dolazi do mene, treba mi vremena da se opustim u nečijem društvu. Zapravo mi se čini da na forumu otkrivam puno više detalja o sebi nego što bi to možda u realnom kontaktu. Naravno da ovako javno ne otkrivam neke full intimne detalje o sebi, ali najvjerovatnije bi i u realnom životu samo par osoba otkrilo o meni takve stvari. A ostalo ...sprdancija, smijeh i zajebancija - tu sam ista : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 15.07.09 11:14 | |
| ne znam koliko me me je tko uspio upoznati kroz forum, uglavnom volim šaliti se i zafrkavat ali neke stvari držim za sebe |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 15.07.09 12:00 | |
| pa meni si Teo dosta zagonetna ličnost |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 15.07.09 12:22 | |
| I meni...al vrlo zanimljiva...baš me svaki put zainteresira...i iznenadi...i svarno ga se teško prokuži... Uglavnom vrlo interesantna i pozitivna osoba... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 15.07.09 12:54 | |
| Teo i ja smo malo više tipkali...mogu reči samo duša od čovjeka-dobričina, neiskvaren... |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.04.10 15:32 | |
| Na netu mi je lakše da budem ja...ono što stvarno jesam...I nekako, nadjem se s ljudima koji kolko-tolko slični meni...pa i možemo da pričamo... Inače da sam ja ovakva i u stvarnosti, smatrali bi me za poremećenu.. Baš sam pre neki dan pričala s drugaricom malo ozbiljnije...tačnije pitala me je za savet i rekla sam joj onako kako ja to vidim i šta ja mislim da treba da uradi...uz neka pitanja...da vidim kako ustvari ona razmišlja i sve to....i ona stala gleda me...kaže, šta mi bi, kad sam se pretvorila u psihologa... Nemam u reali s kim da pričam...nemam nikoga ko je na mom nivou...mislim ima verovatno, ali ja još na takvog nisam naišla... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 18.04.10 0:38 | |
| onoliko koliko se potrude da me upoznaju i dok skuzim sa vremenom kakvi su |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 18.04.10 0:44 | |
| Rijetki su ljudi koji su uspjeli da upoznaju pravu mene na netu..mozda dvoje ljudi unazad par godina je imalo tu priliku. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 18.04.10 0:51 | |
| |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 18.04.10 0:57 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Rijetki su ljudi koji su uspjeli da upoznaju pravu mene na netu..mozda dvoje ljudi unazad par godina je imalo tu priliku.
Isto tako...mozda 3 osobe me znaju ODLICNO ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.08.10 19:46 | |
| Samo jedna osoba je uspela da upozna pravu Bleky i to je dovoljno... |
|
| |
Rosenkreutz Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 156 Godine : 34 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 16.08.2010
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.08.10 20:37 | |
| osobno neznam kolko me ljudi uspiju upoznati, ali se trudim a i jesam kao i u stvarnosti, za mene nema razlike. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.08.10 20:40 | |
| U svakom slucaju treba biti oprezan |
|
| |
Rosenkreutz Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 156 Godine : 34 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 16.08.2010
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.08.10 20:42 | |
| --pa zašto... na netu je sigurno cijeli moj prljavi veš, i kaj me briga, neću se skrivati iza nicka i biti netko drugi... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
| |
|
| |
| Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
|