|
| Koliko su ljudi okrutni | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 10:10 | |
| ne znam, znam samo da je čovjek vrlo često gori od životinje. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 10:37 | |
| joj meni, kud i pogleda sad ovo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 20:38 | |
| uzas ja sam celo vreme plakala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 20:39 | |
| mene cijeli dan proganjaju slike te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 20:40 | |
| stvarno monstrumi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 04.06.10 20:43 | |
| pitam se zar nemaju srca, ne ide mi u glavu kako netko svjesno to moze radit |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 07.08.10 22:41 | |
| Kad rade tako nad zivotinjama , sigurno su spremni i na ljudima isto uraditi... |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 07.08.10 22:45 | |
| Čovjek je unatoč razvijenom mozgu jako primitivan! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 07.08.10 22:46 | |
| Ne znam da li si pogledao video u prvom postu |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 07.08.10 22:48 | |
| Ne želim ga pogledati jer predpostavljam o čemu se radi. | |
| | | Oleg520 Ljubitelj foruma
Broj postova : 5165 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 07.08.10 22:50 | |
| Mozda se sa mnom neki nece sloziti, ali zapravo stvar je vrlo jednostavna, kao uostalom sto je u zivotu mnogo toga jednostavno. Radi se o sledecem: covek je slobodno bice i moze da bira izmedju Dobra i zla. Izabere li u svom zivotu da se upravlja prema Dobru i cinice dobro koliko mu to njegove moci, snaga i vera budu dozvoljavale i kolika na njemu bude bila blagodet (o ovome mogu nesto vise drugi put jer nije predmet ove teme). Izabere li u svom zivotu da se upravlja prema zlu vrlo brzo ce se desiti to da ce tom osobom (covekom i zenom) upravljati zlo i kao krajnja posledica dobiju se dela koja se tesko mogu i zamisliti, jer to zlo u coveku koje njime upravlja sve nove i nove okrutnosti ispoljava. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 08.08.10 15:13 | |
| Nisam do kraja ni gledala.Samo sam otprije gledala u Kini njihove domove za siročad i to je bilo strašno strašno.Riječima se ne može opisati ta strahota. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 08.08.10 15:51 | |
| @ Oleg ja se slazem sa tobom covjek sam sebi bira put kojim da krene ...neko kaze krv nije voda ..ali koliko puta smo rekli ..kako divno dijete od onakvih roditelja ili kako lose od onakvih divnih roditelja ..e to je zato sto svak dobije mogucnost da bira izmedu zla i dobra ...a ovakvi ljudi su izabrali los put i oni nastoje sve losije i losije raditi ..kao oni sto su izabrali dobar put oni nastoje sve bolje i bolje raditi
PS nism gledala video ..niti imam namjeru jer dosta mi je i ovako losih ljudi i losih stvari koje svaki dan cine _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 31.08.10 22:42 | |
| Šokantno: Devojka bacala kučiće u reku i smejala seNepoznata devojka bacila je najmanje šest živih kučića u reku pri čemu se smejala i pitala snimatelja "da li privaju?" Video klip je šokirao svet. Prvo je postavljen na video portalu youtube ali je odatle uklonjen, jer sadrži uznemiravajuće scene. Prema komentarima čitalaca radi se o devojci iz Hrvatske, mada drugi čitaoci tvrde kako je u pitanju devojka iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Bugojna Na snimci se vidi devojka obučena u crvenom duksu sa kapuljačom na glavi, koja vadi štence iz kante i baca ih u reku. U nekoliko navrata se može čuti njen smeh, kao i pitanje "jel' pliva?". Video mozete pregledati u izvoru izvor Strašno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 31.08.10 23:04 | |
| Meni je to više dijete od nekih 15-16 god,bar po onom što sam vidla na dnevniku.Al svejedeno okrutno i odvratno,iskreno se nadam da će se saznat tko je |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 31.08.10 23:46 | |
| Jest, sve to izgleda tužno i svakakvo. No što sve Kinezi rade životinjama, to je zbilja, ono... Kao u prvom postu. I to je kod njih valjda normalno, a mi se ovdje zgražamo. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni 01.09.10 10:28 | |
| Strava i užas. neki dan snimka na TVu kako lovci na tuljane ugledali jednog malo i i jedan od njih istrči s broda s nekim batom i počne udarati životinjicu po glavi. Ako mi nije došlo da mu vratim istom mjerom..kako mogu biti tako hladni. Neču to nikda razumjeti..kako ih nita ne peče pa to su samo male životinjice samo žele da imaju što da pojedu i odhrane svoje mladunce. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko su ljudi okrutni | |
| |
| | | | Koliko su ljudi okrutni | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 265 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 265 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|