|
| Dvoličnost i ljudi.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dvoličnost i ljudi.... 05.03.09 18:09 | |
| što mislite o ljudima koji su dvolični? jedan čas su dobri sa vama, drugi (kada niste sa njima) ogovaraju i pljuju po vama..i onda se prave da je sve u redu....
ima li dvoličnih ljudi na našem forumu? ipak, ljudi se ne vide, ne znaju u reali... puno toga kruži pp-ima.....
jeste li sebe ulovili u situaciji da ste bili dvolični? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 05.03.09 18:22 | |
| Dvoličnost odvratna stvar...dvoličnosti ima svugdje,pa i na forumu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 05.03.09 18:26 | |
| ne volim dvoličnost kod ljudi, istina ima svugdje dvoličnosti no ona u van foruma je najgora i najodvratnija osbina , izbjegavam takve osobe |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 05.03.09 18:32 | |
| Da,najbolje izbjegavati takve osobe,koliko god je moguće... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 05.03.09 18:34 | |
| jedino najgore je ako ti je nadređeni poslodavac takav, onda je zeznuta sitacija što se izbjegavanja tiče |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 14.03.09 20:07 | |
| Mrzim kada su fini kada te trebaju za nešto i čim im okreneš leđa smiju ti se, jer misle da si glup pa ništa ne kužiš. Zato ih izbjegavam koliko mogu, a one unutar obitelji i ne posječujem, niti s njima komuniciram. | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 19.03.09 13:29 | |
| ne mislim ništa o dvoličnosti, ne volim je, ne primjenjujem je lako čitam ljude i vrlo brzo, tako da znam s "čim" imam posla i kako se postaviti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 19.03.09 19:01 | |
| - Kiki je napisao/la:
- Mrzim kada su fini kada te trebaju za nešto i čim im okreneš leđa smiju ti se, jer misle da si glup pa ništa ne kužiš. Zato ih izbjegavam koliko mogu, a one unutar obitelji i ne posječujem, niti s njima komuniciram.
znam kako je to kikica.... žalosno je što su i neki članovi obitelji takvi.... umjesto da je sve ok.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 19.03.09 19:02 | |
| - ajmeivana je napisao/la:
- ne mislim ništa o dvoličnosti, ne volim je, ne primjenjujem je
lako čitam ljude i vrlo brzo, tako da znam s "čim" imam posla i kako se postaviti nikada dovoljno dobro ne možeš nekoga pročitati...možda i možeš, ali tek nakon nekog vremena... neki ljudi su jako dobri glumci....nadam se da se slažeš samnom?.. |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 25.03.09 15:05 | |
| slažem se s tobom, ali ja ti uvijek promatram ljude tj. skeniram i na temelju različitih sitnica donosim svoj sud koji na kraju ispadne točan, al da me netko zna i prevariti, zna | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 25.03.09 15:08 | |
| Mislim da su dvolični ljudi bezobrazni,podli,grozni,i da dvoličnosti ima svugdje...Ajd još neke sitnice i preslušam al neke stvari užassss.. |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 09.10.10 8:54 | |
| Jeste da imam samo 14 godina, ali toliko puta sam se u zivotu opekla da jednostavno ne verujem vise nikome, ali bukvalno nikome. Super je to sto ja imam drugaricu, odemo do grada, zezamo se, decaci, ovo ono...ali da joj otkrivam neka svoja osecanja, strahove ili nesto u vezi porodice i slicno, nikad. A sta tek da pricam o ljudima sa kojima sam samo na "cao, cao, kako si?". A ako mi neko prica iza ledja, tek tako, a ne poznaje me, to me apsolutno ne zanima. Onaj ko poveruje u te price jos veci je debil, i mislim da nema svrhe gubiti vreme na takve ljude...
Naravno da sam ulovila sebe da sam bila dvolicna. Ali, nisam pljuvala po drugima javno. Jednostavno, meni su bili grozni, ali druzila sam se s njima jer su mi tad trebali da ostvarim neke svoje planove. Jebiga, tesko ce danas da se naidje na ljude koji sve rade iz ljubavi i zato sto vole...takvi uglavnom prvi i propadnu... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 03.11.10 20:22 | |
| Dvoličnost je svakodnevica. Dvoličnost je na žalost postala opće prihvaćena. Poznajem dosta dvoličnih ljudi i ne podnosim ih, odmah im skrešem u lice što ih ide. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 03.11.10 21:16 | |
| doslovno su mi odvratni, sa takvima ne trosim svoje dragocijeno vrijeme |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... 03.11.10 21:22 | |
| U reali znam jako brzo po malim sitnicama shvatit karakter osobe..Nije mi problem niti virtualno čitat između redaka..Dvoličnosti je bilo uvjek i bit će je dok je svijeta ..Tu se nema šta puno za reći..daleko im lijepa kuća od moje .... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dvoličnost i ljudi.... | |
| |
| | | | Dvoličnost i ljudi.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 263 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 263 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|