|
| Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
|
+9Dita von Teese Rokerka sanjich Kikica Ary Niky Blizanka Zlatko Goran 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.07.09 12:26 | |
| First topic message reminder :
Smatrate li da se u virtualnoj komunikaciji ponašate potpuno isto kao i u realnoj? Koliko se dobro uspijevate predstaviti u pravom svjetlu? Ili možda ne želite do kraja otkriti svoje "pravo lice" na netu? Meni je u svakoj vrsti komunikacije i osnosu s ljudima najbitnija iskrenost, pozitivnost i smisao za humor. Sa puno ljudi na netu sam u dobrim odnosima, ali ipak me je svega nekoliko upoznalo u pravom svjetlu. To su osobe koje su spremne ići korak dalje od obične net zafrkancije i s kojima sam doista stvorio prisniji prijateljski odnos, pun povjerenja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 17.08.10 21:04 | |
| Samo jedna osoba zna pravu mene isto tako i ja za tu osobu i to je sasvim dovoljno... : | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 18.08.10 1:15 | |
| - Citat :
- Smatrate li da se u virtualnoj komunikaciji ponašate potpuno isto kao i u realnoj? Koliko se dobro uspijevate predstaviti u pravom svjetlu? Ili možda ne želite do kraja otkriti svoje "pravo lice" na netu?
U virtualnoj komunikaciji sam iskren, ali jasno je da virtualna i RL komunikacija nisu iste. Ovdje imamo riječi i slova, nemamo ton sugovornika, mimiku, pogled... Podosta toga nedostaje čega u RL ima, pa zato lakše dolazi do nesporazuma. S druge pak strane u virtuali nekad možemo primjetiti neke stvari o ljudima koje u RL teže primjetimo, jer kada smo u virtuali, tada se osjećamo nekako zaštićenije, skriva nas neki nick pa kao imamo više slobode u izražavanju, druga je stvar dok imamo osobu ispred sebe koju treba pogledati u oči i onda joj nešto reći. Ne znam predstavljam li se u pravom svjetlu, tj. stekne li se neki realan dojam o meni kao o osobi putem slova i riječi u virtuali. To je ionako na drugima da procijene. Naravno, ne mislim govoriti baš sve stvari o sebi, neke stvari zadržavam za sebe. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 09.02.11 8:51 | |
| - Goran je napisao/la:
- Smatrate li da se u virtualnoj komunikaciji ponašate potpuno isto kao i u realnoj? Koliko se dobro uspijevate predstaviti u pravom svjetlu? Ili možda ne želite do kraja otkriti svoje "pravo lice" na netu?
Kakva sam u reali takva sam i u virtuali tj na netu ......mislim da me moji prijatelji izuzetno dobro poznaju mozda nekad bolje nego ja sebe ..normalno prema pojedincima sam otvorena skroz ...dopustam da me skroz upoznaju ...pa cak otkriju i nesto sto ja nisam znala o sebi...kad si u duzem kontaktu s nekim ..onda normalno da i sto bi htjela sakriti ne mogu ..jer onaj ko te dobro zna ..zna ti svako slovo kako otipkas ...zato mislim da me ljudi jako dobro poznaju na netu i ne vidim razlog zasto ne bih otkrivala svoje" pravo lice " ili zasto bih ista krila o sebi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.02.11 21:32 | |
| neznam,znam samo to da pišem kako osjećam,,ako me boli zub napisat ću da me boli a neću napisat da sam najsretnija na svijetu...ne volim prenemanganje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? 14.02.11 21:33 | |
| - tija je napisao/la:
- neznam,znam samo to da pišem kako osjećam,,ako me boli zub napisat ću da me boli a neću napisat da sam najsretnija na svijetu...ne volim prenemanganje
potpisujem |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
| |
| | | | Koliko vas dobro ljudi upoznaju na netu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 78 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 78 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|