Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?

Go down 
+7
bonaca
Bobby
Kikica
Puky
Rokerka
Goran
Niky
11 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? Empty
PostajNaslov: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime14.04.10 9:54

Za neka prijateljstva potrebne su godine za neke meseci , sati dok sa nekima se razumemo od prvog trena kao da ih poznajemo celi zivot..

Koliko vama treba vremena da mozete reci da ovo mi je prijatelj?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime14.04.10 10:00

Iskreno kad pogledam na svoja prijateljstva duže vremena mi treba,ne mogu sad reći mjesec,dva,godina,al treba mi dosta.Dogodilo mi se da s nekim osjetim to nešto odmah da znam da mogu imati recimo povjerenja u tu osobu,al ipak ne znam treba malo vremena za upoznati se,kvalitetni razgovori,provedeno vrijeme skupa to je bitno.Imam sad jednu prijateljicu recimo uvijek sam je tako smatrala al tek neki dan sam se osvrnula na to koliko mi je trebalo da je osjetim da sad mogu reći ona je zaista prijatelj kojeg rjetko se nađe.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime14.04.10 10:12

Jako sam nepoverljiva i zatvorena osoba, pa mi treba jako dugo sklopiti prijateljstva.Sem u par slucajeva gde mi se dogodilo da od prvog momenta imam osecaj da te ljude poznajem celi zivot, ista razmisljanja isti pogled na svet i iz kojih se kasnije razvila jako cvrsta i lepa prijateljstva..
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime14.04.10 13:50

Treba mi dosta vremena da se prepustim i opustim , da nekome počnem vjerovati. Dogodilo mi se samo par puta da sam sa nekim mogla odmah otvoreno , direktno. Ne volim prijateljstva kada moram paziti što moram reči da se netko ne bi uvrijedio.
Kada moraš vagati riječi, tako da dobro to zapravo i nije prijateljstvo.
Teško se otvaram , i kada se otvorim onda se otvorim do kraja , kako u svemu tako i prijateljstvu se dajem do kraja.
Pravi prijatelji su rijetkost i kada ih jednom stekneš , tada to moraš njegovati, jer prijateljstvo ako se ne njeguje , uvene kao i cvijet ako ga ne zaljevaš.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime14.04.10 23:40

Za sklopiti pravo čvrsto prijateljstvo treba dosta vremena i poprilično toga zajednički proživljenog.
Dosta lako stvaram opušten kontakt s ljudima, često zanimljiva poznanstva, nastojim se koncentrirati na nečije vrline, indirektno ukazati na mane i pomoći u njihovom uklanjanju ako mi je do osobe stalo. Ponekad mi se znalo dogoditi da "previše" vjerujem nekim ljudima, koje sam smatrao prijateljima no oni to nisu bili. Sve u svemu lako se nađem na istoj valnoj duljini sa meni zanimljivim ljudima, znam se prilagoditi svakome i dosta brzo sklopim prijateljstva s
meni ok osobama. Pravi prijatelji su doista pravo bogatstvo, daju radost našem životu, pa po tom pitanju mogu reći da sam relativno bogat.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime15.04.10 15:50

trebalo mi 13 i po godina...ajd da kazem 14...da shvatim da je moj najbolji i jedini prijatelj ustvari moja mama... Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? 776231
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Abeceda prijateljstva   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime03.06.10 14:40

Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? Best-friends_erika-sanabria_flickr-300x200

“Prijatelj je onaj kome možete pokazati sve što vam leži na duši, žito kao i kukolje, znajući da će njegove nježne ruke to uzeti i pregledati, te zadržati što je vrijedno zadržati, a ostatak nježno otpuhati”

~Arapska poslovica

Možda ste jedan od onih koji misle da se prijateljstvo ne može kupiti. Krivo.

Možete kupiti 300 prijatelja na Facebooku za samo 14,6 centi na Usocial.net. Prijatelji na Twitteru su još jeftiniji. Njih možete dobiti na veliko: 25 000 Twitter prijatelja stoje 3,4 centa!

Sprijateljiti se s nekim danas izgleda lako: možete kupiti prijatelje, ili se “sprijateljiti” s ljudima preko jednog klika.

No što zaista, u pravom smislu riječi, znači “steći prijatelja”?

Što je to pravi prijatelj?

“Pravo prijateljstvo je biljka koja sporo raste, i mora proći i izdržati udare nesreće prije nego što dobije pravo na taj naziv.”

~George Washington

Jednom sam čula zen majstor Johna Tarranta kako o prijateljstvo govori nešto što ne možete zaboraviti. Rekao je “Ako imate pravog prijatelja, jedan od vas će sjediti kraj samrtne postelje onog drugog.” To stavlja stvari u perspektivu, zar ne? Nekako baš i ne vidim svojih 2000 Twitter sljedbenika kako se motaju oko mog kreveta na intenzivnoj jedinici tijekom mojih posljednjih dana!

Ono na što nas John Tarrant podsjeća je da su prava prijateljstva dugotrajne povezanosti koje teku našim životima poput rijeka.

Prijatelji su obitelj duše

“Sudbina vam odabire odnose, no prijatelje odabirete vi.”

~Jacques Delille

10 načina da stvorite prijateljstva koja traju

1. Budite brižni.

Dva su osnovna stupa prijateljstva ljubaznost – i brižnost. Sljedeća lijepa priča Oca Teopana demonstrira duhovnu vrijednost ljubaznosti i brižnosti:

Postojao je redovnik koji vam nikada ne bi dao savjet, nego samo pitanje. Čuo sam od drugih ljudi da njegova pitanja mogu biti od velike pomoći pa sam ga potražio.

“Ja sam župni svećenik”, rekao sam. “Možete li mi dati pitanje?”

“Ah, da”, rekao je. “Moje je pitanje: “Što njima treba?”

Vratio sam se razočaran. Proveo sam par sati razmišljajući o tom pitanju i zapisujući odgovore, no na kraju sam se ipak vratio k njemu.

“Oprostite. Možda nisam bio dovoljno jasan. Vaše pitanje je bilo od pomoći, ali nije mi bila namjera razmišljati o mojoj župi tijekom mog boravka ovdje. Umjesto toga htio sam ozbiljno razmisliti o svom duhovnom životu. Možete li mi dati pitanje u vezi s mojim osobnim duhovnim životom?”

“Aha, u redu” , rekao je redovnik. “Pitanje je: Što njima zaista treba?”

Da bi nam stvarno bilo stalo do druge osobe moramo probati “hodati u njihovim cipelama” i razmisliti kako bismo im mogli olakšati život. A onda to i učiniti.

2. Biti tu u nevolji

“Nevolja pokazuje one koji nisu pravi prijatelji”.
~Aristotel

Jednom sam imala teži period u svom životu kad sam bila prisiljena napustiti visoko rangirani posao -posao direktora glazbene škole- u istom trenutku u kojem smo moj suprug i ja prolazili kroz razvod. Dan nakon što sam napustila svoj posao, izgubila sam 80% ljudi koje sam smatrala prijateljima. To je bio šok, kao što možete zamisliti. Ispostavilo se da su prijateljevali sa mnom samo zato jer sam bila poznata.

Još čudnije od toga, u tom sam trenutku otkrila malu grupu ljudi koji su virili iz pozadine mog života i čekali da postanu moji prijatelji. Jedna je od njih moja draga današnja prijateljica Birgit, koja mi je danas poput sestre. Pitala sam je:

“Zašto ste svi vi čekali svo ovo vrijeme da biste mi dali do znanja da želite biti prijatelji sa mnom?”

“Oh”, odgovorila je, “čekali smo da se spustiš na zemlju i prestaneš biti tako puna sebe…”

3. Uživajte u uspjehu i širite radost

“Svatko može suosjećati sa patnjom prijatelja, ali potrebna je iznimno fina priroda da bi se simpatizirao uspjeh prijatelja.”
~Oscar Wilde

Jedan od najvećih komplimenata koje sam ikad dobila bio je kad mi je prijatelj rekao “Ti si jedina osoba s kojom mogu podijeliti svoj uspjeh bez imalo sustezanja. Mogu ti reći kako sam bio uspješan – i znam da ćeš to proslaviti sa mnom!”

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime03.06.10 14:41

4. Uvijek ohrabrujte

“Kada u drugima tražimo najbolje, nekako i iz sebe izvlačimo najbolje.”
~ William Arthur Ward

Često možemo vidjeti potencijal prijatelja bolje od njega samoga. Naš je zadatak kao prijatelja da ga ohrabrujemo, ohrabrujemo i ohrabrujemo. (Da, znam da sam to ponovila tri puta…) Toliko često talent ispari jer nema nikoga tko bi ga ohrabrio. Dajte svojim prijateljima na znanje koliko su divni- ponovo i ponovo.

5. Budite puni poštovanja

U našem je društvu poštovanje povezano sa hijerarhijom. Očekuje se od vas da budete puni poštovanja prema onima “iznad sebe” ali nikog nije briga kako tretirate one za koje smatrate da su “ispod vas” . Pa, to ne vrijedi za stvaranje prijateljstva! Kako bi bilo da sve tretiramo s poštovanjem?

Uvijek se rastužim kad vidim da se djeca i mladi odrasli tretiraju bez poštovanja- iako ako je mladost prolazno stanje, a djeca odrastaju u doživotne prijatelje. Ako želite biti prijatelj s djetetom ili adolescentom, poslušajte što imaju za reći. Zanimajte se za ono što rade. Tretirajte ih poput divnih ljudskih bića kakva jesu.

6. Budite iskreni

“Pravi će vam prijatelj zabiti nož sprijeda.”

~Oscar Wilde

Izvor: fourstarters.com

Obožavam ovu izreku Oscara Wildea! Dužnost vas kao dobrog prijatelja jest da s puno nježnosti i strpljenja kažete prijatelju ako mislite da negdje griješi. Ako prijatelj to napravi i vi se osjećate defenzivno, zapitajte se “Ima li zrnca istine u tome što je rekao/la?”

7. Slušajte
“Prijatelji slušaju što govorite. Najbolji prijatelji slušaju i ono što ne govorite.”

~Autor nepoznat

Slušanje prijatelja je ono što produbljuje prijateljstvo. Znam da je ponekad teško jer ste možda prezaposleni, ili i sami imate pritisaka i briga koje biste htjeli podijeliti. Evo lijeka: dok slušate prijatelja ujedno se otvorite i prema zvukovima oko sebe- buci prometa, zvuku ptica, ili udarcima kapljica kiše na prozoru. To će vas zadržati u sadašnjem trenutku.

8. Zakrpajte pukotine
“Lakše je oprostiti neprijatelju nego oprostiti prijatelju.”

Žalite li ponekad za prijateljem kojeg ste izgubili radi svađe? To je poanta Blakeovog citata. Kada volimo – a prijateljstvo je vrsta ljubavi – otvaramo svoje srce i tuzi, jednako kao i radosti. Potrudite se da se otvorite prema drugoj osobi i date joj do znanja da još uvijek želite biti prijatelji. Bolje je to učiniti prije nego kasnije.

Ponekad se osjećamo kao da nas je prijatelj izdao ili iskoristio. To je teška situacija. Ja se u takvim trenucima pokušavam prisjetiti svih dobrih aspekata tog prijateljstva, tako da mogu krenuti prema opraštanju.

9. Budite osoba od povjerenja

Ako želite stvarati dugotrajna prijateljstva, trebate biti osoba od povjerenja. To se zapravo podrazumijeva i bez da se kaže. Ali dobro je povremeno se podsjetiti na to. Biti od povjerenja znači čuvati tajne, ne odavati ih prijatelju iza leđa, održavati obećanja, te štiti naše prijatelje umjesto da ih iskorištavamo.

10. Prihvatite očaj

“Prijatelj koji može biti u tišini s nama u trenutku očaja ili zbunjenosti, koji ostane s nama u trenutku tuge i lišenosti, koji može tolerirati neznanje, neozdravljivanje, neiscjeljenje i suočiti se zajedno s nama sa stvarnošću naše nemoćnosti, to je prijatelj kojemu je stalo. ”
~ Henri Nouwen

Ponekad ne postoji ništa što možemo učiniti kako bismo pomogli prijatelju i osjećamo se bespomoćno. Ne vidimo mogućnost napretka jer se čini da ne postoji ništa što možemo učiniti kako bismo pomogli. Ali postoji nešto što možemo. Možemo dati svoj najdragocjeniji dar od svih: našu punu prisutnost. Držite prijatelja ili prijateljicu za ruku, poslušajte njegovu ili njezinu tugu. Ili ih, ako ste udaljeni, nosite ga/ju u srcu.

Zaključak

Biti dobrim prijateljem je vještina koja raste kroz praksu. Nadam se da će vam ovih deset pravila pomoći da postanete dobrim prijateljem, ili vas podsjetiti na neke važne aspekte prijateljstva. I najvažnije od svega – dozvolite svakom prijateljstvu da osvijetli vaš život na jedinstven način.

Izvor: Goodlife zen

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.06.10 19:32

Na pocetku svakog poznanstva se drzim neke distance..ali desilo mi se sa par ljudi da od prvog trena imam osecaj kao da se znamo celi zivot..a takodje ima ljudi koje poznajem celi zivot a kao da su mi stranci samo na jedno zdravo je ostalo..
[Vrh] Go down
Puky
Zagrijao tipkovnicu
Puky

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 372
Godine : 68
Datum registracije : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.06.10 19:38

Ravno 3,76 sekundi Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? 19814
[Vrh] Go down
http://horvatska.com
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:02

Jako puno mi treba vremena..nevolim uletjeti u ništa glavom bez obzira. Volim i kada mi se netko jako sviđa dobro provjeriti kakva je osoba i tko je ta osoba s kojom ću možda imati nešto više od razgovora o vremenskoj prognozi.

Zadnja promjena: Kikica; 18.01.11 9:29; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:27

baš kao i kikica,uvjek sam oprezna ...poznanstvo je ok,popit kavu i adio al prijateljstvo je drugo...
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey
Broj postova : 2068
Godine : 68
Datum registracije : 06.11.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:28

Onoliko koliko mogu procjeniti osobu Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:38

prijateljstvo se ne kapira, ono se stvara godinama
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake
Broj postova : 414
Godine : 47
Datum registracije : 16.03.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:42

vitez je napisao/la:
prijateljstvo se ne kapira, ono se stvara godinama

potpisujem... bravo

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:44

..ok stvara godinama..ali koliko vam treba da prepoznate tog nekog s kim će te ga njegovati godinama Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:47

to zavisi koliko je ko pronicljiv i shvati sa kakvom osobom ima posla..ja brzo prokužim osobu i već na samom početku znam,dali ćemo se družit ..
[Vrh] Go down
bonaca
Zagrijao tipkovnicu
bonaca

Taurus Snake
Broj postova : 414
Godine : 47
Datum registracije : 16.03.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 9:48

Kikica je napisao/la:
..ok stvara godinama..ali koliko vam treba da prepoznate tog nekog s kim će te ga njegovati godinama Smile

sve je moguce - nista nije sigurno...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 10:00

Pa Kiki ne postoji vrijeme u kojem ces moci reci , e ja sad hocu da budem prijatelj sa tim i tim...

jedna mudrost kaze: prijateljstvo je kao casa vode, nikad ne znas koja kap ce da prelije casu
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 12:18

prijateljstva sklapam samo sa osobama s kojima na prvu osjetim onaj klik,ako mi nešto govori da s nekom osobom nekaj ne štima(da nije iskrena itd) onda ništa od dubljeg prijateljstva.Na ovom forumu nisam dugo a sa sigurnošću tvrdim da sam ovdje našla dvoje divnih prijatelja
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime18.01.11 12:23

vitez je napisao/la:
Pa Kiki ne postoji vrijeme u kojem ces moci reci , e ja sad hocu da budem prijatelj sa tim i tim...

jedna mudrost kaze: prijateljstvo je kao casa vode, nikad ne znas koja kap ce da prelije casu

..pa hebemu naravno da ne postoji..ja s nekim tko mi je simpatičan mogu mjesecima se nalaziti i pričati..ali teško ću nakon dvije tri lijepe geste kazati za nekog da mi je prijatelj..
....mjesecima mi može netko biti samo poznanik..a da bi bio i postao moj prijatelj treba se kod mene pokazati kao čovjek i osoba na mjestu, jer poznanika za kako je i što ima mogu naći na svakom čošku.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime19.01.11 20:43

Za pravo prijateljstvo treba dosta vremena i dosta truda ...osjetim neke stvari na prvu..ali dugo mi treba da pustim neke sebi..ali koliko god osjetila nekad se i prevarim u nekoga ..tako da za prijateljstvo treba dosta vremena da shvatis ko ti je pravi prijatelj ..a ko onaj uz putni ...

Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime19.01.11 21:17

Rokerka je napisao/la:
trebalo mi 13 i po godina...ajd da kazem 14...da shvatim da je moj najbolji i jedini prijatelj ustvari moja mama...

potpisujem ;)

treba mi neko vrijeme,pogotovo ako tu osobu ne poznam odmalena.. (kao bobby npr.)

ne mogu reć da sam zatvorena,al znam procjenit ljude otprilike...hoće li me cijeniti ovakvu kakva jesam il me trebaju sam za neki svoj cilj...

imam jednu prijateljicu koju znam odmalena,naše mame su nabolje prijateljice,ali nas dvije nismo.na rođ ju zovem jer bi me mama okačila o luster da to ne napravim...al znam da se na nju ne mogu oslonit ko na bobby ili MAMU
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime19.01.11 21:19

moj najboli prijatelj sam prvenstveno ja sama sebi
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime21.02.11 19:14

Tako to uvijek treba biti Kety. bravo Jedino tako možeš dati najbolje od sebe i biti dobar prijatelj drugima.

Ne mogu generalno reći koliko mi vremena treba da sklopim prijateljstvo s nekim, sve ovisi od dotične osobe, tj. od njenih djela.

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?   Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Prijateljstvo je stalno na testu jer nemamo vremena jedni za druge
» Titanic - treba vremena da se postupi ispravno
»  Koliko vremena provodite s roditeljima na dan?
» Koliko vremena provedete s roditeljima?
» Koliko Biblija treba koštati?