Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koliko vremena provedete s roditeljima?

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Koliko vremena provedete s roditeljima? Empty
PostajNaslov: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime29.09.10 17:32

Koliko dnevno provedete vremena s roditeljima, što radite i o čemu pričate kada ste zajedno?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime09.10.10 10:03

Vrlo malo vremena. Delom i zbog mene a delom i zbog njih. Dok su na poslu, ja kuci sredjujem i slicno, a posle kad dodju, u sobi sam, ucim...ili izadjem negde...oko 8 smo uvek svi kuci, ali to ili se gleda Seherezada ili Farma...tako da i tad slabo pricamo.Ono, pretresemo dan i to je to... Naravno, ima dana kad smo po ceo dan svi zajedno...ali, po meni, dosta ih je malo. :/
A na primer, kad mi mama radi drugu smenu, nekad se ne vidimo po 2-3 dana uopste...samo ono ujutru kad joj kazem "cao" kad krenem u skolu...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime27.10.10 16:55

Ovo je dobro seko - dosta ih je malo looool

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime27.10.10 17:16

Hahahahahhah Laughing E vala znam da se izrazim... xD Htela sam reci da ima premalo trenutaka kad smo zajedno... looool

Al dobro, sad se promenilo....^_^
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime31.10.10 15:13

Pa ne znam odredjeno... Dva-tri sata dnevno uvek... Ne pricamo ni o cemu konkretnom, uglavnom su to neke sitnice, ali meni te sitnice puno znace..
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime04.02.11 18:33

Onak,nekoliko sati kad se sve zbroji i oduzme...al kad oni gledaju šehicu ja bježim u sobu jer me dotična više ne zanima...a ovak,najčešće me tata zahebava zbog dečkiju itede xDD

a juče smo mama i ja imale žensku veče,jele smo kokice i igrale čovječe ne ljuti se.Potukla me ko malog majmuna Laughing al drago mi je jer kaže da nikad ne pobjeđuje već uvijek od svih gubi i savjetovala mi je da ne igram čovječe za okladu jer ću,kake sam sreće,izgubit :loool:
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koliko vremena provedete s roditeljima?   Koliko vremena provedete s roditeljima? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koliko vremena provedete s roditeljima?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
»  Koliko vremena provodite s roditeljima na dan?
»  Koliko ste iskreni prema svojim roditeljima?
» Koliko Vam treba vremena da skapirate Prijateljstvo?
» Test: koliko ste bliski, koliko dobro poznajete svoga partnera
» Kako rješavate nesuglasice s roditeljima?